BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
ARUBA spune:
Am o intrebare pt fetele care nasc la Medlife. Alege cineva pachetul Gold, rezerva cu insotitor? Am inceput sa fac calcule in urma discutiei de azi cu Iuliana Surlea si incerc sa decid ce pachet sa aleg. Eu vroiam Gold dar dupa ce m-a intrebat daca o sa aleg sa fac testele pt nou nascut (eco transfrontalera, cardio, testul de auz si cele metabolice) am cazut pe ganduri, ca pare mai avantajos pachetul Diamond care le are pe toate incluse. Voi ce faceti cu testele astea? Oare cat de necesare sunt?
30+
Daconst spune:
Sincer,eu o sa dau scroll,ca altfel nu se mai termina veci discutia si nu vad sensul.
Miha,pina la urma am ales sa venim aici:
http://www.unionlido.com/
sau mai bine zis a ales Lucas.
Il intrebasem la inceput daca vrea sa zboare si a zis ca nu ca mai bine a fost anul trecut.
Cu masuratorile,eu aveam de la odiseea trecut un fix,ca eram cea mai burtoasa si am tinut minte...iar acum se pare ca desi am luat mai putine kile o sa-mi depasesc recordul.
Noroc ca am luat o gramada de filme cu noi,asa ca daca a adormit copilul,avem liniste.
O seara placuta,sa aveti!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
30+ sapt
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Laura,FELICITARI pentru caruciorul albastru !!! Nu lasa ingoranta unora si atitudinea ce lasa de dorit vizavi de FIV sa te sperie!!!!Dupa ce o sa-l ai pe bebe in brate...vei fi asa de fericita si de coplesita de grijile pentru el....incat susotelile "vecinilor" chiar nu te vor mai interesa.Deci suntem de o varsta+ |
Multumesc pentru incurajare , sper sa nu ma lovesc de nici o problema
32+ Andrei
AMR 7 Weeks
adarev spune:
Va multumesc fetele mele pentru tot. Noi suntem stabili. Dar tot stam cu sabia deasupra capului. Cand voi o sa nasteti, noi cu ajutorul lui dumnezeu speram sa plecam Acasa. Aveti grija de voi. E plin de prematuri la polizu. Azi a mai venit un bebelus de 1 kg. Acum fiecare are o #537;ansa la supravietuire. Noi mergem de trei ori pe zi la spital. Histamina î#539;i multumesc mult de tot. Î#539;i #537;tiu povestea ptr. Ca este impresionanta. Te rog mult poate le rogi pe fetele de la rugaciunea colectiv#259; sa se roage si ptr. Nectarel. Tu esti mai apropiat#259; de ele. Va pup.
Ada
ARUBA spune:
Ada, sa stii ca ma gandesc mereu la tine si la Nectarel. Vroiam sa te intreb cum evolueaza, a luat ceva in greutate pana acum?
30+
Laura32 spune:
Ada cu ocazia onomasticii si bine ai revenit acasa , cred ca o sa fie mai bine pt psihicul tau ca in spital este jale cu ceea ce vezi in jur .
Sa ne mai spui cate ceva de Nectarel , a luat in greutate , face vre-o pozna , hai ca este baiat mareeee .
Va pup
32+ Andrei
AMR 7 Weeks
balanta_tm spune:
aruba, parca tu aveai incompatibilitate de grup de sange cu sotul? (eu am 0, sotul are A). daca nu te confund, spune-mi, te rog, ai facut dozarea anticorpilor? daca da, cand anume?
am vb si eu cu dr azi si zicea ca prin sapt 32 sa fac analiza. vroiam sa stiu daca tu faci/ai facut mai devreme.
stiu ca a mai fost aici o discutie despre aceata incompatibilitate si mai stiu si ca anumite persoane o considera neimportanta. nu doresc discutii inutile despre acest subiect . fiecare crede in ce analize vrea.
ali24 spune:
balanta ba da stiam de data trecuta ca ai zis ca in dr de la buc ai incredere dar nu am mai vrut sa ma lungesc in amanunte.si sa nu ma intelegi gresit ca nu am nimic impotriva ca ai mers la viena din contra bravo tie .si eu as fi facut la fel.de aceea am ales si eu la prima sarcina sa merg pana la tm ptr fiecare control cu toate ca toata lumea imi spunea ca ce aici nici un dr nu e in stare sa citeasca un eco?toata lumea credea ca merg acolo de fite.dar nu a fost asa.mergeam pana acolo desi plateam doar benzina cat as fi platit aici un eco (si nu stateau la mine banii pe garduri)doar ptr ca aveam incredere in dr si plecam de acolo linistita.eu am scris acel mesaj ptr ca nu am inteles de ce te ai suparat asa ptr ce a zis biribu legat de medicii din romania.or fi ei si dr buni la buc dar e clar ca nu putem sa mergem toate fetele din tara pana la buc.si nu consider ca daca sunt cativa dr buni la buc ei ne reprezinta tara si daca zice cineva ceva de dr din romania sa ne simtim atacate si jignite.si din moment ce daca ne pui la socoteala doar pe noi doua de ex ...eu spun ca nu am incredere in medicii de la arad ,tu spui ca nu ai in cei de la timisoara mi se pare normal ca fetele din alte parti sa isi faca o parere nu tocmai buna despre medicii de aici.
am retinut gresit ca nasti cu dr craina.si nu stiam ca nu face eco deloc.stiam ca il mai pune pe dr tau sa faca eco dar ma gandeam ca e doar cand e el ocupat.scuze
nu stiu cat am fost de coerenta in mesaj dar nu mai am energia la ora asta sa vad daca am scris bine ce am avut de zis.dar banuiesc ca intelegi ce am vrut sa zic.
somn usor la toata lumea
32+
rafael albert(25.05.2007)
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm aruba, parca tu aveai incompatibilitate de grup de sange cu sotul? (eu am 0, sotul are A). daca nu te confund, spune-mi, te rog, ai facut dozarea anticorpilor? daca da, cand anume? am vb si eu cu dr azi si zicea ca prin sapt 32 sa fac analiza. vroiam sa stiu daca tu faci/ai facut mai devreme. stiu ca a mai fost aici o discutie despre aceata incompatibilitate si mai stiu si ca anumite persoane o considera neimportanta. nu doresc discutii inutile despre acest subiect . fiecare crede in ce analize vrea. |
eu si sotul avem incompatibiltiatea de grupa
o sa repet analiza acum in sapt 30 sau maxim sapt viitoare in 31
Daconst spune:
Neatza,haideti la cafea!!!
Eu mai am si insomnii pe deasupra.
Intr-un fel e bine ca acum am laptopul numai pentru mine.Cind se trezesc barbatii,nu mai am loc,haha.
De cind sunt aici,mi-a crescut burta.Nu stiu daca de la sarcina neaparat sau din cauza ca mananc cam mult.
Nu am cintar la mine,dar parca luna asta bb isi dubleaza greutatea.nu?Eu in ultima luna parca nu am mai luat deloc in greutate,oare asa sa fie sau am uitat eu?
Ada,te pup si fii tare.
E bine ca mai schimbi mediul si poti sa te mai concentrezi si pe altceva.Dar sunt convinsa ca Nectarel e in gandul tau si el simte asta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
30+ sapt