BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)
Raspunsuri - Pagina 17
alilumi spune:
miruna, multumesc mult si bine te-am (re)gasit!
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
michelle1981 spune:
alilumi - bun venit la piersicute!
Fetelor, va admir ca ati trecut prin atatea sa aveti puiutul vostru!
Doamne ajuta in continuare!
karliguta - vai si eu in alaptare aveam o pofta de dulce, ceva de speriat!! In mod normal daca alaptezi slabesti foarte bine, dar eu nu. Mancam cate 3 prajituri de cofetarie odata Si daca faceam o tava de prajituri 90% mancam eu 10% sotul
Cum am terminat alaptarea, cum mi-a trecut pofta de dulce.
In alta ordine de idei mi-a iesit Calciul sub limite. Ce suplimente recomandati?
M-ati facut curioasa si mi-am masurat si eu burta, am 96 cm, dar sa vedem seara ce dimensiune are
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu
b_1403 spune:
Karligutza mai spune-ne ca ne place, off asa am o frica de alaptat. Nu stiu de la ce mi se trage. Ma tratez eu nu-i bai.
Felicitari Balanta pentru BB-ii grasuni. Abia astept sa merg si eu la morfo sa vad ce imi zice cate kg cum si ce fel ca mie tare mititicuta mi se pare mandra mea (cu toate ca are putere sa imi miste organele din loc).
Eu cu dulciurile sunt aspirator unde vad mananc tot si nu va zic de cantitati ca va sperii. Si mandrei mele cred ca ii place ca eu nu eram asa innebunita inainte, bine nu le ignoram dar nici ca acum saraca mama s-a saturat de mine ca tre sa imi faca mereu cate ceva sa am in casa ca nu ma lasa sa mananc cumparate (de mici nu prea ne-a lasat sa mancam cumparate).
Azi am iar limbarnita.
Bun venit la fetele noi.
Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9
adarev spune:
multumesc histamina si tuturor fetelor care sunteti langa mine. O sa pun poze cu Nectarel dar sa mai creasca putin ca tare-i slab si amarat. Important pentru el este laptele meu. Nu va pot spune fetelor, cata grija am sa nu-l pierd ca e singura lui sursa de hrana. Ieri i-a facut o mica transfuzie ptr. ca eu am rh diferit si sa nu faca anemie.Doambna doctor ne-a spus ca o sa plecam acasa impreuna ca nu-i de ala cazut rau si ca lupta sa supravietuiasca. Ce ma bucur, ca mananca bine si nu are reziduuri. O sa avem de trecut prin multe. De fapt, nici nu stiu la ce sa ma astept.Pe de o parte sunt de acord cu rezerva doctorilor ca de cat sa avem vreo surpriza pe urma, mai bine asa. Noi speram sa fie bine.
Eu sunt ok, mi-am revenit foarte repede. Dar, cred ca iti da Dumnezeu putere ca nu mai simt nici operatie, nici nimic.zici ca nici nu am nascut. Oricum fetelor, experienta asta m-a intarit, incat sunt hotarata ca dupa ce trec 6 luni sa ma apuc de urmatorul.Cat, despre alaptat vad ca mi-am intrat in mana de nevoie. Va pyup. De stat acasa nu pot. M-am intors la birou. De aici fug la Nectarel de trei ori pe zi.Daca as sta acasa, cred ca as innebuni. A primit si el un ursulet tare frumos in miniatura. A venit mama din Franta sia adus un urs mare ptr. Tudor si unul mic ptr. Nectarel. Va pup fetele. Sa aveti grija de voi.
Ada
Porumbita spune:
ada si nectarel sunteti in gandurile noastre!!
balanta f bune grutatile bbilor
karliguta asa e, si eu in primele luni de alaptare as fi mancat si peretii...
si evident ca dulciurile erau primele pe lista
ca si tine, sper sa nu mai fac asa tura asta
si vb ta, sa vezi discutii aprinse lapte matern (LM) vs lapte praf (LP) si inceput diversificare la 4 luni sau la 6 luni, cu legume sau cu fruncte, sau cu cereale etc
histamina spune:
ada, galafor forte si ceaiul ala romanesc, pt lactatie, de la fares.ajunsesem la 5 litri/zi,cat a fost strumf in ATI.
hai ca poti,simt ca poti.veti reusi!
sunteti in inima si rugaciunile mele!
ARUBA spune:
Ada: esti ft puternica, te apreciez enorm! Sa va dea Dumnezeu putere in continuare!
Balanta: felicitari pt vestile bune de la eco! Sunt in grafic bebelusii! Unde ai facut ecografia?
Eu analiza de anticorpi anti B am facut-o la 28 de saptamani, a iesit negativa, nu o sa o mai repet. Vezi ca se face la Medlife si costa doar 20 lei, eu ma asteptam sa fie peste 100 lei ca asa auzisem.
30+
Carmen_80 spune:
Salutare fetele, v-am citit dar nu am apucat sa mai scriu si oricum vroiam sa se mai linisteasca apele cu nasterea. Chiar ca o sa inceapa cu alaptarea... Beatrice si mie mi-e frica de faza cu alaptatul si cred ca e tot un blocaj psihic ca si cu nasterea naturala. Si aici am optiuni, insa sincer sper ca voi reusi sa trec peste blocaj si sa pot alapta macar cateva luni, ca realizez cat este de important pt dezvoltarea si imunizarea lui bebe.
Aruba, eu aleg silver single. Analizele de care vb tu, din cate am inteles de la Iuliana Surlea, se pot face intai analizele de sange, si daca ceva indica necesitatea celor suplimentare, atunci le poti face inainte de externare. Altfel mi se pare mai ok diamondul. Ai vazut cum stateau bebelusii aliniati la acvariu? M-am emotionat maxim.
Ada, ne bucuram pt vestile bune si ne rugam in continuare pt voi. Sa ne tii la curent.
Bun venit noilor fete, desi sunt mai vechi :).
Noi tocmai am dat cu lavabila camera lui bebe si doar ce-a venit si curierul cu patutul, cadita si salteluta de infasat.
33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daconst Am uitat sa zic de poze...ca m-am uitat ieri. R_ocsy,esti asa finuta si ai o burtica mica.Esti o graviduta frumoasa. Parca tu ai fetita,nu? Sa va mai spun ca n-am inca nicio poza cu mine?Eu sunt fotograful...asa ca ma ascund bine,in spatele camerei. Dar cred ca trebuie sa mai fac si eu citeva,vorba lui Fleur sa nu zica copilul ca a fost facut de alta mama. www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07) 30+ sapt |
Multumesc .
Da , am o fetita. Si asa ziceam si eu ieri, noroc ca a fost ziua ei ca am rugat o preitena sa imi faca cateva poze ca daca il pun pe al meu sot imi face niste poze oribile, pur si simplu nu stiu cum reuseste sa fie asa antitalent la pozat . Si tot dupa vorba lui Fleur m-am luat, sa fac si eu cateva poze cu mine gravi ca sa aiba copilul ce vedea cand va creste .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 33+ ( AMR 6 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
roxi25 spune:
ada, multa sanatate in continuare! sa cresteti mari !
roxy, ma duc vineri la doctor, voi avea 28 saptamani; eu am facut culturile din col chiar inainte de fiv, cred ca acesta este motivul pt care dr albu nu mai mi-a dat sa le fac la inceputul sarcinii ca tie; de atunci, am facut doar sumarul de urina si urocultura; dar cand ma duc vineri il intreb si de culturi si de anticorpii de grupa, pana acum i-am facut doar pe cei de rh
aruba, eu ma gandeam sa aleg tot silver single; ai intrebat cumva cat costa testele respective separat, daca nu-ti intra in pachetul de nastere? eu ma gandeam sa-i fac si bebelusului un abonament tot la medlife, voi intreba daca intra testele respective pe abonament, desi nu cred pt ca tin de spital, nu de clinica
27+