Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
viss, bafta maine la comandat ghetute! ii faci din alea decupate in fata, sa fie si pentru vara, nu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Salut,
Viss prin ce ai trecut, ufff ma mir ca mai te tin nervii.
Bb yasmi la 2 mai nici o pensiune nu iese direct pe plaja, malul este foarte abrupt si inalt, pensiunile sunt sus si numai printr-un singur loc poti cobora la plaja. Distractie nu prea este, asa-i. Eu iti recomand pensiunea Dinamo, acolo am stat acu 3 ani si ne-am simtit super, cu foisoare in curte, familii numai cu copii, seara incingeau un joc si-un hai de numa numa, nici nu mai vroiau copii sa mearga nicaieri, noi linistiti la un vinut, la o poveste, na ne-am simtit foarte bine.Personalul super amabil, cand am vazut cat sunt de serviabili am crezut ca am gresit adresa si nu sunt la mare. Apoi am discutat cu tipele de acolo si mi-au explicat ca patronii au pretentii mari de la ele dar si le plateste super bine.Mancarea foarte buna si gatita de ei. Plaja e cam ingusta si cu bolovani in apa.
waw Miki imi pare rau de problema voastra cu infectiile urinare.
Va pup pe toate.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
rhynna spune:
Buna dimineata tuturor.Un nessfrappe de la mine fara accent ca nu-l am pe tastatura ...chiar daca e mai frig afara ...ca e buuuunnnn tarrreee..
Yasmi Am de multe ori fost eu in 2 mai ptr ca mama e din jud.Constanta si are frati acolo...printre care si unul care a murit in 2 mai.Ce sa-ti zic despre statiune/sat de fapt....Plaja e scurta in comparatie cu Mamaia..apa e adanca inca de la inceput...adica mergi cam 2 metri si e adanca deja...Ptr copii mici zic eu ca nu e chiar faina....Ca si distractii...nu prea....2-3 terase si vreo 2 cluburi si cam atat...Dar pensiuni pe malul marii gasesti sigur..Distractie cred ca in Vama Veche ...dar cu copiii nu merge...Cred ca tot Mamaia e mai ok ...Ptr ca are si copaci pe margine si poti sta cu copiii la umbra lor...Mai rau e ca nu stiu daca ,gasesti pensiune pe mal.Frumos iarasi este Olimpul doar ca este micut ..Are plaja ca un semigolf ...ceva in genul...
Poate iti mai spun si constancencele cate ceva.....
Fetelor eu m-am gandit...gata am gasit solutia cu nazbatia mea de Sophie...eu nu mai pot dormi linistita noaptea ca ea cade mereu si se loveste si indeosebi la cap....
M-am gandit sa ii iau cascheta de ciclism sa o poarte prin casa...Solutie de om nebun dar daca mama-sa nu e in stare sa o protejeze macar aia sa o protejeze....Ce spuneti am plecat cu sorcova?
Vad ca deja m-am contrazis cu pensiunile cu Somleac si o sa intelegi nimic...Eu stiu ca este una chiar la intrare care are si magazin la parter care da pe plaja...Acum eu am stat la unchiul meu deci nu am umblat sa vad exact....Poate ca Somleac e mai bine informata in aceasta privinta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
somleac,rhynna multumesc de info. m am uitat si la pozele de la pens dinamo, dar mai mult mi-a atras atentia: http://www.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_mai/complex_turistic_perla-c58138.html offff ce rau este sa nu gasesti ceva pe placul inimii...care imi place cazarea nu imi place unde este ....noi nu am vrea un loc uitat de lume ci cu ceva distractii, parcuri de distractie, bazare, etc...etc...
deci pica si 2 mai....
nu mai stiu unde sa caut cazare...m-am uitat si la cele mai cele complexuri, cu all inclusive dar dupa ce am citit ceva review-uri....am constat ca nu merita banii....sa merg sa gasesc cazare la fata locului (pe vazute!) nu m am risca cu copilasii dupa noi si dupa un drum de 12-13 ore....
sotul nu este incantat deloc de ideea de a merge la noi la mare, dar nu are de ales...si aseara mi-a spus sa imi mai fac atatea sperante si vise ca o sa fiu dezamigita din nou de tot ce voi vedea... dar daca as gasi un loc de cazare aproape de mare/plaja, camere spatioase, curate, plaja/marea curata, mancarea buna, statiunea cu cateva puncte de atractie si as vedea copii fericiti eu as fi multumita! cer prea mult oare?
