Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 16
MeAlex spune:
Lara, nici nu stiu ce sa spun, mi se pare ciudat sa fie de la Duphaston, l-am oprit martea trecuta si problemele au inceput vineri, sambata dupa-amiaza s-au agravat, duminica mai usor, dar tot au fost simptome.
Am facut un test (un batz), e negativ, s-a colorat putin mai jos decat trebuia, exact unde incepe banda pe care e trasata dunga pana la care se introduce in pipi (cea pe care scrie MAX), dar nu se pune, e negativ. Oricum, ar fi un accident sa raman, pentru ca ne-am protejat.
Vad cum imi este astazi si daca nu trece, atac dr. de familie sau camera de garda. Cautand simptomele pe google, am gasit ca ar putea fi vorba de o diverticulita.
Durerea de burta e cea menstruala.
LH-ul nu pune probleme daca e asa mic? Cum trebuie sa fie TSH pentru fiv?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
MeAlex spune:
Ari, nu m-am gandit, nu stiu cum sunt simptomele in cazul asta. Pana acum nu am avut chisturi, daaaar...toate au un inceput.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
adrianaady spune:
MeAlex tsh pt un fiv ar fi ideal in jur de 1
De ce iei tu duphaston intr-o luna in care nici macar nu ai incercat sa ramai gravida?
Ralu_mv spune:
La multi ani Elenelor ! Veve
MeAlex, nu-ti bate capul cu TSH, poate doar daca te duci spre Austrieci incolo, sa insiste ei ... eu inainte de fivul asta cu 1-2 sapt, l-am avut 2.17, cu o luna inainte 2.39, dr.S a notat initial valoarea mai mare, apoi eu vazand i-am atras atentia si mi-a zis ca nu e nimic in neregula, era ok si aceea. Deci in experienta mea nu a contat.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
11+
Multumesc Doamne !
QiaoBing spune:
asta cu TSH-ul a fost cosmarul meu anul trecut. am intrebat nu stiu cati dr si de la fiecare am auzit altceva, de la curentul "viena" auzeam faza cu in jur de 1. cand am fost dupa FIV la tura mea pe la alti dr sa aud pareri am intrebat si de TSH si toti mi-au zis sa il las in pace. surprinzator dr S de la Polisano mi-a zis ca trebuie sa fie sub 2, am insistat pe ideea cu in jur de 1, al meu fiind muuult sub 1 si mi-a zis ca e ok atata timp cat e sub 2.
MeAlex al tau TSH e in limite normale si atata timp cat nu ai de gand sa faci FIV lasa-l in pace. AMH e o idee buna de analizat
Ralu_mv spune:
Qiao, e o frumusete calul asta ! (si eu sunt innebunita dupa cai, am avut o martoaga cand eram mica la bunici, si o chinuiam sa ma lase sa o calaresc, de radea tot satul de mine, ca ce e aia, fata pe cal )