Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Am inteles cu TSH.
Adriana, luna trecuta trebuia sa fac histeroscopie si pana sa fac analiza de secretie inainte de histero, mi-a venit la 25 de zile (in general venea la 28-30 de zile). Ca sa nu ratez si luna asta, am zis sa iau Duphaston dupa presupusa ovulatie (nu am reusit sa o detectez nici asa, aproximativ, cu teste de ovulatie), ca sa stiu cand imi vine...si mi-a venit in timp ce luam inca Duphaston...deci iar am ratat. Nu stiu ce ar arata asta, daca gandindu-ma la o faza luteala scurta + progesteron 30 la 7 zile de la ovulatie (in noiembrie), cred ca e vorba de progesteronul foarte mic. Cand am avut progesteron 30, eram dupa multe luni de luat Utrogestan dupa ovulatie, dar in luna respectiva nu am luat, asa mi-a zis doctorul, a zis ca din cauza ca am luat prea mult, apare spottingul devreme si dureaza mult.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Ce de pisici...

Qiao trebuie sa ne vedem la lumina pentru niste poze adevarate. Sa alegem un cadru...flori, pisici, porumbei, apa, cer senin...
Oricum suntem niste DIVE, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

MeAlex nu e musai sa insemne ceva rau faptul ca a venit sub duphaston, adica sunt luni si luni , perioade si perioade; da pot fi si diverse problemute (gen chisturi, polipi etc) Oricum partea buna este ca urmeaza histeroscopia , nu? acum luna asta dupa ce trece ciclu si usurel asa se vor aseza lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

proasta decizie sa vin azi la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adriana, asa vreau si eu sa cred, ca exista niste dereglari, problemutze, ce or fi ele, dar sunt trecatoare. Cert este ca imi tot face surprize corpul meu.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ma ajutati si pe mine cu site-ul farmaciei care aduce medicamente de peste mari si tari?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
tano data viitoare cand ne-om intalni, poate alegem o terasa unde veniti cu Bogdanel, vine si Maria si poate-si aduce si doamna profesoara cei doi prichindei, nu?

bogdanel va fi in culmea fericirii intre asa fete frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pisicuto, lasa ca trece ea ziua de azi si maine iei pisoiasii acasa si uiti de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

many cred ca de ei vorbesti http://www.farmaexpress.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fete dragi,va multumesc pt urari
eu sunt derivat de la elena,ma cheama Liliana...dar mama imi zice: La multi ani! si dc mama imi zice...stie ea de ce....
ady, maine o sa ai 2 embrionasi dolofani
ari,mi-am adus aminte la parcare...deci nu am uitat de tot
Lara,la multi anit pt mama! sa fie sanatoasa
Sami,dc nu le incurc ...parca e si ziua mamei tale,nu? la multi ani ,cu multa sanatate!
fetele

Mergi la inceput