Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 3
MeAlex spune:
Eu urmaresc Modern Family (am ajuns la zi) si am inceput Parenthood.
Adrianaady, Doamne ajuta sa fie bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
MeAlex estradiol ai facut?
Nu e bai cu lh mai micut, eu asa stiu cel putin. Ar fi raportul fsh/lh care ar trebui sa nu fie mai mare de 2.5 ; el indica rezerva ovariana mivuta; la tine e 2 deci rezonabil.
Prolactina e putintel marita, zici ca au mai fost dati cu ea depasita de limita? tratament ai luat vreodata pt ea?
Iti dau ex sotul meu cu prolactina putintel marita, a avut un tratament cu o doza f mica, i-a prins f bine ajung de la astenospermie la normospermie; acum a scapat de tratament avand de multe luni prolactina in parametri.
Alta prietena in schimb cu o valoare mai mare ca a ta a luat tratament, a ramas gravida si a continuat tratamentul si pe timpul sarcini
La tine evident actioneaza la stres, posibil si la unele medicamente (chiar ai luat vreo pastila ) de aceea nu as fi sigura ca e musai tratament. Eu as cere sfatul unui medic endocrinolog. Eu ma duc de 3 ani la Magda Bajenaru la Medlife de care sunt f multumita.
Se vede ca am dormit vreo 2 ore , vb prea mult, nu?
anaasta spune:
Oh, Ady, mi-am adus aminte de un serial absolut fantastic. Eu l-am iubit la nebunie:, actori excelenti, replici geniale, amuzant, amuzant... Mad about you cu Helen Hunt si Paul Reiser.
MeAlex spune:
Adrianaady, am facut si estradiolul, reiau toate analizele:
Free T3 = 2.84 -> 1.71 - 3.71 pg/ml
Free T4 = 1.22 -> 0.70 - 1.48 ng/dl
TSH = 2.1669 -> 0.35 - 4.94 microUI/ml
Prolactina = 39.70 -> 1.2 - 29.93 ng/ml
Estradiol = 30 -> Faza foliculara: 21-251 pg/ml
LH = 2.18 -> Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
FSH = 4.77 -> Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Da, am avut prolactina 32, 35, apoi 25, fara sa fac nimic. Nu fac niciun tratament in perioada asta, nu iau nici macar acod folic, am vrut sa fac o pauza. Stiam ca analiza trebuie facuta intre 8 si 10, mi-a recoltat la 7.55...apoi am citit ca se face la 3 ore dupa trezire, iar eu ma trezisem la 7. Am zis sa nu fac acum AMH, sa vad cum ies hormonii, dar o sa fac si asta in curand.
Acum, sa vedem cum fac cu analizele urmatoare, ar trebui sa recoltez in ziua ovulatiei, nu? Luna trecuta nu am reusit sa detectez ovulatia prin teste, si altfel nu am cum, ar costa prea mult sa fac monitorizare doar pentru asta, cand nici macar nu incerc sa raman gravida luna asta. Analizele pentru hormoni le fac de capul meu, de asta tot intreb. Medicul pe care il aveam inainte imi recomanda sa fac in ziua 14, dar eu ovulam atunci in z16-17, deci nu era relevant, asa ca ma duceam a 2-a zi dupa testul pozitiv de ovulatie.
Mi-a placut si serialul Californication.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
MeAlex eu as zice ca sunt bune analizele tale , cu exceptia putin maritei prolactine .
Anaasta multumesc de ponturi, le caut si ma bag la vizionari.
Acum ies 5 minute pe afara, e un aer curat ....
daniela74 spune:
salutare gagici,
in primul rand Adysor frumos,tine-o tot asa si maine sa nu ne uiti pe noi astea mai de departe,prima data dai raportul aici ca stam cu sufletul la gura si apoi cafeleala,mult noroc
Qiao sa fie alegerea cea mai buna si sa ajungi sa vezi luminitele de la capatul tunelului,doi ochisori frumosi .Eu inca recuperez din urma si ma bucur ca am gasit reteta ta de paine,o sa o pun in aplicare,dar acum nu am faina si nici nu am timp sa merg sa cumpar,spal si fac smotru,dar abia astept,merci.
Samiruta albinuta noastra frumusica si curajoasa
Lara distractie faina,asa m-am gindit si eu ca mi le face in acelasi timp(biopsia si hsg),de azi sint cicloasa,asa ca astept cu nerabdare,doar sa nu am vre-o surpriza si sa ma amane aia de la spital,o sa stiu marti,aici luni e liber,nu se lucreaza
de ieri am inceput sa bag la med.si vit cu pumnul din nou,Doamne ce m-am saturat poate va intereseaza ce mi-a dat:75 mg dhea,600 coq 10,pregvit folic 5(1 tab.dim +1 seara) si mai trebuie sa cumpar inca b carotene,lycopene,garlic si fertil pro(astea sint si pt.monsieur +centrum forte multivit.) si inositol pt. mine.E mult si sa le enumerez,dar sa le mai si inghit
va pup fetelor pe toate,ca tare imi sinteti dragi
c`est la vie,pas le paradis
tannoo25 spune:
salutare!
am scapat de cosmar; dupa o saptamana de spitalizare, bogdan e din nou acasa
many_bani spune:
Marie 83, mesajele tale sunt moderate si nu sunt citite in timp real. Scrie repejor 10-12 mesaje sa scapi de moderare.
Bine ai venit si sedere cat mai scurta
Ultimul mesaj a aparut la cap.trecut.