Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ce faceti, fetelor?
noi am venit de afara, buburuza doarme dupa ce m-am chinuit juma' de ora s-o adorm. as fi lasat-o sa doarma cand vrea ea dar dupa aia o apuca somnul tocmai cand trebuie sa plecam, mai tarziu. vrem sa mergem sa ii luam tricicleta buburuzei, sa vedem ce gasim.
simona ce ma bucur ca ne scrii, ai fost activa zilele astea. si eu sunt de acord cu fetele arati super si nu stiu unde zici tu ca ai acele kg. chiar nu se vad. pentru o mami de 3 puiuti arati beton
catank cand te aud ca toata ziua robotesti...la ora 22 cica tu mergi sa mai robotesti...dimineata la 6 robotesti...dar ce tot faci? nu-mi imaginez ce ai atata de facut mancare?
bine ca te apuci de tratament, sa-ti fie de folos sa te faci bine. si foarte bine ca ai luat si ceaiuri ca sunt foarte bune. dar vezi, sa nu bei prea mult, 3 cani pe zi sunt de ajuns in astfel de tratamente.
yvy tare comica Larisa cu mingiutele ei la fel este si Anastasia, ii plac trotinetele, tricicletele, lopatici, numai papusile nu
nu se joaca cu ele
mary ce scumpa este Anda in leagan, tareee ii place si cu bebelusul in brate este tare dulce
zici ca chiar vrea sa-i scoata aerul
bb_yasmi nici eu nu stiu ce sa-ti zic despre acel nodul. poate fi si cum zice yvy dar cel mai bine mergi la dr sa fi sigura ca nu-i nimic.
starea asta cred ca din cauza asta o ai, te gandesti la tot felul...mai bine programeaza-te acum la un dr.
alexina ce bine era daca ii facea amandoua vaccinurile odata. acum era scapata. saracuta, iar o chinuie
madutza ce chestie..sa nu mai vrea Cata lp. de ce oare? dar este super ca l-a vrut pe cel de vaca
eu zic ca este bine, da-i asa. aaaa...dar in concediu....deci trebuie sa insisti sa-l vrea tot pe ala praf. poate are ea niste toane acum,draguta, cine stie.
ce comica ai fost cu gogosile. ce daca ti-a dat si acasa? te oftici ca sunt bune si ca le mananci?
viss stiu ca este usor de zis si de dat sfaturi, dar trebuie sa iti pastrezi optimismul si starea de bine pentru ei, iesi cu ei, jucati-va, plimbati-va ...ca si daca n-ai chef de nimic tot nu rezolvi nimic. va veni si acea zi si va trece. o sa ne rugam sa fie totul bine, sa reuseasca. nici nu trebuie sa ne gandim altfel decat ca va fi bine
sa foloseasca bebeii sanatosi scaunele si masuta, sa pape frumos la ea si sa se joace daaa, asa mult evolueaza, pe zi ce trece prind tot mai multe, zic tot mai multe...
miki imi pare tare rau de situatie, imi pare rau ca nu putem sa te ajutam cu nimic, cu un sfat medical ceva... scumpica Andra, cat sufera. trebuie sa incerci si un homeopat, trebuie sa existe un tratament eficace. si cu sotul...incercati sa nu va certati, asta face situatia si mai grea pentru voi. cum zice si catank, fii tu cea inteleapta
yvy in cazul Andrei, nu stii ceva eficient? ca am vazut ca tu stii multe chestii din astea.
strumphitza La multi ani, parintilor tai! chiar daca sunt departe, bucura-te ca sunt bine, sanatosi...eu nu cred ca as putea sta atata timp departe de parinti, asa ca iti inteleg starea
lalely ce ma bucur ca ne-ai scris. cum sa uitam de tine? ma bucur ca ai o stare buna, ca ati primit vesti bune
ce face David? cum mai papa? cum s-a obisnuit fara tine?
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxy_s spune:
catank ce meniu...bun purcelul, noua ne place mai ales carnea macra
dar pe locul intai ramane vita
daca stii cum s-o gatesti iese delicioasa si este si sanatoasa.
bb_yasmi de ce sa nu te bagi la facut paine? iti iese sigur, ai vazut ce-au zis fetele nu-i chiar greu de facut
merg sa fac niste cartofi natur ca am facut o friptura din gaina de la soacra-mea pe care am fiert-o 3 ore dar ce supa cu galusti a iesit din ea....
i-am pus si Anastasiei 3 supe deoparte. i-as fi pus mai multe dar nu le pot tine asa mult in frigi. 3 zile merge.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
eeeeeeeee nu stiam de ce e soare afara. A scris roxy, eu care credeam ca a luat o pauza de butoane.
