BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Danett, de ce nu vrei in prenatal? Eu am explicat motivele (ca nu imi permit) dar am zile cand simt ca ma sufoc la birou, de fapt rezist ok cam 4 ore dupa care mi se par un chin urmatoarele 4.

Valy, curaj si rabdare! La fel si Muraturica. Odihna, calm, ca se linistesc si contractiile daca nu faceti nici un efort.

Ati zis de intarirea burtii. La mine e un fenomen curent, des si dureaza destul de mult (nu ca as fi cronometrat, dar asa am impresia). Ieri am fost la cineva care statea la etajul 2, fara lift, si am urcat incetisor scarile. La destinatie a observat si barbata-miu (care de obicei nu remarca amanunte din astea) ca am burta tare ca piatra. In general, la cel mai mic efort fizic se intareste: mers pe jos, urcat scari, stat in picioare mai mult de cateva minute. Am renuntat si la piscina momentan.
Astept si eu sa ne raspunda Biribu despre contractii, dureroase (nu am avut), dar si despre astea nedureroase, ca ma cam ingrijoreaza. Sunt acele B-H, prezinta vreun pericol daca se prelungesc?

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola,

nu am avut timp sa citesc prea mult dar am inteles ca a fost o polemica...parerea mea :Let's agree to desagree.

Ref la Fiv nu m-am gandit niciodata ca ar putea fi stigmatizati in vreun fel copilasii mai tarziu, poate parintii isi fac prea multe griji asa cum eu ma gandesc ca lumea ma arata cu degetul ca o sa avem 3 copii.Stiti ca cine are mai mult de doi este privit chioras.Dar poate ca asta e doar in capul meu!

Pe de alta parte experienta m-a invatat ca multe lucruri trebuie tinute in familie, mai ales astea complicate si un pic complicate, nu stii cum se pot intoarce impotriva ta.Pe mine ma oboseste psihic sa vb de probl. mele cu multa lume.

............................

Pe bb il voi tine in body cu maneca scurta, sosete sau pantaloni cu botosei, daca e cald doar body si eventual tinut in scutecel un pic infasat.

Pup y!

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Danett, de ce nu vrei in prenatal? Eu am explicat motivele (ca nu imi permit) dar am zile cand simt ca ma sufoc la birou, de fapt rezist ok cam 4 ore dupa care mi se par un chin urmatoarele 4.

Principalul motiv e tot financiar. Indemnizatia de crestere a copilului e mai mica decat cea primita in concediu prenatal/postnatal. De aceea prefer sa las cat mai multe zile pentru dupa nastere, sa iau mai mult din postnatal.
Bineinteles ca daca doctorul mi-ar da un motiv clar ca ar trebui sa stau acasa, nu as risca pentru nimic sanatatea copilului.

Eu oricum mai am si cateva zile din concediu de odihna ce se cuvin pe anul asta, deci as putea sa mai iau si din ele, dar...mai e si al 2-lea motiv pt care nu ma grabesc cu prenatalul: Eu sunt o fire mai energica de fel, nu am stare sa stau prea mult fara sa am ocupatie, iar daca mai sunt si probleme/griji la care sa imi stea mintea..chiar ca o iau razna.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele va multumesc din suflet. Acum cu Dumnezeu īnainte. Nu va spun ca-mi sta inima in loc cand merg la el. In seara asta respira si f#259;r#259; glob. A avut putine reziduuri la māncare dar cica este normal sa mai r#259;mān#259; uneori cāte ceva. Vreau sa va rog pe toate sa nu va mai stresati cu nimic si aveti grija de voi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

OAUUUU ada super vesti!!!!!!!!!!!!!ma bucur tare mult si ma rog incontinuare la doamne doamne ptr voi

bea parca tu m ai intrebat de ce am avut o noapte oribila.ptr ca m au durut si pe mine toate cele solduri,spate....si m am trezit ffff des.ba nu aveam aer si respiram tare greu ,ba imi era cald.si de pe la 3 pana pe la 5 nu am mai putut adormi deloc.atunci la 8 a trebuit sa ma scol sa pregatesc baiatu ptr gradi
dar am recuperat azi la amiaza ca am dormit vreo 3 ore.

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

acum am vazut ca am primit si analizele pe mail
5 dintre ele sunt putin sub limita sau peste limita normala.va arat si voua sa imi spuneti daca vi se pare ceva in neregula ca abia joia viitoare trebuie sa merg la dr.si mai trebiue sa fac si urocultura ca nu am facut o azi.
* Numar leucocite 10.88 mii/µL 4 - 10
* Numar eritrocite 3.79 mil./µL 3.8 - 5.1
Hemoglobina {Hb} * 11.1 g/dL 11.7 - 15.5
Hematocrit * 34.7 % 35 - 45
monocit * 1.15 mii/µL 0.3 - 1

mi se par oricum diferentele fff mici dar daca voi credeti ca totusi ceva nu ar fi bine va rog sa imi spuneti

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Vreau mai intai sa-l felicit pe Nectarel pentru progrese : Nectarel esti cel mai tare barbat
Miruna , intr-adevar Ion Ionut este un dar de la Dumnezeu , asta stiam si eu ca nu ia in evidenta daca in perioada in care nasti el este in concediu ... sa-i dea Dumnezeu multa putere de munca .

Am venit si eu de la doctor .... BB este un grasun la 32 sapt are 2120 gr , ecografic are 34 sapt , este bine mancat , una peste alta cu BB Andrei este totul bine . Fleur , Ali v-am prins din urma
Partea care m-a pus pe ganduri si m-a indispus este partea cu nasterea ,doctorul fiind cam ingrijorat cu uterul meu care este taiat si cusut si totul s-a petrecut ft recent . Mi s-a spus ca nu v-a rezista daca se declanseaza nasterea si trebuie sa fim atenti sa nu ajung in faza de travaliu ca uterul nu rezista la contractii si posibil sa se rupa ( eu nu stiu termenii medicinei , vb pe limba mea ) a zis ca vom supraveghea sarcina mai des , sa ne vedem la 2 sapt si facem cezariana la 38 sapt sper sa nu fac parte din categoria fetelor care mai nasc si la 37 sapt. Acum ce o vrea Dumnezeu , viata mea conteaza prea putin , BB sa fie ok , tot timpul ma gandeam cum o fi sa alegi intre viata copilului si viata mamei , cred ca pt familie este un chin sa ia o astfel de decizie , mergem cu Dumnezeu inainte alta sansa nu exista
Ilenuta stai linistita ca numai oamenii care au probleme la mansarda pot vedea o problema in a avea multi copii , care este problema ?.... are cineva grija de ei ? le da de mancare ? ii imbraca lumea ? sa-si vada de treaba si sa se uite in curtea lor . Fiecare face cati copii doreste si .... Felicitarile mele Ada ca-l vrei si pe al trei-lea bebe sigur Dumnezeu iti va da o fetita .
Balanta ai flacai mari , sa stea acolo cumintei la caldurica
PUP toate fetele si o noapte linistita si fara dureri .

32+ Andrei
AMR 7 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura32
Am venit si eu de la doctor .... BB este un grasun la 32 sapt are 2120 gr , ecografic are 34 sapt , este bine mancat

laura, ce figura ai fost cu fraza asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

acuma, serios vorbind laura, ar fi pacat sa iti faci ganduri negre pe final de sarcina si sa iti pierzi optimismul. in mod cert, in caz de contractii dese/puternice vei sti ca este ceva in neregula si vei merge la dr. plus ca te cheama la 2 sapt pt monitorizare. asa ca nu ai de ce sa te gandesti la ruptura uterina, fiindca nu vei ajunge acolo.
poate ar fi bine sa te protejezi un pic de eforturi fizice mari in saptamanile ce vor urma.

Mergi la inceput

laura ma bucur ca ne ai ajuns din urma si bebele e bine.ne putem face grupul grasuneilor.deja gandesti prea departe...si vin cu bata la tine.adica ma gandesc ca nu exista o legatura in faptul ca se poate rupe uterul sau de a se lua o decizie de a alege intre viata copilului sau a mamei.daca chiar ar fi sa inceapa contractiile la inceput sunt mult mai rare si nu sunt asa puternice.asa ca banuiesc ca ai avea timp sa ajungi la spital si sa te si bage rapid la cezariana incat sa nu apuce sa iti afecteze uterul.si gandeste pozitiv

noapte buna tuturor

32+

Mergi la inceput