Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 18
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing many cred ca de ei vorbesti http://www.farmaexpress.ro/ --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Multumesc mult, da, despre ei era vorba.
norma36 spune:
Hello girls,
La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui si ziua de nastere (includem si apartinatorii "babelor" de pe forum).
Apropo de TSH, pe medicul cu care am facut eu cele 4 FIV-uri nu prea l-a interesat valoarea mea mare a TSH-ului (la ultimul FIV, care a si reusit, mi-a facut punctie si transfer in conditiile in care TSH-ul meu era 5,86; si eu il tot bateam la cap ca citisem ca nu se face FIV decat pe la valori de 1, maxim 2 a TSH-ului). La insistentele mele imi zicea bine, dublati in timpul FIV-ului doza de eutyrox, dar numai odata la doua zile; va dati seama va edocrinolgului meu nu-i placea stilul asta.....
20+
_
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 reusit in ianuarie 2012 tot la Debrecen, cu dl Bodnar - Doamne ajuta in continuare !
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
Cris_25 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor! (si sarbatoritilor, daca sunt )
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
olimpiadobre spune:
La multi ani tuturor celor ce isi serbeaza onomastica astazi!
Adriana, tinem pumnii in continuare.
O seara buna pentru toata lumea!
QiaoBing spune:
Eu ma pregatesc de primul Clexanel .. pe la 22 asa
adriana la ce ora iei pisoiasii maine ?
adrianaady spune:
Seara buna fetelor
Tocmai am terminat curatenia... ufff bine ca am scapat.
Maine la 13.00 luam acasa pisoiasi Cred ca de acum incolo incepe greul .....asteptarea.....
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Unele dintre voi ma stiu, altele chiar ma cunosc......... sincer, eu m-as integra in clubul "babelor fivoase", doar datorita varstei.....
Povestea mea este scurta si destul de simpla: un fiv nereusit, la o varsta inaintata (39 ani), dupa care am aflat de un AMH "prost" (stiu ca sunt fete cu valori mai mici, dar cu mult mai tinere decat mine), asa ca eu am renuntat......(motive financiare).
Asta insa nu m-a impiedicat sa intru si sa citesc de voi, sa ma bucur impreuna cu fetele care reusesc sau sa plang impreuna cu cele care nu au reusit....
Rica felicitari! inca odata iti spun ca este absolut minunat ceea ce ati facut! ati dat dovada de mult curaj, putini reusesc asta.
Samira, Luly_mar, aristica
tannoo imi pare rau sa aud de Bogdanel. Dar stiu de la Betty ca este bine si ca ati trecut printr-un cosmar, dar acum sunteti bine. Sanatate multa!
Fetelor, sunteti pentru mine un exemplu prin faptul ca la cat de mult ati suferit, ati gasit si gasiti in continuare puteri sa mergeti inainte si sa fiti optimiste, si totodata pline de veselie!
Va imbratisez cu drag!
Pupici