Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
eu mananc cirese cu miez de nuca.
iar am fost la piata...cumparat verdeturi,branza si capsuni si cirese.
anaasta spune:
Na', ca a plecat inainte de a zice hello tuturor...
Mai, eu am chef acum sa va smotocesc. Toate imi pareti in momentul asta niste pisicute din alea dragute, dragute, gen british shorthair din reclama de la whiskas, unel albastrele, altele tabby blue, unele infoiate si un pic iritate, ca si Lara, altele incalcite, ca si Balanta, altele pleostite, ca si Qiao si unele tristute, ca si Ari. Apropo, pisicuta Ari, te duci la mami tau sa te alinte si sa iti faca papa bun?!
Si pisicuta declansata unde e?
Eu acum realizez ca sunt buna de trecut cu poza, ca exemplu, la cuvantul stupizenie din DEX. Ce mi-a trebuit mie sa astept atata timp si sa tot sper la tampenii, cand era clar ca ceva nu era ok?! Acum nu mai am rabdare, trece greu timpul.... Lara, pretty please, nu mai vreau sa citesc ca dupa 35 de ani avem bad ovo care dau embrioni cu probleme si SOE...
Oricum, de va intereseaza, sursa naturala foarte bogata in vitamina E - uleiul de catina. Magnifique de-a dreptul catina asta. Asa ca ma duc sa scot catina din congelator si sa o amestec cu miere pana cumpar si uleiul.
samira33 spune:
si eu am "prins" mesajul balantei si nu mi s-a parut deranjant.
in alta ordine de idei...mi se dezumfla pleoapele.
daca Duminica stau cu ochelarii pe nas sa nu ma intrebati de ce
samira33 spune:
meyyy...acum poate sunt eu blonda...da care e mesajul antoniei care a starnit valca???
vrea sa vaza si okiu meu.
Brigit spune:
Sami, nu mai e, l-a sters
Ana, lasa regretele ca nu e vremea lor, mergi cu speranta si incredere spre viitor. Si eu am catina cu miere in frigi, catina e si o sursa excelenta de vit c, un adevarat energizant natural
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
QiaoBing spune:
hello
am aterizat si eu pe acasa, facut rocada la pasaroi, pus d-nul scart la geam si surpriza, nu numai ca i-a revenit glasul, dar si canta ! asa ca maine iar avem program de mesterit, ii schimbam si lui casuta cu una cum are acum Zburli, facem transformari in balcon, am in cap sa facem niste stative mobile, sa pot sa ii aranjez pe amandoi baietii cu vedere directa la geam si sa le pot manui casutele (urasc cuvantul colivie !) ca sa le fac curat. Bine, cred ca ar fi mai simplu sa le fac direct voliera, dar pt asta trebui sa mut usa de la balcon, asta implica spart perete ... da, stiu, ... dar am hartie de la dr ca sunt in parametrii normali, asa ca imi permit
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
la mine bate vantul in frigider (vreau sa il spal cu ocazia asta) abia maine ajung la piata. de unde aveti catina, ca nu se gaseste acum ?!?
aadina mi-a placut cum i-ai zis adrianei ! sa stii ca eu nu mai sunt pleostita, azi am vazut o luminita in tunel si ma indrept spre ea cu zambet inainte.
---------------------------------------------
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Brigit spune:
Qiao, de asta toamna e catina, pusa cu miere in frigi la macerat la rece in borcane. Am luat 2 kg si am facut multe borcanele, mai am 2
O vreme am luat in fiecare dimineata o lingurita, acum doar din cand in cand.
Ana, sa nu te energizeze prea mult daca o iei seara. Bine ca acum e weekend, nu e grav.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
anaasta spune:
Ma bucur ca nu mai esti pleostita, Qiao. Eu am luat azi-toamna catina si mi-am pus pungute in congelator. Le dezghet doar cand am nevoie si le amestec cu cantitate egala de miere.