Ce sa fac roxy,? mancare, vase toata ziua cat stau cu I nimic nu fac...doar cand am oameni o tin pe langa mine ocupata, in rest ma joc cot la cot cu ea
. La pranz dorm si eu nitel...ca dehh...si seara stau ca vine soata tarziu ...si imi fac de lcru(ca tot nu fac mare lucuru in cursul zilei)si dimineata el e pe baricade de la 5, eu la 6 ...asa ca trebuie. Cand se trezeste I la 8 nu mai fac nimic....ea este universul
.Aaaaaaa ma invart cu ea in carut dupa mine la treburi...apa, cereale, iarba la animalute...de la mic la mare...apoi pe jos ne plimbam ....pana obeseste si vine ora mesei...Si tot asa...alta zi, alta distractie
lalely, ma bucur ca ai scris. MEreu ma gandeam....bine ca sunteti mai bine. Doamne ajuta! poate scapati de operatie.Poze de la mot tot nu ai pus....tare mai pofteam la ele
te pup, sa ai spor la servici!
bb_yasmiiesi din butoi, si mergi la dr. Te vei linisti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
catank nu sunt mami in butoi....doar ca nu ma simt bine. sum spuneam aseara am ceva ameteli, mie un pic rau...s a mai ameliorat putin stareade aseara cand imi era frica ca o sa lesin dar tot mai sunt asa....
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi catank nu sunt mami in butoi....doar ca nu ma simt bine. sum spuneam aseara am ceva ameteli, mie un pic rau...s a mai ameliorat putin stareade aseara cand imi era frica ca o sa lesin dar tot mai sunt asa.... ![]() mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
fa-ti o limonada, un somnic nu strica....si dupa vezi cum te simti. Daca persista starea, ceva analize nu strica. Dar elimina oboseala intai...fugi la nani....si maine vezi ce si cum.
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
catank si cu L cine ar sta acum????
plus ca intr-o ora ajunge si printesica mea acasa
oricum am dormit 1 ora si jumatate de pe la 11.....deci mai ramane varianta cu limonada ....
roxy_s spune:
catank eee acum n-am chef de pauza la butoane
ahaaa...asa cu treburile. eu fac si cu Anastasia pe langa mine sau o las la ea in camera si se joaca pe jos cu jucariile. acolo n-are ce sa traga, sa scoata din dulapuri... si cand doarme la pranz fac mai multe. daca doarme vreo 3 ore asa...am timp si sa fac treaba si sa dorm na, eu n-am atata treaba ca tine...stai la casa, animale...
bine ca mai si dormi ca ai nevoie la ce program incarcat ai
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s catank eee acum n-am chef de pauza la butoane ![]() ahaaa...asa cu treburile. eu fac si cu Anastasia pe langa mine sau o las la ea in camera si se joaca pe jos cu jucariile. acolo n-are ce sa traga, sa scoata din dulapuri... si cand doarme la pranz fac mai multe. daca doarme vreo 3 ore asa...am timp si sa fac treaba si sa dorm ![]() bine ca mai si dormi ca ai nevoie la ce program incarcat ai ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
bb_yasmima gandeam ca dorm copiii.Acum am inteles...oricum, ai grija de tine si mai renunta la dulciuri o perioada
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Strumpitz, la multi ani parintilor tai si multiiii inainte!
Catank, sa va fie de bine purcelusul...
Lavinia,pai nu imi faceam griji ca i-am dat ieri varza ci doar intrebam daca ati dat si voi. Nu a avut gaze si nici nu a parut sa il deranjeze ceva. Este un mancacios mare! Felicitari pt pipi la olitza!!! Edu se joaca cu bunica toata ziua..ii face mama tot ce vrea el si lui tare rau ii pare.Dimineata au fost afara acum se pregatesc sa iasa iarasi si tot asa. Este un minunat si un copilas bun din toate punctele de vedere...sa-l manance mama pe el.Nazdravan si plin de energie ...
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Hello, mamici!
Miki imi pare rau prin ce treci cu Andra! Nu stiu daca ai mentionat daca ai facut ecografie renala si uretrocistografie mictionala(retrograda=adica i-a bagat substanta de contrast prin uretra pana in vezica sau anterograda=adica i-a bagat substanta de contrast intravenos si apoi a urmarit in timp real cum face pipi in oricare din situatie !)
La uretrocistografie trebuie sa se excluda existenta unui reflux vezico-ureteral (sa n-o ia pipi in sus spre rinichi) sau a unui reziduu vezical postmictional (dupa ce face pipi nu-si goleste complet vezica, deci ramane un redizuu mereu in vezica si restul asta de pishu neeliminat poate intretine infecta, bacteriile isi fac de cap acolo, se inmultesc si urca spre rinichi).
Din ce mai stiu, mai ales la fetite, constipatia e o cauza de infectii urinare recidivante (Atentie: chiar daca e zilnic!, scaunul tare tot constipatie este si predispune la stagnarea pishului pentru ca poate comprima ureterele, care sunt situate aproape de rect); am mai citit deasemenea ca unii copii fac infectii urinare recidivante chiar daca au intregul aparat urinar normal pentru ca pur si simplu se abtin de la pipi si urina stagneaza in vezica si se infecteaza; deci ai grija mereu sa o hidratezi foarte bine pe Andra sa faca mult pishu; despre partea cu igiena nu mai spun ca stii deja
; de asemenea nu e indicat sa o speli cu sapun/sampon in zona genitala sau sa folosesti creme pentru ca se pare ca si asta favorizeaza infectiile urinare repetate deoarece irita mucoasa uretrei care nu se mai poate apara de eventualii germeni; deci trebuie stearsa la pasa doar cu comprese sterile si ser fiziologic, fara geluri de dus/creme/lotiuni etc (stiu ca parca ai avut la un moment dat probleme cu o iritatie nasoala la pasa).
Sper sa se rezolve cat mai repede problema si sa aud ca ne dai de veste ca a disparut orice urma de infectie!