momentan singura mai ok mi se pare prima pensiune: http://www.turistinfo.ro/saturn/cazare-saturn/vila_vraja_marii-c58304.html oare cum este plaja in saturn...?? cum spuneam noi cand am fost (ultima data acum 4 ani) am fost cazati in neptun, jupiter,costinesti. ne-am plimbat (am fost si in vizita la alti prieteni cazati sau doar la plimbare) in mamaia, olimp, cap aurora, venus si de saturn nu mai retin...
fetele va rog sa imi spuneti daca va deranjeaza ca sunt off topic...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-acum referitor la discutiile voastre- asa ador sa va citesc!!!!
-deea-ai fost mortala.dar na, poate un pic cam acida?! cred ca erai intr-o pasa mai proasta- ca tu esti o dulcica de obicei..cred ca ptr rhynna a fost un moment.mai prost,mai greu,mai dificil.dar doar un moment.dupa el vine altul,usor ca un fulg de nea.apoi unul frumos,ca mangaierea zambetului unui copil.dar de ce sa fim perfizi sa nu recunoastem ca uneori mai avem si astfel de momente?in care nu mai vedem luminita de capatul tunelului?si apoi ni se pare ca lumea e a noastra? eu am momente grele de cateva minute,deci ca durata infima fata de cele 24h ale unei zile,in care desi imi pun neuronii la treaba,nu gasesc solutie de a schimba momentul,nu gasesc si basta.si atunci o las asa,gandind ca poate trecerea timpului ma va lumina,si imi va darui o alta portita
-si apropo-deea-continua sa te gandesti la mine.tind sa cred ca gandurile celorlalti ma ajuta indirect mai mult decat o pot face eu.un fel de karma ,sau un cerc mental yoghist-dc exista asa ceva?-al celor care ne iubescam zis-o!!!
dc nu as fi confruntata cu situatii mai strange,mai dificile uneori,ar fi plictisor-asta e ritmul meu de viata de mica-as face riduri,m-as ingrasa si nu m-as mai place.adrenalina este capucino-ul meu cotidian!!! ce cumplit ma simt cand bocesc,dar si cand rezolv ceva,sau duc la bun sfrasit ceva-de ex.cum ar fi sa-l vad pe sergiu incaltat cu gehtele cele noi-frumoase si practice
ma simt regina Angliei!sau mai bine zis regina sufletului meu!
madutza_bra spune:
Sunt suparata ca lacul dat peste lemn este mai inchis decat ma asteptam eu ..ma asteptam sa fie spre auriu..si este spre maro
..nu mai avem ce face acum
yasmi, am inetels
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rhynna Yasmi dar in Bulgaria cu avionul nu e mai bine?Sau mai ieftin? Mami de fetita Sophie Elena(10.02.2011) |
cum am mai spus anterior: daca aveam pasapoartele facute nu ne vedea pe noi litoralul romanesc
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -buna dimineata! -noi ieri am fost iar la budimex ![]() ![]() ![]() -maine merg la firma Biangi sa comandam ghetutele-noroc ca au program si sambata,si laur nu lucreaza sambata asta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
viss, eu cand i-am facut lui vlad, ce-i drept la ortoprotetica in crangasi..tipul de acolo l-a consultat pe vlad, l-a pus sa mearga si a stiut exact ce incaltaminte sa-i faca lui vlad , mai bine decat ce scria pe recomandarea doctorului..nu stiu ce studii au cei de la tehnica medicala, dar probabil sunt pe specialitate..
![](chatterbox.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
madutza, super idee cu rulourile astea..cred ca mi-ar merge si mie la terasa ca e un vant...
bbyasmi eu cu 2 mai nu am experiente placute..pensiunile sunt la sosea ca sa zic asa si e zgomotul de rigoare.. noi am nimerit niste conditii de cazare jenante
plaja ingusta si in perioada noastra am nimerit niste caini violenti pe acolo..au fosta si cateva cazuri ajunse la spital..
ma rog, pensiunea dinamo de care zicea somleac e cam cea mai renumita de pe acolo..si se mananca super bine..dar pt ce vrei tu, o pensiune nu schimba statiunea... mai sunt zone in olimp-neptun in vile faine..am vazut pe net ceva oferte dar sint cam scumpe