Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ailed, simo....multumesc!

am luat unul super usor de la bertoni. Am dat 2 mil 300 parca...poate dormi si la orizontala...Plecasem cu I in tgv la analize....fara carut, am zis ca pic pe strada dupa...dupa ce ca eram cu eram...si eu ea in brate am zis ca fac vreo prostie. Mai aveam de cumparat una alta...asa ca, m-am oprit la primul magazin, l-am luat...am parcat masina, ..si m-am plimbat cu I in voie
Acesta de acasa, e f mare...greu, plus ca s-a mai murdarit pe isi colo...na la curte stiti cum e...o iarba, una alta...e super forjat...nu puteam iesi cu el in lume.
La mare pe caldura sigur imi va fi util..si nu numai....

Fug si eu la robotit, ...I a adormit

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara mamici dragi!!!
Astazi eu am avut parte de rasfat total...manichiura,pedichiura,pensat si epilat.Tare bine este cand sunt programata pentru toate astea in aceeasi zi si cum le-am obisnuit pe fetele de acolo sa merg cu minunatul meu ,astazi ma tot intrebau de el. Doar ce ne-am intors de la pizza si o cola cu gheata.

Simonelu, Somleac dupa ce ma angajez Duracell va ramane cu mama o perioada foarte scurta si apoi la gradinita. Ma doare sufletul ca trebuie sa renunt la zilele petrecute cu el 24 din 24 dar, trebuia sa se ajunga si aici. Bona nu vreau pentru ca nu am incredere....nu am incredere nici in gradinita la o varsta atat de frageda dar asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna!!!

vreau si eu o mami langa mine ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Am o intrebare pentru fetele care au inceput munca: care este procedura pentru a iesi din CIC si reinceperea serviciului?
As vrea sa incep cu 1 iunie si trebuie sa ma misc destul de repede.
Multumesc mult!

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 12+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Iparpala, nu stiu sa-ti raspund la intrebare dar sigur dimineata apar fetele imediat cum simt mirosul de cafea dat de Delia sau Madutza(una mai matinala decat cealalta) si te ajuta ele cu un raspuns. Cum te mai simti?
Lavinia, sau cam inversat rolurile acum...a plecat mami a ta in Italia si a venit mama mea din Ro. Hai nu fii trista ca trece repede timpul si vine iarasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

pentru fete si fug la copilasi

Ally, lasa ca va fi bine vorba ta...tot trebuia sa incepi, si sa stii ca dc incep d emici se acomodeaza mult mai usor.bona e exclus si la mine...n-am incredere sa-l las singur cu alta persoana toata ziua..
Catank, cred ca faceam si eu ca tine, adica cumparam un carut acolo, pe strada.Oricum e clar ca e necesar unul mai usor, acum sunt si ei grei si cu un carut greu, abia-l mai impingi si pe acesta..
lparpala. Daca incepi serviciul la terminarea CICului tau se face put si simplu o cerere la resurse umane la sv la tine, cu 2 sapt inainte de data la care vrei sa incepi.Trebuie sa mergi insa si la prestatii sociale sa vezi cum faci cu stimulentul si ce acte sa depui pentru stimulent acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

BUNA! Catank eu am patit ca tine mai demult, aveam dutere de spate ingrozitoare, am avut si stari de voma, apoi am ajuns la urgente si mi-au gasit colita renala un fir de nisip imi blocase rinichiul, of ingrozitoare durere! sanatate multa iti dotresc!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Offff...trebuie sa treaca. Multumesc tare mult!

Mergi la inceput

Neata!

simo, multumim de cafeluta, chiar daca am savurat deja un laptic.
Da, asa am luat carutul...nu e cine stie ce avion, dar e f bun pt cat sta I in el in deplasare
ally ma bucur ptr tine!Citesc fericirea in randruile tale...
lparpala intrii cu 1 iunie... prinzi direct sesiune, vacanta...Era pacat sa incepi la 1 oct, profiti de luni bune.Bravo! Cum te mai simti?Burtica?

Pupici tuturor...

Mergi la inceput

Ioana doarme, soata a papat micul dejun, si eu astept ca I sa faca ochisori

Duminica avem paranghelie cu ocazia Sf C-tin si Elena....multi mai avem... nu ii insir Pionii principali sunt soacra si nasa!

Bunnnn

A iesit soarele, azi stau numai afara daca ne lasa vremea.

A vazut in picasa pui frumosi foc, foc! Au crescut, ...sunt superbi.Nu mi-a scapat nici un album
Cam atat...m-a apucat nostalgia, am chef de vb...greu tare de unu singur

O zi frumoasa sa aveti!Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Simo, imi era dor de cafelutza de la tine
Catank, sa-ti traiasca sarbatoritii! Petrecere frumoasa!Sa incerci sa bei multe lichide, si ceaiuri diuretice, ajuta ff mult.
Ally, azi n-am mai fost matinala...

Mergi la inceput