Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Adriana, super vesti. Asa cum povestesti imi faci pofta si mie de un fiv pe natural.
Fetelor,va doresc o duminica minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu nu am mancat niciodata spanac cu rosii. Va trebui sa incerc sa vad daca place sotului meu.

Mai, pisicuto punctionata, mamica de pisoiasi embrinoasi, acum ma alinti tu pe mine.... Cine stie, Ady, viata ne rezerva si surprize minunate, nu numai lucruri naspa, nu?! Yey!!! pentru embrionasi!

Lara, cum a fost la nunta, a fost papa bun, praji bune?! Am mai auzit si alte persoane care se plang de vplay. La mine, insa, merge impecabil. Apropo, acum am uit la Sex and the City I si tocmai ce Mr. Big nu merge la nunta lui cu Carry.... Deci, sper ca nu e asa filmul pentru ca o sa bodoganesc la adresa ta fiindca din cauza ta ma uit la el si eu vreau acum romantism care se termina cu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

l-am dus cu salvarea la spital, caci, a facut febra, incepand cu 38.6 si terminand cu 41.1; de aici au urmat convulsii febrile, cu frisoane si pierdere de constiinta; i s-au facut o multime de investigatii; cea mai grea zi ptr el a fost joi, cand i s-a facut punctie lombara;
acum e bine si speram asa sa fie;
nevasta-mea s-a speriat, a crezut ca-i moare in brate cand nu mai era constient (acasa, pana sa vina salvarea a avut prima convulsie cu pierderea constiintei); i-a dat eferalgan, sup novocalmin si l-a impachetat intr-un prosop ud cu apa rece; astea i-au mai scazut febra.
multumim lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine.

Mergi la inceput

Tannoo, sunt bune impachetarile cu cearsaf ud cu apa la temperatura camerei si otet pentru starile febrile si schimbate mereu ca sa nu ajunga in prag de convulsii. Dar de la ce a facut asa ceva? Ce au zis medicii? Of, bine ca a trecut, cred ca v-ati speriat ingrozitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multa sanatate lui Bogdanel

Mergi la inceput

ce sa zica medicii, ca nu stiu de la ce; a fost ceva inexplicabil, ca si infertilitatea; halal raspuns; absolut toate analizele, ecografiile i-au iesit bine; de aici, cica, nu au putut depista cauza febrei atat de mare; si, ca sa nu ramana fara un diagnostic, au trantit unul de forma - rinofaringita; l-au indopat cu antitermice, antibiotic iv, diazepam ...
sistemul medical si grija personalului medical lasa de dorit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Adriana, bafta in continuare

Mergi la inceput

Deci a fost din senin, nu era nici macar cu o raceala sau ceva de genul? Nu poate fi nici de la dinti? Nu stiu ce varsta are Bogdanel, dar baietelul prietenei mele a avut reactii foarte urate de la iesitul dintilor, cu febra mare, diaree, dureri mari, nedormit, nemancat etc... Sau de la vreun vaccin facut recent?! Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

oooff, scris mesajul..pe cand sa dau send..s-a reincarcat pagina si a disparut..jeezz, deci, here we go again:
ady, deci twinsii tai sunt on their way..sa petreci cum se cuvine la intalneala..la nunta a fost..ca la nunta..noi ne-am distrat, dansat, fost mult tineret, o gramada de colegi, deci ne-am simtit bine..
lyly, nu stiu dac-am fost cea mai frumoasa (asta-i chestie de gust) dar, promit..am fost frumoasa..am primit muuulte complimente, inclusiv de la mireasa..care, btw, a avut o rochie de dantela, pe corp cu trena, Ingrid Vlasov, gorgeous..
rochita mea a fost din matase naturala, de la Stefanel, cumparata azi-iarna din Roma, cu un croi simplu (pana la genunchi, fara maneci, la baza gatului in fata, legata la ceafa astfel incat cele doua "codite" ample de matase sa mangaie spatele lasat gol de o deschizatura pana la talie) dar cu un imprimeu deosebit in non-culori (negru-gri-gri'argintiu-alb), pantofi cu heel'si de 11cm de la Musette, plic supradimensionat de la Musette, accesorii din argint handmade si onix (bratara din Egipt, inelul din Grecia), ceas Tissot cu bratara din argint si cadran black, parul in bucle lejere..machiajul smoky eyes si lips in culori nature..hubby si-a luat un costum gri inchis de la Joop, arata fenomenal, dar el asa arata, anyway..si sa-l imbraci intr-un sac de cartofi..
all in all a fost bine, locatia exclusivista, eleganta, muzica ok..acum ma doare gatul, de cat m-am straduit sa vorbesc peste muzica, respectiv cantat pe ringul de dans..

p.s.: de azi am ramas solo, pana miercuri si incerc sa ma mobilizez sa fac ceva util cu mine..gradul de motivare..NUL
grande kisses si huge fun la intalneala

le: tortul a fost demential, de fructe de padure si frisca, pe sapte nivele, alcoalele super, gen "open bar", fiecare si-a comandat ce a dorit, dupa pofta inimii..

to be continued..

Mergi la inceput

a facut 9 luni pe 16;
de la dinti se fac puseuri de febra; si nu 41.1; exclus convulsii;
a fost din senin, da; cica a fost vb de o infectie virala foarte puternica; si, cum are leucopenie cu limfopenie (imunitate extrem de slaba), de aici febra asta atat de mare si convulsiile...
medicii au spus placa clasica "facem tot ce putem" pentru a afla; si... sunt dezamagit de interesul lor; vom cauta in alta parte sa vedem ce putem afla...

Mergi la inceput