BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Beatrice: nu cred ca am spus nicaieri ca Biribu a fost cea care s-a pronuntat pt interzicerea cezarienelor la cerere, mai citeste odata in urma si vei vedea ca au fost alte fete care au emis parerile astea extreme.
Cat despre fetele cu FIV (pe care personal le apreciez si le stimez din tot sufletul) comparatia a fost facuta pt a sublinia ca in ziua de azi sarcina nu mai este un proces natural in 100% dintre cazuri, asa cum nici nasterea nu mai este. Ce e deplasat in asta? Daca tot promovam calea naturala, nu pot sa nu ma intreb ce gandesc de fapt in sinea lor cele care militeaza pt calea naturala despre fetele care fac FIV? Ai sa ramai socata, am intalnit si multe pareri de genul "se joaca de-a Dumnezeu", "daca nu e de la natura e o interventie prea mare"etc. Evident, nu sustin asemenea opinii.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dragelor!
La multi ani si din partea mea de sf constantin si elena!
La muuuulte multe saptamani pentru Nectarie!

Eu bine,nimic nou de raportat...dureri de spate si de solduri...contractii la fel.Noroc ca dorm destul de bine noaptea.

Nu stiu ce sa mai zic ,neuronul e prea gravid.Revin daca imi mai amintesc de ceva

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

neatza fetele (la mine). o cafea la cine doreste
La Multi Ani Elenelor si Constantinilor

Ada vroiam sa vad vesti de la tine la multe multe lunite pisoiului mic! poate ne pui si noua niste poze, cind te vei simti in stare.

Dana nasol cu ploaia in concediu... macar bun un shopping
nici eu n-am masurat burtoiul, dar si mie mi se pare mult mai mare.

Ali apropo de frumusete eu eram ca tine, cea mai cioara dintre ciori... mi-a zis barbatu-meu ceva de fii-miu si era sa si-o ia. si acuma bineinteles ca al meu e cel mai cel la Anna n-a comentat nimeni ca chiar era frumoasa foc

Pusi mie mi se pare ca e normal ce zici tu acolo, asta fara sa vad valorile exacte, sunt variatii normale in sarcina.

Bea cred ca e vreo nevralgie, plaminii de regula nu "dor", daca ar fi ceva pulmonar ai avea alte simptome, tuse etc. probabil e legat si de pozitie, de cum dormi sau stai la birou. un masaj ceva ti-ar prinde bine, sau niste exercitii pt spate.

Porumbita asa am patit eu cu laptele, a venit in a treia zi parca, si doar dupa ce m-am prins sa incep sa desfund la canale, nu iesea mai nimic spontan. eu n-am avut insa nici o treaba in a-i da lapte praf insa, nu puteam sa ma uit la ea cum urla de foame, avea si un volum nene

am si eu o intrebare: cit e salariul minim pe economie in tara?

va pupez

PS unde-i Fleur??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

scuze, pina sa trimit eu mesajul a aparut si Fleur si eu sunt libera azi spor la lenevit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

n-am mai intrat de ieri de cand am scris acel mesaj "deranjant" (ca am avut lucruri mai importante de facut, de gen eco, etc) si cand intru azi...lol...cateva fete mi-au sarit in cap. n-are nimic, nu sunt asa sensibila incat sa ma atac.

ali, am mai spus-o dar fiindca nu ai retinut, ma repet: eu nu am spus niciodata ca in romania nu sunt ginecologi buni. niciodata. am spus mereu ca in bucuresti sunt dr-i buni, si ca oricand as merge cu incredere la herghelegiu, iosup, pop, etc, sa fac o morfofetala la ei.
doar ca din cauza drumurilor de la noi, imi e de o mie de ori mai comod sa ajung la viena decat la bucuresti, fiindca pana la viena facem 2/3 pe autostrada pe cand pana la bucuresti, drumul este un chin...
eu am ce am cu cei din timisoara care mi-au gresit ecografia la prima sarcina. asa ca, la sarcina nr 2, am decis ca ecografiile importante sa le fac altundeva decat in timisoara.
de nascut, nu am sa nasc cu dr craina...ai retinut gresit. a propos, dr craina nu face ecografii...credeam ca stii deja.

