Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 5
marie_83 spune:
cam acesta ar fi rezumatul aventurii noastre
azi dimineata am facut un test de sarcina (m-a mancat),dar zic eu ca eram indreptatita ca mi-a intarziat 5 zile si ma gandeam sa nu merg totusi pana la sibiu,eu fiind din cta,si sa-mi zica dr ca sunt purtatoare de bebe....
n-am vazut in viata mea un test pozitiv dar clar urmatorul il voi face cand deja va da din picioare
samira33 spune:
si eu vreau sa pun mazarea saptamana viitoare.
sa vedeti voi ca o sa cada aiurea povestea cu parastasul si steriletul.
CM tre' sa vina in mod normal pe 23-24 adeka Miercuri-Joi...deci steriletul il montez Vineri-Sambata.
ca naiba...ca Vineri tre' sa fac mancarea....iar Sambata la biserica,la masa...ma simt absolut aiurea la gandul ca ma duc dimineata sa ma scobesc in dodoasca si apoi ma duc la biserica
anaasta spune:
De ce? Nu trebuie sa gandesti asa. E o chestiune medicala ce tine de sanatatea ta si de dorinta ta de a avea copii. E ok totul, nu gandi asa. Chiar nu e cazul.
marie_83 spune:
buuun
cam asta este povestea
samira iti spun si eu ca nu are treaba una cu alta,biserica cu tratamentul,sper doar sa nu fie dureros si sa fie ok
sunteti tare gospodine fetelor...ma simt prost,eu nu am pus nimic la congelator
marie_83 spune:
ma duc la nani ca maine dimi la 6 plecam
va doresc intalneala placuta si o duminica superba fara ploaie
noapte buna!
QiaoBing spune:
Hello
ady frumoasa recolta ! abia te astept sa te vad gestanta
eu azi am avut zi plina. m-am trezit cu noaptea in cap, ca incep ciripitorii programul de cum se lumineaza. am spalat frigiderul si mi-a luat o vesnicie sa ii demontez toate cele si pe urma se le pun la loc. dupa ce am terminat, cred ca din cauza ploii, am adormit ! in sufragerie, cu ciripitorii la 2 pasi, nu am simtit/auzit nimic. m-a trezit un tel ca altfel cine stie cat dormeam. nu am mai facut curatenie in restul casei si am fugit la cumparaturi, am facut paine si cu ea aburinda m-am dus in vizita la parintii celei mai bune prietene din copilarie (era ca si sora mea). ea e in state de peste 15 ani si si-a luat si paritii acolo, dar ei vin aproape in fiecare an in tara. am stat la palavre pana la miezul noptii si abia acum am intrat si eu sa fac ce a facut pisicuta la punctie.
le-a placut painea mea si acum am "comanda" de cozonac. sper sa imi mai iasa.
fetele gospodine, imi ziceti si mie pls cum sa fac mancare de spanac, pls. dar din aia fara faina. ca am gasit zeci de retete prin cati si pe net si nu stiu cum il facea mama ca nu stateam langa ea in bucatarie. am incercat eu de vreo 2 ori dar cred am pus prea mult suc de rosii si ne-a apucat burta
pup toate fetele vechi si noi. ma duc la ca sunt franta si ma incearca si o durere de ochi, cred ca de la curent.
anaasta spune:
Qiao, ai mai multe variante la spanac. Il poti face clasic, cu sos alb, dar poti face doar un pic de sos, cu un pic de faina si un pic de lapte si va iesi gros si verde si poti adauga smantana (sau poti ingrosa sosul cu amidon de porumb). De asemenea, poti adauga peste spanacul fiert tocat lapte si il poti ingrosa cu faina de in (seminte macinate la rasnita), psyllium macinat la rasnita, chia macinata la rasnita etc. Sau poti spala frunzele de spanac, le usuci, le pui intr-o cratita cu fund gros si adaugi un strop de ulei si le lasi sa se inmoaie. La sfarsit adaugi sare, suc de lamaie si mult usturoi. Sau (cel mai bine ) salata cruda cu multa lamaie si usturoi.
QiaoBing spune:
neata !
eu nu ma gandesc decat la intalneala si ma bucur ca s-a inseninat ! abia astept sa vad fetele cucuietele
acum fac lectii de cantat cu Zburli (e mai mult ciripeste, nu canta), i-am pus cantece de sticlete de pe net si le face concurenta serioasa ... canarul care, de cand e mutat la geam, e in mare forma. ce sa mai vorbim, am 2 copii rasfatati !
anaasta multumesc de ponturi. o sa vad ce iese pana la urma. mie imi placea la nebunie spanacul facut de mama, era scazut, parca nu avea sos si nici usturoi nu punea, pt ca ala nu imi place. asa imi trebuie daca nu am stat si eu pe langa ea in bucatarie, am crezut ca o sa traiasca 100 de ani
anaasta spune:
Lasa, ca te vei descurca tu, Qiao si o sa faci un spanac bun, bun...
Sa aveti o zi frumoasa azi si o intalneala vesela si galagioasa.
aadina spune:
Fetelor, distractie placuta la intalnire
Many, eu sunt bine. Nu am mai repetat beta de luni, maine voi repeta, sper sa fi scazut ,iar marti ma duc la eco. Dureri mai mari ca de obicei nu am avut,voi vedea ce mai zice doctorul marti.
Am scris si turcaletilor, astept sa-mi raspunda, in schimb nu am scris nimic celor de la Sibiu, le voi scrie saptamna viitoare si lor.
O duminica placuta tuturor