Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 6
samira33 spune:
va pup fete cucuiete.
qiao,spanacul mie imi place doar asa:
il curat,spal bine si il oparesc.
arunc apa de la oparit si il pun cu apa "noua" la fiert.
il las sa clocoeasca de vreo 2-3 ori.
il scurg bine.
toc marunt ceapa verde si o claesc in 2-3 linguri de ulei de masline.
apoi adaug si spanacul fiert,acopar cu apa,rosii,sare,piper proaspat macinat...pun capacul,dau focul la minim si las sa scada lichidul aproape de tot-dar totusi sa ramana zemos.
daca am chef ii pun si usturoi daca nu il las asa.
alte variante cu faina,smantana etc nu-mi plac.
QiaoBing spune:
tannoo acum am citit, ce a patit Bogdanel ?
samira pui rosii proaspete sau suc/pasta ?
ioana3110 spune:
adriana, iti tin pumnii cat se poate de stranshi si sa fie cu noroc!
Noi avem azi petrecere la Snagov......cum o fi pe vremea asta...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
dar daca vreau sa congelez spanac cum fac, il spal si il pun asa sau il oparesc inainte ? am luat 2 kg din cel cu frunzulite mai mici si mai fragede si vreau jumatate sa il gatesc si restul sa il congelez. HEEELP !
ioana3110 spune:
Da Qiao
Trebuie oparit un pic inainte de a-l congela, si scurs bine, ca altfel ti se faramitzeaza. Eu am incercat sa il; pun fresh in congelator dar nu a mers.
Eu il fac cu 2 linguri de faina calite intr-un pic de ulei pana se ingalbeneste putin, doar cat sa se prinsa sosul cu lapte, pun spanacul si laptele, il lasa sa dea in clocot amestecand sa nu se prinda de fund si la sfarsit adaug 2 catei de usturoi pisati si sare. Asta e reteta mamei si o iubesc ce buna e. Sau mai e varianta cu orez si cu rosii care iarasi e foarte buna
si una care-mi place nespus este cea de cartofi dalmatieni cu spanac. mmmnnnmmnmm
Distractie maxima la intalneala fetelor!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
hopefull spune:
Buna dimi!
Fetelor, va rog, spuneti-mi si mie unde e intalnirea, si cine vine ca sa stiu daca am cu cine lua legatura.......eu nu o cunosc decat pe Elenus si nu am decat numarul ei si al lui Qiao....heeeeeelp!
Lara27 spune:
buna dimi
girls, just wonna have fun, girls, girls..intalneala placuta sa aveti
ady, faina productie, tine-ne tot in vesti bune in continuare
smaickule, multzam de link, merge fara probleme
Veve, pe la ce capitol e reteta lui sami de peste, am cautat-o azi si am constatat ca nu mi-am salvat-o (acum, am salvat spanacul)
p.s.: marie curie, multumim de aprecieri..exista un topic FIV Sibiu, unde fetele depun dosare si cunosc toate amanuntele/pasii necesari, pt a te ajuta la primul fiv..si am si eu o rugaminte..(tocmai am avut o discutie ampla pe tema, deci nu insisit pe larg): pe cat posibil, evita sa scrii la acest topic despre nemultumirea cauzata ca nu iese din prima incercare si cum nervii sunt intinsi la maxim in acest sens..si ai mei sunt (nervii) asa cum sunt, dar, din cu totul alte motive..succes in incercarea ta si multumesc pentru intelegere
to be continued..
adrianaady spune:
Buna dragele mele
Si soarele a iesit numai la gandul ca ne vedem noi azi. Imi pare rau, rau ca nu pot veni fetele din alte localitati, jur ca mi-ar fi placut sa va cunosc si pe voi
Anaaasta tu esti atit de draguta, buna de tinut aproape de sufletul omului; dar o veni vreodata ocazia sa ne si cunoastem , nu?
Qiao varianta de spanac de care povestesti tu seamana cu cea descrisa de Samira; asa o face si mama mea si imi place de mor
Promit sa incarc un filmulet cu Kiki al meu sa il auziti cum canta si vorbeste, o minunatie de perus
Samira abia astept sa te vad Asa cum au zis si fetele nu are nici o legatura problema ta medicala cu Dzeu; cred ca El intelege astfel de lucruri
Ioana petrecere frumoasa deja e mai frumos afara azi
Aadina suna ciudat dar abia astept sa scada beta ala al tau; si sa dea Dzeu ca la urmatoare incercare sa creasca frumos la fel ca puiutul din burtica ta
Eu sunt f fericita, ma trezi din somnul meu dulce Laura cu vesti despre embrionasi mei : sunt 2 f buni cu 2 pronuclei (sper ca asa le zice), 1 are un singur pronucleu ( din ce stiu sanse mari nu are) si unul nu s-a fertilizat. Deci castigatorii cursei sunt cei doi foliculi mari care la ultima masuratoare aveau 20-21 asa cum toti am banuit. Oricum este mult mai bine ca la celalalt fiv, ma declar complet multumita, si cu Dumnezeu inainte. Vom face transfer de z3, marti.
O zi minunata