Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

neata ailed! asta fac, beau ceaiuri....imi trece sigur
Eu stau in bucatarie, I in leagan si afara ploua. Nici nu am apucat sa iesim afara ...dupa un soare...a venit o ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Eu stau in bucatarie, I in leagan si afara ploua. Nici nu am apucat sa iesim afara ...dupa un soare...a venit o ploaie

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

ceai de maces, coada calului, merisoare( daca ai avea, face minuni...), codite de cirese, matase de porumb, urzica...., n-am inteles iei antibiotic sau nu?
uite iti trimit o raza de soare de la mine, eu ma pregatesc sa ies cu fetele afara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:
citat din mesajul lui catank

ceai de maces, coada calului, merisoare( daca ai avea, face minuni...), codite de cirese, matase de porumb, urzica...., n-am inteles iei antibiotic sau nu?
uite iti trimit o raza de soare de la mine, eu ma pregatesc sa ies cu fetele afara

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Antibiotic nu iau, da ceaiul pe care il beau contine cam aceleasi plante pe care le-ai enumerat...chiar si inca ceva...Mi-a rupt I ambalajul...de l aplafar l-am luat, cu dedicatie ptr astfel de infectii urinare.
Multam ptr raza de soare, ...tare mult am nevoie!
O zi frumoasa sa aveti!Pup!

Mergi la inceput

Ioana mi-a dat liber de tot, ...cred ca ma pot apuca de framantat cozonaci ca am timpGlumesc, insa .... e ''enervanta'' de cuminte in leagan. Chitaie....nu mai poate d ebucurie...Ii intind bratele sa vina la mine si bazaie.... nu vrea....Sunt curioasa cat o tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata gagici !!!!

Da, buna dimineata la ora 12 ..nu va spun la cat m-am culcat...

Hai ca ieri v-am intrebat o chestie si am disparut ca "magaru'", scuze
Fetele, eu ma gandesc ca atunci cand copilasii cer titi asa la ore nepotrivite de fapt le este sete. Si poate de asta trag de cateva ori, isi satisfac setea si gata...ai vostrii beau destula apa?
Cata a mea cere des apa, cate 1-2 gurite de apa si gata. Deocamdata ii dau apa din biberon cu tetina din aceea aplatizata.

roxy, cu laptele de vaca poate incerci sa-i dai sa bea cu paiul daca nu a baut pana acum...sunt canute cu pai incorporat de la Primii Pasi, Cata a invatat sa bea cu paiul. Poti la inceput sa-i dai apa cu paiul pana se obisnuieste si apoi sa pui laptic in acel "biberon". e de incercat

catank, eu tot la tetina gaurita cu forfecuta am ramas . Cred ca o voi lasa sa-si pape asa laptele pana spre 2 ani...cred. Felicitari pentru chizitie!

delia, ai pus pe undeva reteta de saleuri? tare biiiine suna!

Simo, chiar nu te-am mai intrebat...cum mmai e David cu scoala? Ziceai ca la inceput era incantat de invatatoare, acum e la fel? Are multe teme de facut acasa? Dragalasul de Mati ce mai face?
Carut sport imi voi lua cu mine la mare, obligatoriu. Avem din ala tip umbrela. Cand mergem la plaja intra in cos prosoape si toate cele, plus galetuse si colace atarnate pe coarnele carutului , iar seara la plimbare Cata nu poate tine ritmul cu noi si ne vom plimba cu caruciorul.

Ally, rasfat pe tine, nu gluma . Azi nu m-ai nimerit cu trezitul de dimineata la voi sunt gradinite de stat care primesc si copilasii asa mici? sau il duci la particulara? Eu am ceva emotii daca la anul o vor primi pe Cata la gradinita tinand cont ca va avea 2.5 ani...

lparpala, tb sa depui o cerere la serviciu ca vrei sa te intorci si apoi stiu ca tb sa mai mergi sa-ti faci niste analize...alea anuale obligatorii pt serv, dar nu stiu ca tb sa depui la casa de asig sociale... Eu cand am trecut din cic 1 in cic2, am "lucrat" 1 zi , pt ca nu trecusera 2 ani de cic1. Stiu ca tb sa te duci cu 1 luna inainte sa incepi sa te ocupi de actele astea. nu am fost prea coerenta..sper sa fi inteles ceva

Azi tb sa mergem la un gratar..dar unde pe ploaia asta? Sotul a plecat putin cu treaba..eu singura cuc prin casa Cred ca ma bag la sortat haine din sifonier...fetele nu mai am cu ce sa imbrac...toate hainele de vara trecuta imi sunt laaaargi
stiu ca sunt datoare cu poze cu foisorul dar astept sa-l decorez frumos cu floricele si apoi va pun
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Ce vreme naspa e afara..brr...14-15 grade si ploua asa in continuu...zici ca vine toamna....nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`na ziua"!!!

