Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Am vazut poze superbe cu Arsenie, ce mare eeeeee, si ce ochii are, iar tu mami arati superb, unde tii cele 4 kg in plus?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

seara buna fetelor.
Vin de la petrecerea nepotului meu, m-am indopat de numa
Mary, pe burta le tin, s-au asezat asa de bine frate...dar nici eu nu fac abdomene ce-i drept...oricum de luni tre sa ma apuc de regim ca vine marea si nu pot sa ma dezbrac asa..ah, multumesc de complimente la adresa lui Arti.
Mada, te invidiez pentru hainele largiNu-i mai fain sa fie largi , sa te simti lejer...Mmm, tanjesc dupa senzatia asta. Arsenie bea apa din canutza cu cioc ..cere hi-hi-hi si intinde manutza...ca o maimutica ..si eu ii spun apa?? Si incepe sa rada satisfacut c-am priceput...
Delia, Lavi, Mary, Strumpfi las ca vine el si soarele..de acum chiar nu ma mai sperie ploaia ca stiu ca e ceva trecator acum cand ne apropiem de vara...Daca era azi o zi de octombrie cred ca ma deprimam putin ca n-aveam perspective..
Strumpfi, unde zici ca e strumpfita? in Ro??Sa-ti fie de bine plimbrile si intalnirile cu alehiam!

Mergi la inceput

Mada, cu invatatoarea lui David e poveste lunga. DUpa ce i-am spus ca nu vreau sa mi-l loveasca/ciufuleasca etc si ea a negat desigur..o luna a fost bine, apoi si-a reluat obiceiurile..Chiar intr-o zi mi-a spus ca i-a cazut fularul pe jos si ea i-a dat una peste ceafa si i-a spus fraierule...Nu va zic cum am fiert atunci dupa ce stiam ca vorbisem cu ea, magaritza...Prin urmare il mut, sper sa reusesc pentru ca scoala unde vreau sa-l dau e mai fitzoasa asa si secretarele scarboase...Dar sper sa reusesc, pe 8 iunie merg acolo.Am fost in timpul semestrului acestuia si nu am reusit sa-l mut, cica nu s efac transferuri in timpul anului...asa ca a trebuit sa inghit pentru ca nu am vrut sa aiba el de suferit sau sa-i incheie prost situatia..pentru ca el munceste si are fb pe linie dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo, pup cuscra!
stiu ce zici cu kg puse pe burta, si eu patesc la fel , ce pun, pun pe burta

Mergi la inceput

Da, cuscra draga..oricum tu cred ca ai kgmele mele (sau mai putin ) la o inaltime mai mare cu 6-7 cm...Mi-e rusine deja

Mergi la inceput

Simo, acum am 60,5 la 176, asa m-am intors din Ro, si nu am mai reusit sa mai rabd de foame ca sa dau jos.Ar tb sa fac un efort sa ma apuc sa fac gimnastica si sa ma dau cu Supliform si sa dau cu Relax & Tone, ca vb ta, tb sa ma dezbrac la mare , asa ma oftic ca atunci cand am venita acasa de la maternitate nu aveam deloc
Sa va zic de fata mea: azi ma chinuiam sa deschid o usa de sifonier care se blocase...si ea a inceput sa rada ca nu reuseam.., ieri numai gaseam receptorul de la tel fix... era sub dulapul din baie...., iar in wc era o cana de plastic
Azi am trecut pe langa un stand de inghetata si facea mmmm dada( inghetata), m-am facut ca nu o aud...
Va pup, ma duc la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara!!!
Am intrat repede sa semnez condica si pe ziua de azi.Noi astazi ne-am plimbat,am facut o lasagna foarteee delicioasa si am mers in fuga pana la Ikea sa mai cumparam cate ceva.Asa tare ma relaxeaza pe mine magazinul asta...intru in el si uit sa mai ies.
Duracell-ul meu cel mai minunat este pe zi ce trece tot si tot mai dulce.Il iubesc de nu mai pot...Mai nou,de cateva zile cand se loveste pune manuta exact in acel loc mititelul.Cand trece pe langa cuptor ,pune manuta la gurita si zice sau face ”uf-uf„ foarte mirat...Se preface ca tuseste si pune manuta la gurita(nu l-a invatat nimeni asta,dar a vazut la noi si acum imita tot)...cand ii zic”liniste ca doarme tati„ si pun aratatorul la gura zicand siiittt isi pune si el degetelul si spune stttt...ne jucam cu el ”vine mosul prin salon si apasa pe buton(nas) Tittt„ si cand ne oprim ne ia degetul si face Tittt....Eeeeeeeee sunt multe tare.
Ma inscriu si eu in gasca celor slabe dar cu burtica...Am 49 kg si 1,61 inaltime dar o burta cam vizibila care ma enerveaza la maxim , asta este.
Madutza, nu este chiar gradinita unde va merge Edu,ci un fel de cresa unde ii putem duce de la 6 luni pana la 3 ani.Nu il v.om duce la stat...optam pentru gradinita privata chiar daca este muult mai costisitoare dar avem mai multe avantaje acolo.Cum ar fii programul in functie de munca noastra,mai multe activitati, mai putini copilasi si mai multe ingrijitoare.etc Ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti foarte bine zilele astea,la fel am facut si eu de cand a venit mama si parca sunt al om.
Catank, ce fain ca ai luat leagan si ai suficient spatiu in bucatarie pentru depozitarea lui. Vrem sa-i cumparam si noi in vara asta leagan si piscina lui Edu dar v.or ramane afara,in spatele blocului unde avem acces doar noi si inca 2 apartamente.
Simonelu, mami frumoasa am vazut si un in sfarsit pozele noi cu voi si sunteti tare frumosi.Sunt neste norocosi printisorii tai ca au mostenit acei ochisori albastrii incredibil de minunati. Asa tare mi-ar fi placut si mie sa aiba Edu ochii mei ca si culoare,dar nu a fost sa fie.Poate la urmatorul.
Ne bagam la un film si o punga de seminte+ un Redd Bull mega rece la pai .Pe maine mamici si pitici! Somn usor tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, mare smechera si Varta mica. Este pusa numai pe sotii draga de ea.Mami tu arati foarte bine la kg si statura ta iar burtica se va topii ea candva...rabdare sa avem.Somn usor si linistit!

Mergi la inceput

Neatza!
, ceai , laptic, fresh de portocale
Va urez o duminica placuta!

Mergi la inceput

si Nesquick pt scumpa de Ally!

Mergi la inceput