Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
Yasmi, http://www.litoralulromanesc.ro/venus_Dana.htm in venus la 150 m de plaja...
Gata ma duc la treburile mele
Din experienta va spun ca anul asta va fi cel mai greu cu copii in concediu. Anul trecut a fost parfum..ca unde-i puneai, acolo stateau, la anul vor fi destul de mari sa inteleaga jocul, sa coopereze cu alti copii. In schimb acum sunt detul de mari sa o ia la fuga, si mult prea mici sa stea intr-un sinhur loc mai mult de 2-3 minute . Nici nu-mi fac sperante ca ma voi intoarce de la mare bronzata...
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ..... dar daca as gasi un loc de cazare aproape de mare/plaja, camere spatioase, curate, plaja/marea curata, mancarea buna, statiunea cu cateva puncte de atractie si as vedea copii fericiti eu as fi multumita! cer prea mult oare? prieteni cazati sau doar la plimbare) in mamaia, olimp, cap aurora, venus si de saturn nu mai retin... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
pasarea malai viseaza si tiganu' haine noi.
nu stiu daca gasesti toate astea intr-un singur loc, la noi.
ai uitat? este Romania de c...t(scuze de expresie, dar asta este). unde iti toaca banii si conditii ca lumea nema. bine ca la preturi sunt primii dar la restul....
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
roxy, nu putem trai fara munca...unde ar ajunge societatea daca toate femeile ar sta acasa cu copii?
Dar intradevar nu-mi doresc cariera, imi doresc un job de unde sa iau un salariu decent, de unde sa plec la ora stabilita, sa am timp de de familia si casa mea, si sa fiu mereu prezenta in viata copiilor mei
bb_yasmi spune:
mada, exact la hotel dana de 4* ma uitam ! sar'mana! diseara studiez cu al meu oferta lor, ca imi place cum arata.....
mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
roxy_s spune:
citat din mesajul lui madutza_bra roxy, nu putem trai fara munca...unde ar ajunge societatea daca toate femeile ar sta acasa cu copii? Dar intradevar nu-mi doresc cariera, imi doresc un job de unde sa iau un salariu decent, de unde sa plec la ora stabilita, sa am timp de de familia si casa mea, si sa fiu mereu prezenta in viata copiilor mei Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
da, exact cum zici...un job decent si sa fii si acasa sa participi la activitatile copiilor, nu sa-i vezi numai noaptea cand dorm.
dar majoritatea nu au asa ceva.
eu cand am mers la interviuri in primul rand intrebam de program si apoi bani si apoi cand pot sa iau primul concediu glumesc.
dar niciodata n-am sa ma angajez undeva unde sa muncesc ca sclva de dimineata pana seara, sa ajung franta si sa nu mai am timp de copii si de nimic.
bb_yasmi spune:
merg sa ma pun si eu la nanita putintel...
va
delia, ai musafiri astazi de lipsesti?? gata saratelele???
roxy_s spune:
yvy arata bine apartamentul, chiar fain este. vroiam sa te intreb de ce vreti apartament dar apoi am vazut ca ai scris ca o luati si pe soacra. bine faceti, mai aveti si momente de respiro si nu este chiar scump
miki1979 spune:
ehe roxy...vorba lui vlad "mami, nu mai vreau sa mergi la servici, sa lucreze doar tati"
e adevarat ce spui tu, dar facturile trebuie platite, bona, grainita, ratele la banca.. incep si pretentiile lor..plus ca vrei sa le asiguri concedii..
sunt multe de zis si se bat cap in cap..asta e dintotdeauna...
roxy_s spune:
simona tu il mai alaptezi des pe Arsenie? cum vrei sa-l intarci? cum ai procedat la ceilalti puiuti? o sa ii dai cu biberoul, cu canita? cu ce?
eu nu stiu cum sa fac. cu ce sa-i dau, cum sa o fac sa accepte.... la pranz cum s-o adorm... ca Anastasia numai cu titi adoarme.
nici nu i-as da din biberon, sa nu se invete cu biberon. dar din ce sa-i dau sa fie mai comod, sa traga usor si comod? canitele alea mi se pare ca au ciocul ala asa de tare, avem si noi una din care bea apa cateodata. in rest, bea dintr-un fel de canita mai inalta cu cioc de silicon si mai lat, cu gauri mari.
somleac tu cum ai procedat exact cu puiutii? din ce le-ai dat laptele? si cum au renuntat la titi? ca eu nu stiu cum voi face.
roxy_s spune:
citat din mesajul lui miki1979 ehe roxy...vorba lui vlad "mami, nu mai vreau sa mergi la servici, sa lucreze doar tati" e adevarat ce spui tu, dar facturile trebuie platite, bona, grainita, ratele la banca.. incep si pretentiile lor..plus ca vrei sa le asiguri concedii.. sunt multe de zis si se bat cap in cap..asta e dintotdeauna... mami de 2 prichindei |
tare dulce Vlad
da, stiu. un job bun, devreme acasa....mai rar, sau deloc.
majoritatea care-i stiu muncesc de le sar capacele. si nici nu iau bani sa zici ca vai ce merita munca pana noaptea. dar asta este, fara bani n-ai ce cauta in societate