Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 17
MeAlex spune:
Am inteles cu TSH.
Adriana, luna trecuta trebuia sa fac histeroscopie si pana sa fac analiza de secretie inainte de histero, mi-a venit la 25 de zile (in general venea la 28-30 de zile). Ca sa nu ratez si luna asta, am zis sa iau Duphaston dupa presupusa ovulatie (nu am reusit sa o detectez nici asa, aproximativ, cu teste de ovulatie), ca sa stiu cand imi vine...si mi-a venit in timp ce luam inca Duphaston...deci iar am ratat. Nu stiu ce ar arata asta, daca gandindu-ma la o faza luteala scurta + progesteron 30 la 7 zile de la ovulatie (in noiembrie), cred ca e vorba de progesteronul foarte mic. Cand am avut progesteron 30, eram dupa multe luni de luat Utrogestan dupa ovulatie, dar in luna respectiva nu am luat, asa mi-a zis doctorul, a zis ca din cauza ca am luat prea mult, apare spottingul devreme si dureaza mult.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
elenus26 spune:
Ce de pisici...
Qiao trebuie sa ne vedem la lumina pentru niste poze adevarate. Sa alegem un cadru...flori, pisici, porumbei, apa, cer senin...
Oricum suntem niste DIVE, da?
adrianaady spune:
MeAlex nu e musai sa insemne ceva rau faptul ca a venit sub duphaston, adica sunt luni si luni , perioade si perioade; da pot fi si diverse problemute (gen chisturi, polipi etc) Oricum partea buna este ca urmeaza histeroscopia , nu? acum luna asta dupa ce trece ciclu si usurel asa se vor aseza lucrurile
MeAlex spune:
Adriana, asa vreau si eu sa cred, ca exista niste dereglari, problemutze, ce or fi ele, dar sunt trecatoare. Cert este ca imi tot face surprize corpul meu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
many_bani spune:
Ma ajutati si pe mine cu site-ul farmaciei care aduce medicamente de peste mari si tari?
Multumesc
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica tano data viitoare cand ne-om intalni, poate alegem o terasa unde veniti cu Bogdanel, vine si Maria si poate-si aduce si doamna profesoara cei doi prichindei, nu? |
bogdanel va fi in culmea fericirii intre asa fete frumoase
lyly_mar spune:
fete dragi,va multumesc pt urari
eu sunt derivat de la elena,ma cheama Liliana...dar mama imi zice: La multi ani! si dc mama imi zice...stie ea de ce....
ady, maine o sa ai 2 embrionasi dolofani
ari,mi-am adus aminte la parcare...deci nu am uitat de tot
Lara,la multi anit pt mama! sa fie sanatoasa
Sami,dc nu le incurc ...parca e si ziua mamei tale,nu? la multi ani ,cu multa sanatate!
fetele