Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu ma mai deranjeaza pleoapa...nu s-a dezumflat dar macar nu ma mai jeneaza...sau m-oi fi obisnuit eu cu jena si nu mai simt...habar n-am.
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu tin minte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Balanta


Lara, eu sigur nu voi mai face nici un test cu linii. Beta doar si gata. In rest, nu e rea ideea lui Qiao cu cumpararea unui ecograf ca sa poti monitoriza tu acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lara ma bucur ca ti-am inseninat we !
fac o gimnastica faciala extraordinara azi. m-am intristat putin amintindu-mi de II, pe urma mi s-a luminat fata cand am vazut bucuria Larei, mi-am recapatat zen-ul si increderea citind-o pe balanta. ce bine ca existati

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

balanta,cu siguranta o sa fie bine pentru voi in viitorul apropiat si pentru noi cand o vrea DD.
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

2 vise premonitorii am avut pana acum:asta cu a3a SEU si in ziua in care l-am cunoscut pe Samiroi...seara am visat ca eram cu el in biserica,la nunta noastra,aveam cununiile pe cap si ne tineam de mana.

dreaq...ca sunt gravi si nasc un bebe sanatos nu visez si eu...sau macar numerele la LOTO!!!!pfffffffff Sami eu am visat numerele la Loto, cum m-am trezit le-am scris sa nu le uit, am plecat cu gandul sa joc la loto, nu am mai ajuns dar si hartia o uitasem acasa... in fine eram sigura ca sunt vise de noapte...dar nu a fost asa ... aceleasi numere au iesit si acum cand imi aduc aminte imi vine sa ma dau cu capul de pereti la cat de prostanaca am fost ca nu le-am jucat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Fetelor, aveti idee la ce magazine se pot gasi de vanzare cilindri gradati, pahare Berzelius - chestii din astea cum aveam la laboratoarele de chimie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

E si sa va mai spun cum stau eu cu visele: la mine totul se intampla de-a curmezisul, am visat aproape in fiecare luna soricei (ceea ce inseamna ca prevestesc sarcina) nu a fost asa, m-am visat in fiecare saptamana gravida ...nici asta nu s-a adeverit si multe altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

lara, nu, nu ai ratat nimic, doar ai spus ca ai adormit la un episod si m-as fi mirat sa fi fost unul dintre ultimele.

In legatura cu testele, eu sint pe dos. Fac testul ca sa stiu la ce sa ma astept de la beta. Are avantajul ca afli rezultatul pe loc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput