Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 8
QiaoBing spune:
ce fete harnicute suntei voi, ca niste furnicute. eu ma aseman mai mult cu greierasul, dar va ajung eu din urma. sa vezi ce "zana eficientei" o sa devin cand o sa fiu mama (am dat peste un blog cu subiectul asta si mi-a placut ideea)
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 la incercarile "au naturelle" doar 25% sunt sansele de reusita/luna (n-am zis eu, a zis un medic exceptional)..dupa 35 ani, aceste sanse scad |
lara, nu ma fa sa reevaluez planul de bataie pe care de-abia il stabilisem... (apropo de sansele de reusita la FIV pe care le-ai postat mai demult)
(ignor si eu partea cu 35)
lyly_mar spune:
qioa,parca seamana cu caii aia,parca ripiteni se zice,na ..blonda cum sunt,mai incurc
ce luminita vazusi soro,ca eu ma invart in cerc ca tampa
fetele
offf,Lari...cu timpul o sa constati...ca da,ai dreptate...si daca spui ...ce crezi ca se intampla?...nimic...iti zice baba...balanta ca si tine....stii si tu...ca pentru fiecare...problemele lui sunt mai mari,mai tari...mai...mai...decat ale celorlati...si numai cu trecerea timpului...observi ca, parca te-ai inselat...
pt tine iti zic ,ca nu intotdeauna dc spui ca realitatea e altfel, rezolvi ceva/celalalt iti da dreptate....iti zice baba..cu riscul ca s-ar putea sa te aprinzi un pic..si stiu ca trece...ca esti balanta ,ca si mine
QiaoBing spune:
lylysor azi am luat o decizie ce sa fac mai departe ! m-a pocnit brusc iluminarea, am pus mana pe tel, am vorbit, am fugit in pauza de la servici, am stabilit datele prob, sunat sot si anuntat - in ordinea asta. cand l-am intrebat ce parare are, dupa ce i-a revenit glasul mi-a zis ca e in stilul meu
inca nu va zic tot, sa vina sotul acasa sa ii povestesc lui primul pe indelete, sa nu afle de pe net detaliile.
le: nu e lipitan
bombi spune:
samira, pt poza lui Qiao, da (shift+) refresh la link-ul
http://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/QiaoBing/QiaoBing.jpg
lyly_mar spune:
qiao,aaa ..asa...lipitean...dar ce e ,de fapt?
hai ca ma facusi curioasa..stau sa astept sot de qiao,sa vina acasa...sa aflu si eu..ce si cum
normal,ca schiloada cum sunt...vorba lui ari,mi-am luat o cutie cu bomboane langa mine...si stau si astept.............
QiaoBing spune:
na, ca uitasem, e un Gipsy Vanner. superb exemplar. o cheama Kaeli si o sa faca pui anul asta. pacat ca e poza micuta. aici se vede mai bine www.epiphanygypsyvanners.com/2012%20Foals.htm