Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
viss spune:
-vb. de statiuni..eu cand eram cu Laur in primii ani fara copii,mergeam cu cortul mult.am stat in 2mai,vama veche,munte..am dormit si in papuc-masina de la firma,la pranz erau 40 grade afara,si noi dormeam inauntru,de se crucea familia cand ne auzea.nu dadeam bani pe cazare,ne luam papucul si ne mutam si in vama,si in cta..conta peisajul,atmosfera,nimeream in timpul concertelor folk nocturne.anul trecut am fost in venus cu copiii,ne-am cazat de ziua de nastere a lu laur,am facut asa circ ca nu-mi placea camera,de-am si uitat ca era ziua lui,am stat suparati..ptr ca vroiam ptr copii sa fie mai curat,mai aspectuos..m-am transformat brusc intr-o lady,eu care dormeam la cortdupa 2 zile am plecat,ne-am cazat in navodari la o vila vizavi de un camping unde erau cazati niste prieteni,cu care am petrecut toate zilele,ne-am prelungit si concediul chiar,asa de bine ne-am simtit.pana la urma nu am petrecut asa mult timp in noua camera care era curata,spatioasa,utilata modern-am stat mai mult la foisorul de langa cortul prietenilor
-miki-te rog eu,mobilizeaza-te si suna la homeopat.hai ca poti, trebuie!!!!
madutza_bra spune:
yasmi, e ok plaja in Saturn-Mangalia. In Saturn stiu ca sunt si jocuri pt copii, am vazut multe familii cu copilasi acolo. Iar pe plaja dintre Saturn si Venus stiu ca vine mereu un Circ. statiunea nu e f agitata dar nici pustie (cel putin cand am fost noi era ok) si am mancat f bine la terasele de acolo
daca s-ar gasi toate conditiile expuse de tine mai sus , nu ar mai pleca nimeni in afara....
viss spune:
-miki-asa o fi,poate au angajat un medic de kineto-desi m-as miraintrebare-l-a descaltat pe vlad la piciorul gol? i-a studiat talpa? ca de ex. sergiu are si un "pic" de platfus,asa ca ii trebuie ghetute ortopedice cu sustinator plantar-deci dc nu il descalta, si nu scria doctorita nu aveau de unde sa stiediagnosticul lui sergiu este talus=picior narbilat!suna misto,nu?
bb_yasmi spune:
mada, cum spunea si al meu sot..sunt eu prea optimista cred ca este ok plaja din saturn pt copilasi datorita golfuletelor care sunt si care "linistesc" marea
viss spune:
-irina- deci faci muschi la brate, carand galeti, plus pe dariadesi ma repet, tot iti zic- mai las-o si pe jos! este acolo o lume pe care trebuie s-o descopere.chiar dc dureaza mai mult timp drumul pana la catei, sau acomodarea despartirii ei de soldul tau dreptpana la ce ora sta sotul tau la servici?,simt ca imi lipseste o parte din mana fara ceas
yvyana spune:
'Neata, mamici!
Vad ca vorbiti despre concediu...
Noi ne-am hotarat si am rezervat in august un www.plaja.ro/club_residence_neptun_romania/" target="_blank">apartament cu 2 camere in Neptun
M-a incantat maxim ca au bucatarie complet utilata, inclusiv cu masina de spalat asa ca nu car tot sifonierul dupa mine, caci dupa cum spunea si Ina eu o schimb pe L dupa fiecare masa, mai ales acum ca vrea mereu sa manance singurica si se porcaie toata
In plus o luam si pe socrela cu noi pentru babysitting
madutza_bra spune:
yasmi, uite mie mi-a mai placut hotelul asta: http://trident-touring.ro/en/home in Costinesti..dar nu imi dau seama cat de departe e de plaja...
rhynna spune:
Pai cu pasapoartele ...sunteti sigure ca va trebuie...Eu stiu ca in UE e suficienta certificat nastere/carte identitate...
yvyana spune:
Si noi am vrut sa facem concediul in afara tarii, dar pediatra mi-a spus ca e destul de riscant sa mergem cu avionul acum pentru ca L este prea micuta si nu se stie ce boli ar putea lua de prin avoin, nu e indicat sa stea atatea ore intr-un spatiu inchis cu atatea persoane asa ca ea ne-a sfatuit sa mergem aici in tara. La bulgari nu am gasit ceva gen apartament complet utilat cum vroiam si in plus nu ma simt eu safe cu ea asa mititica, ma gandesc ca daca patesc ca de 1 mai cand mi-a facut brusc febra mare si nu mai stiam cum sa ajung mai repede acasa cu ea la pediatra
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Pai cu pasapoartele ...sunteti sigure ca va trebuie...Eu stiu ca in UE e suficienta certificat nastere/carte identitate... Mami de fetita Sophie Elena(10.02.2011) |
nu poti sa iesi cu certificat de nastere din tara..tb buletin sau pasaport. Pt copii tb musai pasaport .