BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ada - felicitari din suflet iubita pt progresele lui Nectarel! ma bucur tare tare mult pt voi si astept cu sufletul la gura vesti pana si sotzul meu ma intreaba zilnic "ce face BB Nectarel?" va pup, va iubesc si sunt alaturi de voi! ai sa vezi k minunile vor continua si vei merge cu el acasa mai curand de cat te astepti! e un luptator si o sa recupereze repejor

aruba, carmen, roxi - eu cred k voi alege silver double k parca n-as vrea sa fiu chiar singura in salon. mai impartasesc din experiente cu o alta mamik maine cred k o sun si eu pe iuliana surlea sa o intreb cum fac sa dau o tura prin maternitate. contractul il semnez la inc lui iunie. analizele alea extra pt BB se fac doar la recom neonato din cate am inteles, in fct de cum ies rezult la setul de baza. o sa-l mai intreb pe dr joi seara cd merg la echo. oricum pt mine am controale si analize gratuite pe abonament si cred k pot sa il bag si pe BB, tb sa mai intreb la HR la mine.

poop si n buna!

Roxy
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ali
analizele sunt perfect normale in sarcina. Asa mi-au iesit si mie dar dr a zis ca asta se intampla in sarcina si ca nu e nimic de ingrijorat.

Ada, ma bucur tare mult ca Nectarel respira singur. E important sa nu il tina mult pe ventilatie. Tot ce spui sunt semne foarte bune!

Eu ieri m-am umflat f tare. Am observat ca in zilele mai ploioase nu e asa rau dar cand iese soarele si da un pic caldura, sunt dezastru. Parca ma transform intr-un balon.

In rest, pe bebelina nu o simt suficient de des si ma enerveaza. O fi de la Utrogestan? Ca mi-a reintrodus utrogestanul in tratament.
Sau exagerez eu?....de-abia astept data de 30 sa merg ioar la eco sa vedem. Poate ne ajuta DD si recupereaza din intarziere.

Inca ceva,....doctorul mi-a prescris Celestone, injectia aia de maturare a p,lamanilor cica sa o fac la 28 de sapt una si la 32 alta... stie cineva ceva cazuri care au mai facut asta?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, cateva fete de la trombofilie si de la gemeni au primit injectii de maturare a plamanilor. de unde cumperi celestone? am incercat si eu sa imi fac rost sa il am in casa in caz de nevoie si nu am gasit.
nu cred ca faptul ca il simti pe bb mai rar are legatura cu utrogestanul. mai degraba cu placenta, daca o ai cumva pozitionata anterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fetele!
Fleur si la noi azi ploua de rupe, asa am avut un somn toata ziua... te inteleg cu orele, pt mine e un chin sa stau pe scaun, noroc ca mai mult ma misc, parca e mai simplu, respir si mai usor.
nu prea mai pot dormi din pacate, ma apasa burtoaca, eu care in momentul cind aterizam in pat eram deja dusa.

Valy scumpa ce sa iti zic eu tie?? te cred ca ti-e greu si ca esti stresata. gindeste-te ca mai ai putin si o vei cunoaste si ai sa vezi ca nu are nici o problema si e absolut perfecta. contractiile BH sunt in genere nedureroase (mai si dor uneori, nu asta-i criteriul neaparat) neregulate, de intensitati diferite si cel mai important nesustinute, dispar la repaus, schimbarea pozitiei. poti bea un pahar mare cu apa cind apar, vezi ce se intimpla. daca nu cedeaza in 10-15 minute cronometreaza-le. cele de travaliu sunt mai dureroase, iti cam taie respiratia, sunt ritmice. si oricum, daca se prelungeste faza peste o juma' de ora du-te la dr, mai bine decit sa stai in stres.

Ilenutza join za club cu 3 copii am auzit si eu comentarii de la persoane cu care nici tangente prea mari nu am avut vreodata, vaaai, 3 ???!! asta e, tre sa se mire si oamenii de ceva, in fond...

