Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
hai mada mai arata mi ca vad ac stii ce imi place dar nu vrem in costinesti
yvy, arata fff bine apartamentul iar pretul este foarte bun. problema este drumul pana la plaja/mare. mie mi se pare destul de lunggaaa aleea aceea care da in steaguri...
nah hai ca pt prima data am auzit-o si pe asta cu avionul si copilul de 1 an jumatate aproape ca nu este recomandat...
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Si noi am vrut sa facem concediul in afara tarii, dar pediatra mi-a spus ca e destul de riscant sa mergem cu avionul acum pentru ca L este prea micuta si nu se stie ce boli ar putea lua de prin avoin, nu e indicat sa stea atatea ore intr-un spatiu inchis cu atatea persoane asa ca ea ne-a sfatuit sa mergem aici in tara. La bulgari nu am gasit ceva gen apartament complet utilat cum vroiam si in plus nu ma simt eu safe cu ea asa mititica, ma gandesc ca daca patesc ca de 1 mai cand mi-a facut brusc febra mare si nu mai stiam cum sa ajung mai repede acasa cu ea la pediatra |
nu te mai gandi ca o sa pateasca ceva in concediu. Acela a fost doar un episod. Coneciul asta va fi probleme ! In ce perioada mergeti?
yvyana spune:
Madutza noi mergem intre 15-25 august cu prelungire poate, sa vedem cum ne ajungem cu banii
Yasmi nu este contraindicat mersul cu avionul, doar ca sunt sanse mult mai mari sa ia vreun virus ceva stand atata timp intr-un spatiu inchis cu multe persoane care respira acelasi aer; eu am preferat sa evit; dupa 2 ani deja se pune altfel problema, este riscul mai mic. Mai este o plaja mai micuta mult mai aproape care este Ok si mai putin aglomerata, la steaguri e intr-adevar un pic mai departe.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss -miki-asa o fi,poate au angajat un medic de kineto-desi m-as miraintrebare-l-a descaltat pe vlad la piciorul gol? i-a studiat talpa? ca de ex. sergiu are si un "pic" de platfus,asa ca ii trebuie ghetute ortopedice cu sustinator plantar-deci dc nu il descalta, si nu scria doctorita nu aveau de unde sa stiediagnosticul lui sergiu este talus=picior narbilat!suna misto,nu? - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
diagnosticul lui vlad era ceva cu picior equin...s-a uitat pe diagnostic, ne-a intrebat pe noi istoricul lui de "mers",l-a descaltat, i-a studiat talpile pe toate partile, l-a pus sa mearga descult..si a hotarat in plus fata de ce trebuia cf recomandarii sa i le inalte putin pe partea exterioara pt ca avea si are tendinta de a calca in lateral, ca un pinguin
hai ca sun dupa 2
yvyana spune:
Adevarul e ca atunci cand am mers in Tenerife era o mamica britanica insarcinata si cu bebe de vreun an jumatate si toata ziua stateau pe plaja; iti dai seama ca au facut o gramada cu avionul
bb_yasmi spune:
si noi am fost cu I pana in sicilia (cu escala) tot pe la varsta pe care o au fluturasii nostri acum. nici prin cap nu mi-a trecut asta....bine eu nici nu am cocolosita deloc! am fost cu ea si la stranduri cat era mica (prima oara la 3 luni parca la ore de aqua gym la un bazin public)...
roxy_s spune:
citat din mesajul lui miki1979 ..... vlad al meu a fost suparat pe mine ca n-am mai apucat sa -l duc si sa-l iau de la gradi, a fost doar cu tacsu..si stiam ca a facut circ la gradi si le-a spus la doamne ca e suparat pe mami..si totusi seara cand am ajuns acasa, desi ma asteptam sa faca circul caracteristic..a venit cu mine afara la o tigare si a smuls o buruiana cu tot cu radacina si a venit "hai sa-ti dau o floricica..dar hai sa te si pup.." si imi ia capul cu manutele ale doua ale lui si ma pupa asa apasat.. off, abia mi-am stapanit lacrimile in coltul ochilor.. si acum morala..vezi daca n-am avut bani sa amenajez gradina..am curtea plina de buruieni pe post de flori mami de 2 prichindei |
ce moment frumos cat de mult te iubeste, sunt asa dulci puii astia mici cand incep ei sa faca gesturi, sa spuna una alta.....
ai un program tare nasol la munca.
asa ma gandesc cateodata...oare chiar merita atatea sacrificii munca asta? sa petrecem mai mult timp la serviciu si acasa mai deloc? trece viata asta pe langa noi si cu ce ne alegem?
as sta acasa si 5 ani, clipele astea sunt minunate, fara stres si agitatie. sunt acasa cu buburuza....
stiu ca banii ne imping spre munca, asta este, nu putem trai fara ei dar prea de tot parca, job-urile sunt atat de solicitante si stresante, toti trag de tine, nu mai ai timp de casa si familie.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
yvyana spune:
Roxy la asta ma gandeam eu zilele trecute...Repede a trecut un an, o sa treaca si urmatorul si mai repede...
yvyana spune:
Fetelor sunt reduceri la Fox Baby in Afi 70% la hainute si sunt niste hainute foarte frumoase!
Eu ii caut lui L niste sandalute din piele foarte moi si cu talpa foarte flexibila ca ea asa merge cel mai bine si nu stiu pe unde sa ma mai uit ca nu prea am gasit nimic care sa ma satisfaca