Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 4
samira33 spune:
tannoo,ce s-a intamplat???
fete...ce faceti???
io am facut clatite cu gem de gutui si de zmeura.
i-am facut 14 bucati...a mancat 8 ,mai are 6.
ana,prajitura cu visine:
-15 linguri cu varf cu faina
-2 plicuri de praf de copt
-10 oua
-10 linguri cu ulei
-12 linguri cu zahar
-2 plicuri zahar vanilat
-250 ml lapte cald
-zahar pudra vanilat
-750 gr. visine
mixezi ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se transforma intr-o spuma alba si pufoasa.
adaugi cate o lingura de ulei alernativ cu una de lapte si amesteci bine dupa fiecare lingura.
apoi incorporezi faina cernuta si amestecata cu praful de copt si amesteci bine sa nu se formeze cocoloase.
subtiezi compozitia cu laptele ramas.
ungi o tava cu unt/ulei si o tapetezi cu hartie de copt,torni compozitia si o nivelezi.
visinele scurse bine le dai prin faina si le aranjezi pe toata suprafata prajiturii.
bagi la cuptorul preincalzit la 175 de grade si lasi pana trece testul scobitorii-cam 40 de minute.
o scoti din cuptor si o transferi pe un gratar ca daca o lasi sa se racoreasca in tava se umezeste.
dupa ce s-a racorit o tai cum vrei tu si la sfarsit o pudrezi cu zahar pudra vanilat.
marie_83 spune:
multumesc de raspuns
o sa incerc sa sctiu mai multe mesaje
va voi spune un pic despre mine
marie_83 spune:
deci...am inceput acum 3 ani cu rugaminti catre huby sa facem bebe(nu se simtea pregatit)
eu m-am nascut pregatita!imi doream sa fiu mama de cand ma stiu,ciudat e ca mami al meu imi spunea ca imi doresc prea mult si nu e bine
marie_83 spune:
am inceput incercarile si "Soc" nu am ramas nici din prima si nici din a doua si nici...si imi amintesc ca scriam pe un forum dupa vreo 4 luni de incercari si ma plangeam si o fata mi-a zis ca e timp destul si ca sunt tanara,ca alte fete se chinuie de ani
ma gandeam ca nu as putea nici 2 luni sa mai astept si m-am dus la dr care m-a trimis acasa ca sunt ok si doar dupa ce incerc un an putem sa mai discutam
samira33 spune:
pentru putin.
merge dar nu o sa-ti iasa foarte inalta.
eu trebuie sa fac din cantitate dubla pentru parastas-care e saptamana viitoare...nu peste 2 saptamani cum am inteles eu.
mama zice ca pe 2 Iunie sunt Mosii de vara si sa nu facem atunci.
ti-ai pus verziturile la congelator???
marie_83 spune:
imi cer scuze ca scriu asa pe lung dar vreau sa scriu mai multe mesaje sa pot intra in direct
dupa ce a trecut un an m-am prezentat iar la dr(un dr super de altfel)mi-a gasit un chist ce se pp ca e functional,am luat trat,l-am mai lasat,iar luat trat...chistul a crescut...
intre timp huby si-a facut spermograma si surpriza OATS -ne-am concentrat asupra lui cu analize ,urologi...
marie_83 spune:
dupa ce analizelehormonale,secretii, i-au iesit ok ni s-a spus clar ca sansa noastra e fiv cu icsi
dar eu am inceput sa am o hemoragie care m-a tinut cam 20 de zile,mi s-a spus ca tre sa scoatem chistul
luna urm laparoscopie,scos chist,concluzie endometrioza
so...au trecut aproape 3 ani de atunci de cand eram amandoi "sanatosi",
acum suntem cu probleme amandoi dar cu mai multa rabdare
marie_83 spune:
intre timp am mai facut si o inseminare asa ca sa zicem ca am incercat,
rezultatul este evident neg
iar acum ne pregatim de un drum la sibiu sa depunem dosarul,luni avem programare
anaasta spune:
Deci, o tava mai mica.
Da, am pus o parte. Mai trebuie maine sa fac pungutele cu spanacul pentru smoothie.