la restul fetelor care m-au luat la intrebari (inclusiv lui biribu), nu o sa le raspund. asa consider eu, ca nu am nimic sa le spun. oricum, nu este nimeni in masura sa imi spuna sa dau scroll la mesajele care nu imi plac si sa nu raspund. aici este un forum public si nu este cu bilet de intrare la acest topic, asa ca...

iar pe cele care au inteles exact sensul mesajului meu de ieri, le felicit si le multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , odihna placuta ce bine este cu weekend prelungit ... nu m-am dat cu nici o crema , nu stiu de ce , de aceea intrebam si fetele ... cum mintea mea in momentele astea este paranoia ma gandeam sa nu fie un semn si nasc mai devreme , eeeee omul debiteaza multe .

Intr-adevar sunt multe persoane care sunt contra FIV -ului atat femei cat si barbati dar sa zicem ca pe cei din urma nu-i luam ft tare in seama , aceeasi placa daca Dumnezeu te-a lasat asa ... stai asa
Eu chiar vb cu sotul si ma gandeam ca poate mai tarziu (si mai ales din familie,o sa incercam sa nu mai spunem la oricine despre FIV... vecini , colegi de serviciu s.a.m.d. ) se v-a gasi cineva sa vb in casa , copilul lor ii aude si dupa aceea va rade de al nostru ... copiii la o anumita varsta sunt destul de rautaciosi si nu constientizeaza ceea ce vorbesc. Pe viitor mie mi se pare o problema , imi este frica sa nu rada cineva de el , sotul a zis ca daca aude pe mineva ( matur) ca a comentat ceva ... ii rupe capul , ca el nu se baga in casa nimanui si fiecare sa-si vada de familia pe care o are . Offfff

32+ Andrei
AMR 7 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Zi libera in Canada Fleur?Ehehe....las ca saptamana viitaore am si eu zi libera pe 28 caci e memorial day.

Eu pup pe toata lumea si din toata inima sper sa reusim sa ne sustinem reciproc si sa nu lasam diferentele sa ne umbreasca in ultimele saptamani de sarcina;mie nu-mi vina sa cred ca deja incepem numaratoarea inversa,pe bune;am momente cand zic gata,sa treaca odata astea 8-10 saptamani ramase...dar tot eu imi amintesc cat de mult imi va lipsi burtica si bebitele.Va rog sa ma iertati....dar pe mine ma cam paste o depresie,pana acum nu am plans dar cred ca m-ar ajuta...da ca mi-as da voie;in liceu eram mai plangacioasa...(erau si telenovelele la moda si se plangea pe rupte la TV ...de parca in viata reala ar fi fost totul roz)...si am ajuns la psiholog ,un tip pe la 50 de ani...si mi-a zis respectivul ca doar copiii,si adultii cu probleme psihice plang;ei si de atunci...pe bune cand am cea mai mica urma de slabiciune...nici prin gand nu imi trece sa imi dau voie caci...ma suspectez de probleme cu pisicul...Imi iau portia de ciocolata zilnic caci altfel...nici in oglinda nu vreau sa ma uit;Eu una simt nevoia sa fug undeva vreo saptamana...in padure...sa nu vad pe nimeni si doar sa dorm,nu ma mai satura dumnezeu de somn si sunt tare suparata ca am starea asta continua de somn.Trag de mine ca de bou sa fac ce am de facut,de-a rasu-plansu;La mandrul i-am spus ca pana in 6 iulie cand termin cursurile nu vreau sa-i vad nici mutrita si de vorbit doar o data pe saptamana,cand suna i-l dau pe fi-su;i-am spus ca simt nevoia sa renunt la ceea ce ma face sa-mi pun la indoiala sanatatea mintala...cand chiar am nevoie de liniste si sa ma concentrez pe ce urmeaza;mi-a zis ca joc tare...i-am spus ca o relatie doar de mila-sila si de dragul copiilor eu nu vreau,situatie in care...nu moare nimeni de foame;de ce sa nu ne vedem mai bine fiecare de fericire...separat daca e greu impreuna;Mi-a recunoscut ca e egoist....si tare cred ca peste cativa ani o sa ma fac si eu egoista......
Biribu,in prima sarcina doar in ultimele 4 saptamani, din saptamana 34 (am tinut jurnal de sarcina...cu poze si destainuri....din prea mult timp liber si stat la pat)....respiram greu,acum am doar 27 de saptamani si respir greu desi nu sunt imensa si bebelutele au sub 1,200kg fiecare;pai inca 8-10 saptamani ce ma fac...?Oare o sa rezist inca atata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Laura,FELICITARI pentru caruciorul albastru !!! Nu lasa ingoranta unora si atitudinea ce lasa de dorit vizavi de FIV sa te sperie!!!!Dupa ce o sa-l ai pe bebe in brate...vei fi asa de fericita si de coplesita de grijile pentru el....incat susotelile "vecinilor" chiar nu te vor mai interesa.Deci suntem de o varsta+

Karigultza BUN VENIT intre noi
Neuronul meu nu poate sa-si aminteasca mai mult de 2 nume deodata...zilele astea,cu toate multavitaminele si B-complexurile pe care le iau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Buna seara si La multi ani sarbatoritilor! Va citesc de ceva vreme dar nu am indraznit sa scriu pana acum (sunt mai timida de fel). Am stat cu sufletul la gura pentru Ada si puiutul ei... si ma rog ca aceasta perioada sa treaca mai repede pentru ei si sa mearga acasa impreuna sanatosi si puternici!
Trebuie sa va multumesc pentru ca mesajele voastre m-au inspirat si multe decizii -de exemplu cele legate de cumparaturi pentru bebe- le-am facut datorita voua! Eu am 36 de ani si povestea mea reiese oarecum din semnatura...
Am UM 8 oct. 2011 si DPN in saptamana 1-7 iulie a.c. Voi naste prin cezariana din motive medicale... si nu numai. Vreau sa spun ca -apropo de discutia despre modul de a naste- psihic m-as simti mult mai in siguranta cu varianta cezarianei, chiar daca aceasta nu mi-ar fi fost impusa de starea de sanatate. Bineanteles ca asta nu ma impiedica sa apreciez varianta naturala...
Altfel, imi este foarte teama de momentul intalnirii cu minunea mea. Am avut pana acum o sarcina "incercata" cu iminenta de avort, placenta previa, cerclaj... In momentul de fata am ajuns la punctul in care sa nu mai pot face multe lucruri... dar, cu ajutorul bunului Dumnezeu, si iata si cu ajutorul acestei comunitati virtuale, timpul trece mai usor, mai util si parca un pictuz mai repede.

32 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

la multi ani sarbatoritelor
laura - eu o singura data am gasit pijamaua umeda dimineata, dr doar la un singur san. acum imi mai apar picaturi din cd in cd atunci cand imi fac masaj. am gasit in "mama si copilul" o metoda f ok de masaj+pregatire sani pt alaptat si am inceput sa o aplic
bun venit fetelor noi! foarte tare ca se mareste odiseea piersicutzelor chiar si akum pe final
apropos, ma emotionez f tare cand vad la unele din voi AMR-ul...cat de putin a mai ramas pana la marea intalnire parca nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul. si cred ca de-acum inainte o sa treaca mai repede - cu pregatiri, cumparaturi pt BB, amenajat camera etc.
eu abia astept targul din w/e sa vad ce gasesc pe akolo si sa ma apuc si eu in sf de cumparat chiar vorbeam cu mami aseara ca e cazul sa-mi pregatesc si eu gentutza just in case, sa fie pregatita
felicitari fetelor care au fost la echo se pare ca o sa fie odiseea cu bebei grasunei mai am si eu un pic pana joi cand o vad pe bebelina

ada - la multi ani si tie draga mea multi pupici pt tine si pt BB Nectarel
va pup!

Roxy
30+

Mergi la inceput