BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am uitat sa zic de poze...ca m-am uitat ieri.

Fleur,iti sta tare bine in rochita.Arati asa feminina.
Nici eu nu port deloc rochii,desi am citeva maxi,dar parca nu ma simt bine in ele.

R_ocsy,esti asa finuta si ai o burtica mica.Esti o graviduta frumoasa.
Parca tu ai fetita,nu?

Eu mereu sunt de parere ca gravidele cu baietei iau mai mult in greutate si au burtici mari,iar cele cu fetite sunt mult mai mici si asa mai delicate,nu stiu cum sa zic.

Sa va mai spun ca n-am inca nicio poza cu mine?Eu sunt fotograful...asa ca ma ascund bine,in spatele camerei.
Dar cred ca trebuie sa mai fac si eu citeva,vorba lui Fleur sa nu zica copilul ca a fost facut de alta mama.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Haideti la o cafeluta!
Azi sunt libera si pot sa stau la povesti ,abia astept concediul,desi sunt convinsa ca o sa ma plictisesc!

Eu cu Timea am fost imensa,si vad ca acuma o sa fiu si mai mare.In greutate am luat destul de constant,si daca o sa iau tot la fel,cred ca o sa depasesc cu siguranta 20 de kilograme in plus .Asta e.Mie nu mi se pare ca manc exagerat de mult.O sa incerc sa-mi fac azi o poza cu burtica...spre deosebire de data trecuta cand aveam toate documentate si poze pe saptamani,acuma abia am vreo 10 poze cu burtica.De parca ar fi asa mare lucru de facut!

Si eu am carcei noaptea.Am observat ca ma iau cand ma intind,nu asa spontan.Deja de frica ma trezesc automat cand ma intind,si intind calcaiele inainte,nu degetele,si atunci e mai ok.

Fug sa duc fata la gradi,revin!

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mneata fetele. Si eu am insomnii. Nu ma lasa sa dorm problemele de la serviciu. Desi sunt in concediu de o luna si o sa raman in concediu, inca imi poarta sambetele pe-acolo una care nu are de lucru.

Ada, spune-mi te rog, Nectarel e pe mana lui Stoicescu?
Sa stii ca am auzit ca Polizu are pe departe cea mai tare sectie de prematuri din Bucuresti si ca Stoicescu ar fi foarte foarte buna.
Si nu te mai gandi la prostii ca o sa vezi ca va rezista si va fi bine. E important sa iti vina laptele acum asa ca nu te mai stresa!
Va tin pumnii si ma rog la Doa,mne Doamne in fiecare zi pentru voi.

Pup fetele

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.multumim de cafea
eu am avut o noapte oribila
ma pregatesc sa merg sa imi fac analizele.

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Neata dragutelor!
Alilumi ma bucur ca ai venit printre noi.Cu intarziere vreau sa urez si eu tuturor care si-au sarbatorit ziua numelui ieri, multaaa sanatate si numai lucruri bune in viata lor si a celor dragi.
Dragelor,mi-e din ce in ce mai greu sa dorm noaptea din cauza burtosului...nu e mare,apropo de masuratori,doar 98 cm....dar ma incomodeaza la somn,mai ales ca cei doi strumfi ai mei ma si dojeneaza daca cumva stau pe partea lor....am ajuns sa urasc noptile,mai ales ca ei adorm pe la 12 noaptea....eu trebuie sa-i astept pe ei,ca sa pot sta cand pe stg,cand pe dr....vai de parintii care nu asculta de copiii
Ada,cu Dumnezeu inainte si va fi bine.
Zicea cineva de dr Ion Ionut de la Giulesti..am uitat cine.....offff,mare dar de la Dumnezeu.Si eu m-am tratat la dansul si mi-as fi dorit sa fiu monitorizata in timpul sarcinii,cred ca e unicul dr in care am incredere,dar din pacate cand a vazut ca nasc in iulie,m-a refuzat elegant zicandu-mi ca e in CO toata luna iulie si nu e bine,psihologic vorbind sa aiba grija de mine pana atunci si cand sa nasc sa ma plaseze altui dr....si nici moral nu e bine....am plans de suparare,dar am apreciat gestul.In momentul de fata de asta mi-e frica ca nu voi fi asistata la nastere de dr actual,dar cu Dumnezeu inainte.In dr Ion aveam incredere ca venea la orice ora din zi sau noapte.
Inca o zi urata din punct de vedere meteorologic.
Va pup si o zi frumoasa!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neata fetelor.
Laura eu te admir foarte mult pentru cat ai luptat sa ai bucatica ta de om. Si admir pe toata lumea care face asta.
Balanta ce ti-a zis la eco? Ce fac BB-ii?
Ali de ce ai avut noapte proasta?
Eu aseara am avut sesiune foto. Am fost si mi-am facut poze cu sotul ca nu aveam deloc decat de la cununia civila si nu vreiam sa zica copila dupa ca tacso nu a bagat-o in seama.
Am dormit ff rau, mama ei de durere de plaman-spate-oase sau ce o fi ea.
Acum ma apuc de treaba, iar servici.
Zilele astea imi pleaca sotul o sa raman singura vreo luna, sper ca doar atat.
Va pop
O zi buna.

Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata, multam de cafea!

Ma inscriu si eu in clubul celor care au dormit oribil. Am ajuns sa ma trezesc de fiecare data cand ma intorc si ma foiesc toata noaptea. Si sotul si motanul ma ocolesc noaptea ca ii deranjez si pe ei.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

beatrice, bb-ii sunt bine, multumesc. la 29 sapt au 1360, respectiv 1390 grame. bb1 sta in continuare cu capul pe col. cu toate astea, colul reszista sub presiune: are 2.2 cm si este inchis. stiu ca pt unele fete 2.2 e o dimensiune mica a colului, dar pt mine, care am avut mari probleme cu el, este f ok. mi-a recoltat si culturile de col + micoplasma & ureaplasma si cu ocazia asta, s-a uitat si la firul de cerclaj care tine bine, este strans.
trebuie sa tinem in continuare contractiile sub control, fiindca multe depind de lucrul asta.

ali, am inteles ce ai vrut sa spui.

porumbita, multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ada, pus mail la rugaciune, pus mai la pro vita unde sunt mamembru.azi urmeaza episcopi, mitorpoliti.
ti-am zis soro ca stiu o armata de preoti?
pai sa-i punem la rugaciune, ca speranta noastra e la Dumnezeu si Maica Domnului!

strumf se uita la icoana Maicii Domnului si rade si face asta de la o luna.nu am gasit o explicatie.................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Neata fetelor,

multumesc tuturor celor care mi-au urat bun venit! am aparut ca ciupercuta dupa ploaie si inca mi-e greu sa ma acomodez; discutiile voastre sunt vechi si noi, imi ia ceva sa va cunosc mai bine! dar cunosc genul acesta de dispute de la odiseea trecuta; stati sa vedeti ce incinse vor fi spiritele si pentru subiecte precum ALAPTAREA, DIVERSIFICAREA... povestea e lunga si deci continua! frumos ar fi sa nu e despartim sau sa se desfiinteze grupul din cauza acestor "certuri virtuale"; eventual putem sa ne punem pe baricade diferite si sa aruncam cu rosii! glumesc, evident!

Spuneati ceva de masurat si cantarit, plus ca Daconst a pomenit de poze cu burtica; nici eu n-am aproape deloc, adica maxim 5 poze; in prima sarcina aveam pozele aranjate pe saptamani in calculator, acum am 5 poze in 8 luni! chiar ar fi cazul sa mai ies si eu la plimbare si sa pozez vedeta din burtica. Mi-a placut cum ai zis Daconst "sa nu zica copilul ca a fost facut de alta mama"

M-am masurat si eu ieri si m-am speriat. Nu va sperii si pe voi, dar sunt rotunda, cu toate ca la kilograme stau bine zic eu... am luat abia 11 kg... abia?! abia! mai iau vreo 2-3 acum in ultima luna, corect? sper sa scap si repede de ele ca nici prea slabuta nu eram inainte de sarcina; apoi greselile pe care le-am facut dupa prima nastere n-as vrea sa le repet si acum; dupa ce am nascut-o pe Adeluta am alaptat cu drag si spor multa vreme; imediat dupa nastere vreo 2 luni eram mai slaba cu vreo 8 kile fata de maximul istoric din luna a 9-a, si mai aveam de dat jos vreo 5 sa revin la greutatea initiala, insa ulterior cine papa iaurt cu biscuiti la orice ora din zi/si din noapte cand alapta, ca vezi doamne ori ma plictiseam, ori as fi mancat si eu ceva, ori chiar mi-era foame si altceva mai la indemana nu-mi pica... ea sugea, eu balotam iaurturi cu biscuitii alaturi. Doar n-aveam sa imi pun vreun castron cu ciorba la 2-3 noaptea; faceam si eu ce puteam si aveam "dreptate" .... deci de data asta "NO WAY" sa mai execut aceste greseli care au daunat grav greutatii mele; dupa primele 2 luni de la nastere am tot pus la loc si m-am ingrasat mult. Apoi greu mi-a fost sa slabesc. Am reusit dar nu am scapat de toate kilogramele, astfel incat am inceput aceasta a doua sarcina mai grasuta decat la prima. E bine ca totusi in sarcina asta nu am luat exagerat in greutate. Zic eu ca sunt in limite normale.

Nu mai stiu ce sa va mai spun, probabil ca scriu mult si inca n-am idee daca va plictisesc sau nu.

va pup, va doresc o zi numai buna! sa faceti tot ce v-ati propus!

karligutza
sunt mamica Adelutei & 33+

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput