BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA
Eu analiza de anticorpi anti B am facut-o la 28 de saptamani, a iesit negativa, nu o sa o mai repet. Vezi ca se face la Medlife si costa doar 20 lei, eu ma asteptam sa fie peste 100 lei ca asa auzisem.

30+

esti sigura?
la institutul hematologic este 144 lei
am sunat si la synevo si la sanador si la inca vreo 3 centre si peste tot raspunsul a fost ca nu face decat institutul de hematologie
la medlife asa se cheama: anticorpi anti B imuni?

Sunt ft sigura pt ca este ultima analiza pe care am facut-o si mai stiu ca si eu m-am mirat ft tare cand mi-au zis cat costa, tocmai ca ma asteptam sa fie mult mai scumpa. Acum realizez ca eu am platit 20 lei cu reducere de 20% pt ca am abonament, deci dupa calculele mele pretul intreg ar tb sa fie 25 lei.

Pe buletinul de analize scrie:
AC Anti Grup B - Absent (presupun ca AC inseamna anticorpi). In prealabil facusem AC Anti grup D (astia sunt de Rh). In cazul in care grupa sotului tau este A, analiza se numeste AC Anti Grup A, dar pretul este acelasi.
Suna la Medlife si intreaba daca vrei sa te convingi

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am prins iar calculatorul ca barbatii dorm si am zis sa mai scriu un mesaj.
Azi a fost mai ok vremea,am mers la plaja si am scos burtikul la soare.Mai erau ceva gravidute,dar parca cu burti mai mici.Mi-am luat un pajero si asa am pusrtat costum din 2 piese cu snur,care il aveam de dinainte.M-am simtit tare bine,dar am stat mai mult pe sezlong ca fi-miu facea ture pe niste colaci cu ta-su si nu m-am riscat si eu...dar tare ma manca sa ma duc si eu.

Ada,felicitari lui Nectarel...sigur va fi bine!
La ce spuneai ca te bagi dupa 6 luni???Urmatorul bb???
Sau sunt eu blonda prea tare?

Karligutza,bine ai venit si te asteptam cu poze!!!

Porumbita,nu ne da inca "teme" de dezbatut ca avem vreme.
Sunt convinsa ca n-or sa scape nici alea.

Miha,vad ca si tu ai burtik marisor...desi te stiam mai micuta.
Asta sigur seamana cu Cata,sa vezi de nu.

Fleur,azi mi-am luat si eu rochita la plaja dar cu colanti pe dedesubt.Mi-a fost tare bine.Pacat ca poze iar n-am facut.

Bea,vad ca deja ai gasit ginerica la fata.
Sa fie intr-un ceas bun cu noroc,haha.
Cred ca o sa fie bataie la odiseea noastra pe fetite,ca parca-s mai putine.
La Lucas m-am "incuscrit" cu o graviduta ce a nascut in aceeasi zi cu mine...da,si se iubesc tare copii nostri.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

30+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetelor, Nectarel respira singur. L-au scos de la ventilator , iar doctorul de garda ne-a spus ca daca sta pana maine asa si respira , il muta. Tot el ne-a zis ca nu a fost un copil cu complicatii si ca are sanse 100 la suta sa fie ok.Nu vrem sa ne imbatam cu apa rece, dar va spun si eu ce aflu. Mergem din nou in seara a\sta la 20. Doamne, Sf. Nectarie face minuni fetelor. Copilul meu inainte de nastere avea sanse doar 10% de supravietuire. Sa speram ca nu ne bucuram degeaba. Noi, ne-am intarit unul pe altul si tuturor le spunem ca ce -o vrea Dumnezeu.

Ada

Ada, desfacem sampania in cinstea micului luptator! Bravooo! Ma bucur din suflet si astept in continuare vesti din astea!
PS: stiu ca nu ti-a stat capul la asa ceva, dar in locul tau m-as apuca sa ii iau amprentele la manute si picioruse, pt ca atunci cand va fi flacau mare sa ii arati exact cat de mititel a fost :) In cazul lui se va dovedi ca esentele tari se tin in sticlute ft mici!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Fetelor, Nectarel respira singur. L-au scos de la ventilator , iar doctorul de garda ne-a spus ca daca sta pana maine asa si respira , il muta. Tot el ne-a zis ca nu a fost un copil cu complicatii si ca are sanse 100 la suta sa fie ok.Nu vrem sa ne imbatam cu apa rece, dar va spun si eu ce aflu. Mergem din nou in seara a\sta la 20. Doamne, Sf. Nectarie face minuni fetelor. Copilul meu inainte de nastere avea sanse doar 10% de supravietuire. Sa speram ca nu ne bucuram degeaba. Noi, ne-am intarit unul pe altul si tuturor le spunem ca ce -o vrea Dumnezeu.

Ada

Doamne, Ada, cred ca vederea si neuronul imi joaca feste ca abia acum am vazut mesajul asta al tau, eu raspunsesem la cel dinainte.
Si mie mi-au dat lacrimile cand am citit.
Intr-adevar, mare e Dumnezeu! Ti-a dat un copil puternic si luptator si Sf. Nectarie si Maicutza Domnului vegheaza asupra lui!
Cand spui ca il muta, adica, il scoate de pe ventilator, dar il tine inca intr-un incubator, nu? Acum, daca respira singurel, poate puteti sa il atingeti mai des, macar manutzele, degetelele,ca nu trebuie sa stea tot timpul conectat la ceva. Zi-ne despre el te rugam orice mic progres pe care-l face, orice schimbare, asteptam cu sufletul la gura.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, super vesti, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Buna idee Aruba.
Ada uite pun un link tot de pe la fete de aici capatat in cazul in care te incanta ideea Arubei.
http://www.mykids.ro/cadouri-amintiri-c15
Pop pe ginerica

Beatrice 30 + cu Maya Elizabeta AMR 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc, fetelor, pt gandurile bune referitoare la bb-ii mei .

multumesc de asemenea, si pt lamuririle legate de anticorpii de incompatibilitate de grup.

aruba, ecografia de ieri am facut-o in tm. sper ca la 32 de sapt sa fiu apta (fizic) sa ma deplasez la viena pt eco.

ce bine de voi ca aveti maternitate medlife la bucuresti! m-am uitat si eu pe site si mi se par f ok preturile. aici avem 2 maternitati private, dar numai una imi place. pt pachet de cezariana, stat singura in camera (poate sta si sotul), ma costa 2950 euro (la cursul zilei in lei). mi se pare cam scump, dar cum nu am de ales...asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ada, felicitari. Ma bucur enorm pentru voi. Astept in continuare numai vesti bune de la tine. Ma bucur si ca mersul acasa ti-a facut bine. Parca te simt putin mai increzatoare si optimista. Dumnezeu e mare intr-adevar si face minuni. Nu am stiut ca sansele lui Nectarel au fost atat de mici, dar am sperat mereu ca va fi bine. E un adevarat luptator.
Te admir pentru puterea ta si...inca un bebe? Super.
Eu nu am nimic nou de raportat, stau cuminte, iau no-spa si maine merg iarasi la dr. Am intrat doar sa o felicit pe Ada pentru ca m-a bucurat mult mesajul ei.
Va pup pe toate si revin cand am mai mult chef de povesti. Acum cred ca ma deprima ploaia.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna burtici!!!
Ada, ma bucur nespus pentru vestea ffff buna. Sf Nectarie face intr-adevar minuni! Cu credinta reusim sa trecem peste astfel de momente.

Fleur, tot ma tin sa iti spun ca imi place tare mult cum iti sta in rochita. Parerea mea e ca te avantajeaza si ar trebui sa porti mai des.

Eu am inceput sa merg iar la servici dupa pauza de saptamana trecuta, desi nici dr de familie nici cea ginecolog nu inteleg de ce nu prefer prenatalul... Sunt mult mai atenta la intariri de burta, mi-am facut rost de un scaun mai comod la birou si continui cu Nospa si Gynipral(pe asta il mai iau doar pana joi).
Am inceput si un tratament cu ampicilina. Imi iese mereu valoarea CRP-ului la limita superioara sau peste limita si nu gasim cauza...De cand si patania Adei, parca sunt si mai panicoasa cu chestiile astea..

Am facut ceva poze in weekend, caut sa vad ce gasesc si postez si eu.
O seara relaxanta va urez la toate si pup burticile.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ada-felicitari lui nectarel.doamne AJUTA IN CONTINUARE.
eu-pe la patut,cu no-spa si cam atat.
am atatea intrebari in minte,legate de cezariana,de anestezie,teama de nastere prematura,daca bebelina o sa fie ok tinand cont de problemutele ei,daca o sa am lapte....cum o sa ne descurcam....inca n-an cumparat nimik si eu nu mai am voie sa ies...azi m-am jelit.mi-e teama ca la fiecare contractie sa nu se declanseze ceva....o iau cu capul.atata stres in sarcina asta=ca nu mai pot.
biribu-atata timp cat contractiile nu sunt dureroase...sa nu ma panichez prea tare?!!!!
cele dureroase se manifesta ca la menstruatie???sau pur si simplu se intareste burtica si doare???

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+27 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput