Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
AllyLaur spune:
Roxy, mare figura esti si tu . Ai spus anul trecut pe timpul asta ca te cheama si Elena si eu am retinut si te-am felicitat si anul asta.
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Roxy, mare figura esti si tu . Ai spus anul trecut pe timpul asta ca te cheama si Elena si eu am retinut si te-am felicitat si anul asta. Eduard Andrei 02.04.2011 |
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ailed
mary
cami asteptam poze sa te vedem nasica
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
MaryM85 spune:
Mi-ati facut chef de poze si am blitat-o pe piscoasa in leagan, am pus sa vedeti si voi!
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
simonacip spune:
AM vazut o gramada de poze.
Lavi, merci pentru cuvintele frumoase. Nici nu sunt asa cum spui tu,daca ma vezi nemachiata te sperii ce cearcane amMi-au placut mult pozele, mi se pare ca v-ati integrat asa fain acolo..mai ales tu la curte, cu rasaduri si catel...wow. COpilasii s-au facut asa mari, mai ales Iasmi...sa nu ti-o deochi.
Mada e fainoc foisorul, imi place mult de tot, si parca chiar a iesit auriu cum il voiai..FF misto cu florile si curticica amenajata asa ..
Delia, ai dreptate mare cu abdomenele alea...SI astea tot de vointa tin..la fel ca si mancarea/dulciurile...cus-cusul...ca tot spunea Lavi...Acum 2 zile am mincat singura 500 gr de cus cus cu unt si branza
ChiarLavi, ai vreo reteta faina pt cuscus?
AM mai vazut o strumpfita frumoasa foc si 2 fete cucuiete in fata Parlamentului
Irinuca, am vizionat-o si pe Dariuca la tara, la masa, in curte cu prietenii, la facut prostioare..Arsenie al meu nu papa ou, nu vrea nici fiert, nici omleta...De altfel nu papa f bine..poate cand l-oi intarca...
Mary, unde sunt pozele tale?
Nu in ultimul rand Ally, ROxy, pup tare sarbtoritele noastre, sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de prunci!
Deea, scumpo, ooof..ti-am spus eu, tre sa conduci si gata..nu ai prea multe alte variante..Asa vei fi independenta, rapida si vei scapa de multe batai de cap
Alexina, wow, si mie mi se pare mult concediul pentru RO, dar probabil si conditiile vor fi pe masura. Sunt sigura ca ai ales ceva bun.
Catank, eu am luat augumentin dupa nasteri, parca la toate 3, deci ia fara nici o problema...ba o protejeaza si pe I perioada in care iei tu antib. Oricum, vad ca Yvy te-a pus in tema cu multe aspecte, eu zic sa ai incredere si sa scapi odata ca tare neplacuta e infectia asta urinara.
simonacip spune:
mary, am gasit-o si pe domnisorica ta colorata in leagan, ce scumpa si incantata e!..SI eu as fi in locul ei
gata, fug la pruncul meu ca ma scartaie dc nu-s langa el..plus ca-s si obosita...si maine o luam de la capat...
Puuup fetele
yvyana spune:
Hello mamici!
Gata, am culcat pitica, fara scandal de data asta, nu i-am mai dat nici nurofen sa vedem cum trecem noaptea
Am vazut poze cu Strumphitza mica, ce i-a mai crescut parul si cum s-a lungit , cu Arsenie cu ochisorii lui albastri care te topesc si cu Anda care e dulce rau cum hraneste papusica!!! L nu e interesata deloc de papusi, are vreo 2 dar zac prin casa uitate prin colturi, una chiar plange, rade si zice mama si tata daca o mangai pe burtica, dar doar eu am fost incantata de ea, L e atrasa de masinute/triciclete/trotinete si e absolut innebunita dupa mingi (mari/mici, de plastic/burete/cauciuc, le aduna pe toate de la toti copii din parc chiar daca noi avem vreo 2 dupa noi mereu
Catanka sper ca esti mai bine acum!
Ailed, Roxy si pentru toate mamicile si ma bag la un film!
bb_yasmi spune:
simo mami draguta!! lasa nu mai cauta "defecte" ca in poza arati de fiecare data tareeeeee bine!!!! daaa!! m-am integrat (atat eu cat si restul familiei!) ffff dar ffff bine la casa!! nici nu imi imaginam ca o sa ma simt atat de bine. parca stau aici de o viata!
intrebare: am descoperit acum ceva timp, un nodul in zona inghinala (pe picor sus,pe marginea slipului ). astazi am observat ca s a dublat ca si marime.....poate de la efort?? sau poate este un ganglion imflamat? .la ce dr trebuie mers?? endocrinolog..
catank spune:
Seara buna!
Si eu mi-am culcat pitica, imi astept soata de la servici, pana atunci merg sa mai robotesc ceva.
Simona, yvyanaMultumesc din suflet mamici!
Am fost la farmacie (mi-am luat inima in dinti)si am cumparat augumentin si inca ceva ceaiuri. Am luat deja prima pastiluta la ora 18.00
yvyanadoream sa te mai intreb, ce-as putea lua in combinatie cu augumentinu ptr a nu face candidoza?Stiu ca de la antibiotic se cam poate face ....Multumesc inca odata!
mary, frumusica ta care sta motata in leagan. Seamana cu al I, ...dar nu sunt identice.Ce mai conteaza?importan este ca le place, ..mult putin....stau acolo si se simt bine
strumphyl-am montat in bucatarie expre ptr vremea rea(afara mai am un leagan)si mai ales ptr vremea caniculara , dar si ptr atunci cand am eu de robotit mai mult, sa o fac sa stea cumintica. Nu aterizeaza in oale, le am pitite bine, spatiu f mult nu iti trebuie, eu l-am pus pe centru si il ocolesc...dar nu-mi pasa...Asa imi place ca imi vine sa ma urc si eu in el. Cand ma ''incurca'' pot sa-l urc cu funii cu tot, pe un corp sus
Ce sa facem?ne adaptam Pupici!
Fug ca deja am auzit masina, ...mi-a ajuns soata
Pupici !!!
Aaaaaaaaaa roxy, allyCu dedicatie...MULTI ANI TRAIASCA!MULTI ANI TRAIASCA!LA MULTI MULTI MULTI MULTI ANI!!!