Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
, ceai, nesquick,
Somleac eu le-am vazut in parc mami, n-am idee de site-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

haideti la cafeluta aromata si hai un nesquick cu lapte pentru ally

madutza da, asa-i, n-ar merge la tine un foisor asa rustic. unchiu-meu are si casa asa mai rustica, deci merge si mai ales ca este si pe-un deal va costa ceva si pe voi, destul. dar la vara pe caldura, cine sta la racoare in foisor?

catank inseamna ca de aia te durea asa spatele, de la infectia urinara. cica asa da dureri din astea. daca alaptezi mi se pare ca este doar un anume antibiotic care il poti lua. trebuie sa-ti zica dr de familie. si cu concediul nu stiu exact ce si cum dar vad ca ti-au raspuns fetele.
mai odihneste-te si tu, atata oboseala acumulata... Ioana este cea mai in forma, cred si eu ca este

mandreeac un dolofanel mic. daca este si lungan atunci cred ca nu pare gras. chiar, cati cm are? ma bucur ca este mai bine si multumim de informatii

yvy cat de scumpa a fost Larisa iti lumineaza sufletul

simona chiar ca-i naspa cand se termina astia 2 ani. asa o sa faci, iti iei 1 an concediu fara plata? eu parca nu as vrea fara bani ca totusi, o sa se simta clar si parca n-as vrea. dar asa-i, mare problema cu cine-i lasi, la ce gradi ii duci, parca n-ai incredere in nimeni....
La multi ani fericiti impreuna! sa va bucurati de puiutii frumosi si sa fiti sanatosi

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

somleac ce tare ai fost cu guma un pachet de guma si iaca se face living-ul luna cate trucuri din astea mai stii?
bravo pentru Daria si Alex copii premianti

ailed parca a iesit mai buna cafeaua ta sa stii ca in ultim vreme m-am cam lenevit cu abdomenele. fac mai putine si doar o data pe zi

ally iti doresc sa te angajezi cat mai repede acolo unde iti doresti. un pentru Edy cel frumos si carliontat.

gata, merg sa fac papa ca imediat vine buni pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata gagici!!

Am asa o stare de bine in dimineata asta , iar m-am culcat la 11 si m-am trezit f ok. Cred ca s-a acumulat oboseala de bag atata somn.
Ieri la pranz abia am reusit sa adorm..nu putem..statea cu ochii inchisi, eram obosita dar nu reuseam sa adorm, pana la urma am prins doar o jumatete de ora de somn.
Foisorul e gata, azi doar in dau cu lac. Materialele ne-au dus pe la 2000 ron , dar imi place mult cum a iesit, este ca o casuta

delia, multumim de cafelutza. De ce ziceai ca mai vrei sa slabesti? Tu arati suuper mami

simo, enorm 115 mil . Cat de mare vreti voi sa faceti foisorul? Daca iti va placea cum a iesit la mine, iti pot da nr de tel al mesterului sa vb cu el

Cami, distractie placuta maine!..si Sa va traiasca finiii!!!

mandreeac, aerosoli nu ti-a dat sa faci? Astia inmoaie bine de tot toti mucisorii

Somleac, nu avem terasa, terenul nostru e mic, doar 300 mp, si nu am avut cum sa facem si terasa..decat daca am fi mutat locul de parcare..implicit sa schimbam si gardul de la casa..sa mutam portile... Mi-ar fi placut sa avem ..asa daca ploua tot mergem prin ploaie pana la foisor..dar asta e...
Felicitari copiilor pentru premiile obtinute!!!

roxy, dupa ce te intorci la serv nu o lasi pe Anastasia cu mama ta? La cum povestesti tu ca vine mereu la cafelutza si iti face curatenie si toate cele, cred ca-i va face mare placere sa ramana cu buburuza

Strumph, hai sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu alehiam. Te pupam!

Am cautat si eu aseara, si am gasit o gramada de firme care produc rulouri transparente. Tb acum sa sunam sa vedem preturile ca pe site nu apar pe nicaieri.