Ce fac fetele ? Stati la umbra sau sub plapuma? dupa cate am auzit cam sub plapuma ca e cam frig si ploua de dimineata na...aveti si voi ploaie, ce numa eu ? eu am trimis-o special prin Madalina, colet de la Londra

Hai ca nu o fi rau cu ploicica, va mai racoriti si voi, ce atata treij` de grade ? trece ea si ploaia si vin iar vcaldurile peste voi, sa va aud atunci cand nu mai puteti de canicula

Fug la ale mele, nu am nimic interesant de spus, doar ca-s busy azi cu gatit si curatenie, fata mea e in vacanta in ro si a cazut pacatul pe mine vai de spinarea mea

Ieri m-am vazut iar cu Madalina (alehiam) si ne-am plimbat vreo 3 ore si aseara am cazut lata in pat si miercuri cand ne-am intalnit pima data ne-am plimbat multtttt si ma dureau picioarele, a fost frumos si mai vreau.... care mai vine la LOndra ? Madutza tu ?

Poze de la intalnire nu prea am eu cu Madalina ca nu am apucat, plus ca piscoata miercuri a fost cam mofturici ca voia numa pe jos sa o tinem de manute sa mearga si a facut scandalmare de multe ori cand o luam in brate si nu numai ieri la plimbare a luat-o tac su in rucsac si acolo a stat, a tras si un pui de somn ..deci poze mai multe cu piscoata decat cu mine si Mada poate are ea mai multe, dar nu cred

Gata ca am trancanit destul, ma duc sa pun sa fac ciorbita si sa bag la cuptor pateurile cu branza sarata, aveam o pofta de dieta si silueta am uitat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Ce vreme naspa e afara..brr...14-15 grade si ploua asa in continuu...zici ca vine toamna....nu-mi place

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Aceeasi vreme si la mine. Ioana doar acum am reusit sa o adorm, cei drept, s-a trezit la 9 si un pic.

Mada, legat de titi des....I bea apa destul de multa zic eu, cam 200ml pe zi, chiar mai mult...Cand ma trezesc de dim prima grija asta imi este, ...sa-i fierb apa ptr ceai, sau apa fiarta si racita de la fantana noastra. (apa am dat-o la analize si e ok, dar pt a fi si mai sigura, o fierb)Bea cu paharul, ..ii place tare mult. Titi vrea des atunci cand e maraita, se alinta cred.... ca nu imi face asa zilnic...ieri si azi (pana acum)am reusit sa o tin departe, adica dimi, pranz is seara...a si papat binisor...deci se poate. Dar cand nu vrea...nu vrea...ce sa-i fac? sa o las sa planga? Plus ca ...nu-s hotarata acum sa o intarc, pana la 1 sept ii dau sigur, atunci spun stop hotarat, ...asta e...va plange cred 2-3 zile dar sunt alaturi de ea si trecem si peste asta. Trebuie!Pana atunci, titi la cerere ca asa e la carte. Glumesc, ...dar ma adaptez si situatiei ei...

Fug si eu un pic la nani...macar cel de frumusete sa-l prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

pai asafetelor!! deci ati trimis vremea buna si pe la noi???!!
la noi este o zi superbaaa!!! toata ziua am stat afara la nisip si la plimbarici!

va pupic!! merg ca mi-am lasat kinderimea in curte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA!la noi a fost o zi superba imi era dor de soare, a iesit soarele dupa o sapt de frig, a venit frigul la voi, las ca pre va laudati cu caldura.

STRUMPY ma bucur ca v-ati intalnit, eu sper sa ajung pe la londra dar nu stiu cand anul asta sau la anul,.Astept sa vad poze cu piscoasa ne arati?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput