BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Testele pt nou nascuti sunt asa:

TARIF TRANSFONTANELARA SUGAR + DOPPLER: 120 LEI
TARIF ECOGRAFIE CARDIACA: 170 LEI
TARIF TEST OTOEMISIUNI: 250 LEI
TARIF TESTE METABOLICE: 570 LEI

In pachetul gold e inclusa eco cardiaca, iar in Diamond toate. De asemenea in Diamond e inclus si un abonament pe 1 an pt sugar in clinicile Medlife ( in valoare de 900 lei ), si un set de analize pentru mama, la 6 saptamani dupa nastere (ecografie control, cultura col, sumar de urina, hemoleucograma, glicemie)

Eu acum oscilez intre gold si diamond, dar as vrea mai intai sa ma lamuresc cat de important este sa ii fac toate testele lui bebe.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

multumesc, aruba, pt informatii

eu cred ca voi alege silver single si voi plati separat testele pt bebe; eu am abonament business la medlife si analizele pt mine inainte si dupa nastere imi intra pe abonament; am vazut ca in abonament sunt incluse si servicii pt copii, dar trebuie sa aflu mai multe detalii despre ele; sa faci alegerea cea mai buna pt tine si bebe

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Roxi, daca afli ceva detalii despre abonamentul de bebe, pls share, ma intereseaza si pe mine. Daca ai ceva discount de maternitate inclus in abonament, se aplica. Eu am de ex 10%.

33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen am eu un pdf cu abonamentele pt bebe, da-mi PM cu mailul tau si iti trimit!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Trimis.

33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA
Eu analiza de anticorpi anti B am facut-o la 28 de saptamani, a iesit negativa, nu o sa o mai repet. Vezi ca se face la Medlife si costa doar 20 lei, eu ma asteptam sa fie peste 100 lei ca asa auzisem.

30+

esti sigura?
la institutul hematologic este 144 lei
am sunat si la synevo si la sanador si la inca vreo 3 centre si peste tot raspunsul a fost ca nu face decat institutul de hematologie
la medlife asa se cheama: anticorpi anti B imuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, Nectarel respira singur. L-au scos de la ventilator , iar doctorul de garda ne-a spus ca daca sta pana maine asa si respira , il muta. Tot el ne-a zis ca nu a fost un copil cu complicatii si ca are sanse 100 la suta sa fie ok.Nu vrem sa ne imbatam cu apa rece, dar va spun si eu ce aflu. Mergem din nou in seara a\sta la 20. Doamne, Sf. Nectarie face minuni fetelor. Copilul meu inainte de nastere avea sanse doar 10% de supravietuire. Sa speram ca nu ne bucuram degeaba. Noi, ne-am intarit unul pe altul si tuturor le spunem ca ce -o vrea Dumnezeu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Eu sunt ok, mi-am revenit foarte repede. Dar, cred ca iti da Dumnezeu putere ca nu mai simt nici operatie, nici nimic.zici ca nici nu am nascut. Oricum fetelor, experienta asta m-a intarit, incat sunt hotarata ca dupa ce trec 6 luni sa ma apuc de urmatorul.Cat, despre alaptat vad ca mi-am intrat in mana de nevoie.
Ada

Bravo, Ada! That's the spirit! Dumnezeu sa va dea putere in continuare, tie si lui Nectarel. Pana acum totul e bine! Eu zic ca e f bine ca ai revenit la birou, in loc sa stai in casa sa iti framanti mainile si sa iti faci mii de ganduri. Sa dea D-zeu ca atunci cand prima fata din odisee naste (la termen! ), Nectarel sa vina acasa!

Si eu sunt la birou acum, s-a terminat si vremea frumoasa deocamdata si ploua tare.
Fetelor, eu am primit o gramada de lucruri pt. bebe zilele astea, de nu mai stiu unde sa le pun. Noroc ca nu apucasem sa fac ordine in camaruta lui. Am rearanjat mobila pe acolo si acum toate sunt cu fundul in sus, un depozit a devenit camera. "Donatorii" sunt viitorii cumetri si doua vecine pe care abia le cunosc (au si ele bebei, evident). Acum pana la un an cred ca voi avea haine pt. el (nasa are baietel de un an jumate, asa ca...). Am mai primit tarcuri de joaca, jucarii, paturici, un carusel de patut, port bebe, cadita etc etc.
Singurul articol important inca lipsa e scoica de masina. Bineinteles nu ma astept asta sa-l primesc, mai prospectez un pic piata SH si daca nu gasesc, voi lua un set nou, vreau tot Peg Perego ca sa se poata fixa pe cadrul caruciorului. Apoi maruntisuri ca termometru etc si , daca imi raman bani, as lua un interfon din ala cu ecran, mobil, ca voi fi mult singura cu bb, sa pot sa ma duc si eu la baie .

Daconst, imi pare rau ca nu aveti vreme buna in concediu, poate se indreapta. Mersi de aprecieri, foarte rau ca nu purtam rochite mai des, eu ma simt asa confortabil in rochie acum, ca nu apasa nimic pe burta.

Felicitari fetelor care au fost la eco, vad ca ati venit toate cu vesti bine, bebei grasunei, in grafic.

Ali, Zizou, Ioana, Kimmy, Miruna, Bea, sorry ca aveti nopti grele, ca si mine. Cine spunea ca au inceput problemele astea la 20 si ceva de saptamani, nu e devreme, si eu la fel.

Am citit cu interes ce ati scris despre alaptat. Sper sa nu se mai iste nici o polemica pe tema asta , vedeti ca e un subiect in forum despre coperta aia din Times, ne mai putem desfasura pe acolo.
Eu sper doar sa am lapte si, vorba Adei, cu Dumnezeu inainte!

Trimit, ca am scris un cearsaf si e cazul sa mai si muncesc...

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

bravo Ada!
mi-au dat lacrimile de bucurie!
Dumnezeu e mare!

cu anticorpii B,i-am facut.se fac doar la institutul de hematologie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Bv Nectarel.
Scumpul de el e tare curajos. Ada ce greutate are acum? De-abia astept pozele cu el. Nu uita ca atunci cand am aflat ca o sa am fata am zis ca Nectarel e pus deoparte pentru mandra mea.
Hai ca Doamne Doamne e mare si sigur ne ajuta sa il vedem la prima gaseala cu o fata.
Histamina esti o draguta.
Am citit povestea lui Sebi. Nici nu cred ca pot exprima in cuvinte toata admiratia mea pentru tine.

Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9

Mergi la inceput