Mergi la inceput

Somleac, felicitari pt premianti!Buna treaba cu guma... O sa o tin minte
Roxy, si la mine vine o prietena, din pacate nu sa ma ajute ca mami tau... te invidiez

Mergi la inceput

madutza ba daa, clar cu mama va sta pana sa mearga la gradi o voi lasa cu mama, ea abia asteapta sa stea cu buburuza
asa-i cand construiesti ceva...la inceput stii de cati bani vrei sa fie dar la sfarsit nu se mai potriveste

cat v-a costat pe voi constructia casei? si fetele care si-au mai facut casa...cat v-a costat cu totul? ne bate un gand... sa luam si noi un teren (il vindem, daca putem, pe ala ce-l avem, luam altul in oras, vindem apartamentul si facem si noi o casuta. ce usor pare
ma gandesc ca mai mult de 50-60 mii cu tot cu teren nu ne va costa, nu? niste prieteni si-au luat teren in oras dar la margine cu 10.600 euro. deci nu chiar mult si are 600 mp.

Mergi la inceput

ailed pai si la mine vine mami azi sa stam la o taclala si la o cafea, nu la treaba, draguta.

hai ca mi-am adus aminte ca tot vroiam sa va intreb... ce retete cu peste pentru bebei stiti? ca numai fiert parca nu mai vreau. vreau sa i-l fac si altfel dar cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

intru repede dimineata ca pe urma sigur nu mai apuc
deci neata si o cafeluta calda

eu am intrat intr-o perioada neagra la servici, sunt pana pe ste cap..ieri nici n-am apucat sa mananc si am ajuns al 8 seara acasa..fa macare, pregateste copii..asa sunt de o saptamana si sunt efectiv chiauna..acum ma gandesc sa-mi iau in weekend sa lucrez acasa dar al meu pleaca sa-si duca tatal acasa ca l-au externat si singura cu piticii va fi minunat la starea mea de oboseala si stres care o am acum

analizele andrei au iesit, doar sumarul momentan, e cam prost adica ma asteptam sa iasa bine fiind pe antibiotic de 3 zile cand le-am recoltat..dar arata tot infectie ca data trecuta, cu puroi..deci au avut dreptate medicii, tot la rincichi a urcat mi-e asa teama ca am tot citit si cica raman urmari cand au asa de mici probleme acolo..ori nu se mai dezvolta cum trebuie rinichiul, ori raman cicatrici pe viata..off mai bine nu ma mai gandesc
sa va mai zic ca n-am nici o scuza dar n-am apucat nici macar sa sun homeopatul la care vroiam sa merg

felicitas, fii buna si spune-mi si mie mai multe despre gelul ala cu aloe vera..eu u stiu bnimic despre produsele astea si nici nu cunosc distribuitori..as putea comanda la cineva dintre voi ? sau cunoasteti pe cineva ? si ce se face cu gelul ?
madutza, felicitari mami pt gestul care l-ai facut
simo cata bataie de cap cu pasapoartele. ..p arca vad ca nu mai apucam sa le facem..si ac nici in vacanta planificata nu mai ajungem..am mai platit si un avans degeaba
ryhnna cum mami sa nu avem probleme..oho..noroc cu mintea limpede si sufletul optimist ca altfel eram la 9 deja de parte financiara ce sa zic, muncim pe branci si cum ne revenim putin cum se intampla ceva si intram iar in groapa parca e un facut.. dar razbim noi pana la urma..sanatosi sa fim
roxy vlad al meu avea vreo 13-14 kg la un an, dupa care pana la 2 ani aproape ca n-a mai luat deloc..acum are la 3 ani vreo 17 kg dar nu e gras deloc, doar voinic.. nu poti compara bebicii intre ei doar dupa kg..uite andra mea avea doar 10 kg al un an si mie mi se parea la fel de dolofana ca vlad..si inca apre grasunica, deci alta conformatie alta structura alte kg..
madutza, ailed vorbeste de asa numitele "pergole" da un search si cauta..

hai ca trimti sa nu pierd munca mea de dimineata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Mamici, iertare ca dau buzna fara alte detalii...revin cat de curand sper. Am in schim o intrebare la voi?

Ce sanse sunt ca dupa cei doi ani de concediu crestere bb, sa mai primesti medical in prelungire...se poate?Ptr ce perioada? banuiesc ca ar exista un nr limitat de zile...

Multumesc anticipat!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

inca un an fara plata, parca asa scrie la lege...:-@]
sau alta varianta e sa ramai insarcinata, si iti iei medicale pana intri in prenatal...
dar depinde si ce angajator ai..sa fie unul mai de treaba

Mergi la inceput

mada, , multumesc, eu am un pitic pe creier cu grasimea, am fost o adolescenta plinutza si am ramas cu un complex...si cu idei fixe..., acum in momentele mele de luciditate sa zic asa imi dau seama ca exagerez....... dar stii , acolo un pic de grija si un morcovel, nu strica

Mergi la inceput