Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
catank, imi pare rau ca nu te simti bine..hemoglobina mai mica nu paote fi de la fier ? il ai bun ? ca mie asta imi da oboseala, dureri de cap, stari de voma, ametelei, palpitatii
cu doctorul nu stiu ce sa te sfatuiesc, sunt intr-o faza proasta cu doctorii acum..nu stiu pe unde sa ma mai duc..
dar ce pot sa-ti spun e ca sunt si antibiotice pe care le poti lua..mergi la un medic sa-ti spuna ce si cum
miki1979 spune:
inca una si inchid azi..
somleac, esti fenomenala cand mi-e mai greu, ma gandesc la tine..si ma apuca dorul sa mai fac vreo 2-3
f frumos din partea copiilor, te unge la suflet un buchetele de flori
vlad al meu a fost suparat pe mine ca n-am mai apucat sa -l duc si sa-l iau de la gradi, a fost doar cu tacsu..si stiam ca a facut circ la gradi si le-a spus la doamne ca e suparat pe mami..si totusi seara cand am ajuns acasa, desi ma asteptam sa faca circul caracteristic..a venit cu mine afara la o tigare si a smuls o buruiana cu tot cu radacina si a venit "hai sa-ti dau o floricica..dar hai sa te si pup.." si imi ia capul cu manutele ale doua ale lui si ma pupa asa apasat..
off, abia mi-am stapanit lacrimile in coltul ochilor..
si acum morala..vezi daca n-am avut bani sa amenajez gradina..am curtea plina de buruieni pe post de flori
madutza_bra spune:
miki, hai suna repede la un homeopat, acum
Nu vreau pergole la foisor, ca alea tin doar umbra, vreau niste rulouri care se inchid de sus pana jos ca un geam. Am gasit unele dintr-un plastic gros de 0.8 mm, care au pe lateralniste sine
Asa: http://www.tentromparadise.ro/rulou-transparent/
sau asa: http://www.tentromparadise.ro/rulou-transparent-incasetat/ imaginea 6.
Tb sa sune sotul sa vedem ce sume astronomice ne cer
bb_yasmi spune:
mada asa ceva: http://www.ideidesign.com/foisoare-de-gradina-modele-noi-2012/ dar fara partea de pe acoperis. am intrebat sotul si foisorul o sa fie de 5X4...nicdecum de ce vb eu
viss spune:
-buna dimineata!
-noi ieri am fost iar la budimexvb aia-nici o zi fara Budimex.pai, treb sa imi iau trimitere catre ghetute, cu o zi in urma nu am ajuns dup-amiaza ca a durat la medicul de familie,si mai era dup-amiaza tocmai marti- nu aveam rabdare ,asa ca, mi-am scormonit mintea sa gasesc o solutie-in cabinetul dr. nu pot intra cu carutul dublu.si am gasit,o prietena din parc,care sta pe langa budimex-a venit cu baietelul Luca in curte la budimex,l-am mutat pe baietel in carutul dublu,langa sonia, si pe sergiu in carutul lui,cu care am intrat in spitala durat cam 20 min consultatia, timp in care luca si sonia au stat intr-un loc de joaca vizavi de spitalv-am povestit detaliat ca sa intaresc din nou spusele lui yasmi referitor la organizare, si importanta ei.treb sa scormonesti idei,solutii,pana te doare creierul..ptr ca altfel lucrurile raman..in aer.
-maine merg la firma Biangi sa comandam ghetutele-noroc ca au program si sambata,si laur nu lucreaza sambata astaca dosarul de la casa mai dureaza-ieri intai-nu gasea formularul, apoi nu stia nr. de contract al spitalului cu CASMB, apoi nu raspundea la statistica sa-i dea nr.,sa mi-l dea marti cand vin la kineto-noi aungem la 18.30 cu laur de la servici, dar...surpriza ea nu mai e la ora aia-desi,desi programul este pana la 19sa-mi tai venele pe lung, sau lat? din pacate am nevoie de ea, asa ca nu am zis nimic, dar am privit-o cu asa stupoare..ca sa nu mai zic ca m-a trimis la firma Biangi,cu recomandarea: a scris pe un rest de hartie-biangi, langa gara obor.era sa lesinzic eu- si cum stiu ei ce sa ne dea?aaaaaaaa...pe alt rest de hartie a scris recomndarea de ghetute, plus parafa.cred ca o sa lesine si aia de la firma cand o sa vada hartiuta.bine ca nu mi-a scris pe servetel, sau pe o bucata de ziar
bb_yasmi spune:
eu tot cu ale mele...
in 2 mai ati fost vreodata???? cat de "uitat de lume" poate fi??? am gasit acolo cele mai frumoase pensiuni situate exact pe malul marii... dar in aceste "statiuni"-"satuce" am gasit pensiuni care din curtea lor iesi exact pe plaja....dar divertism, distractie probabil 0.....
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada asa ceva: http://www.ideidesign.com/foisoare-de-gradina-modele-noi-2012/ dar fara partea de pe acoperis. am intrebat sotul si foisorul o sa fie de 5X4...nicdecum de ce vb eu mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
yasmi, cum adica fara parte de acoperis? .. ca nu inteleg...va luati foisor cu structura metalica si cu panza deasupra?
bb_yasmi spune:
mada nuuuu!! tot din lemn o sa fie facut. fara materialul acela pe acoperis. eu ti-am aratat in acel link doar acele "draperii" sau cum se numesc.