Ali arata chiar f normal ce scrii tu acolo. nici eu nu pot sa respir noaptea.

Laurici ce e cu gindurile astea mamico? stai linistita ca nu se va intimpla nimica. si daca ar incepe travaliul mai devreme, incepe gradat, cu contractii de intensitate mica, nu rup alea nici un uter, ai tot timpul sa ajungi la spital. ZEN!

Ada ce bine ca te simt mai optimista Tudor cum e in toata perioada asta? bietul de el imi inchipui ca nici lui nu-i e usor.

Dana sunt verde de invidie dupa ce am studiat pozele cu hotelul, ploaie sau nu asta e, nu pup vacanta pina in august sigur...

Deliile
pe unde umblati?

Delia21 baga capul sa stiu ca nu ai cazut in butoi. one day at the time, asta e tot ce poti face, in toate privintele

va pup, a venit trupa vesela de afara, incepem programul de seara.

AMR 3+ !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Haha, pe unde sa umblu?. Inurma copiilor astora, dintr-o parte in alta a orasului, ba la balet, ba la sport cu John, ba la joaca cu Jane, mai cate un bazar cu port bebeurile, mai cate un job de modeling (nu eu, copiii, eu pate modeling pentru balene). Mai o cumparatura, mai un lunch cu prietenele (mai rar) si uite asa trec zilele...

Si daca auzi comentarii la 3 copii, sa vezi la 4... Haha, noroc ca io nu ma oftic, de obicei cand sunt in toane rele ii intreb daca e vreo limita si n-am auzit io de ea...

Mai am 6 saptamani oana la ceza si mi se pare ca nu mai trece timpul odata... Dar pe de alta parte trece repede...

Va pup!

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia figura esti, cica modeling de balene
apropos, pe la voi pe acolo, limba semi-oficiala care e? am o colega care pleaca la un MBA in china, e confuza in privinta asta, se descurca in engleza in viata de zi cu zi? ori voi vorbiti cu totii si chineza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura,sa nu te aud cu ganduri negre din astea. Bebe e foarte bine (bine ati venit in clubul grasuneilor!),tu ai avut o conditie medicala care te recomanda la cezariana programata.Nu are ce sa se intample rau, ai incredere in medic, nu te va lasa sa intri in nici un travaliu.

Biribu,mersi pt raspunsul cu contractiile, m-am mai lamurit. Sunt deranjante dar nepericuloase, si, oricum la testele de non stress ce le fac saptamanal nu s-au inregistrat contractii asa din senin si in pozitie de repaus.

Mergem inainte, cu burtile mai mult sau mai putin tari, sontac sontac cu dureri de solduri si de toate alea, dar optimiste ca mai e un pic si ne vedem piersicosii.

Noi am trebaluit prin casa zilele astea si mai urmeaza: pus aerul conditionat, sambata instalam masina de spalat, iar camera lui bb tot ma asteapta sa fac ordine prin vrafurile de haine jucarii si ce s-a mai adunat. Ma menajez nu fac efort exagerat, astept perioada aia de energie maxima care ne apuca, se zice, la f putin timp inainte de nastere (deja-mamicile pot sa confirme?)

Maine iar la controlul saptamanal la clinica + cel la 2 sapt. la doctorita. Poate aflu ceva nou despre "planul de nastere", dar nu cred, totul decurge pas cu pas aici.

Va pup.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola, cand schimbati cap. pls treceti -ma si pe mine in lista cu UM 14 oct, DPN 20 iulie, bambina :)

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.va invit la o cafea...eu tocmai o savurez in timp ce va citesc

la mine se uita lumea ciudat deja la al 2 lea copil.dar daca as face 3 4 nici nu vreau sa ma gandesc ce ar zice.ar crede ca am picat de undeva de pe luna asa ca va cred ca se uita unii mai mirati la voi care aveti mai multi copilasi dragalasi

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug_2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput