Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
yvyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s simona tu il mai alaptezi des pe Arsenie? cum vrei sa-l intarci? cum ai procedat la ceilalti puiuti? o sa ii dai cu biberoul, cu canita? cu ce? eu nu stiu cum sa fac. cu ce sa-i dau, cum sa o fac sa accepte.... la pranz cum s-o adorm... ca Anastasia numai cu titi adoarme. nici nu i-as da din biberon, sa nu se invete cu biberon. dar din ce sa-i dau sa fie mai comod, sa traga usor si comod? canitele alea mi se pare ca au ciocul ala asa de tare, avem si noi una din care bea apa cateodata. in rest, bea dintr-un fel de canita mai inalta cu cioc de silicon si mai lat, cu gauri mari. somleac tu cum ai procedat exact cu puiutii? din ce le-ai dat laptele? si cum au renuntat la titi? ca eu nu stiu cum voi face. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy si L tot doar la san adoarme la pranz si seara! Nimeni nu mai reuseste sa o adoarma, nici tati nici socrela si nu mai adoarme nici afara in carut de cand a plecat la plimbare singurica
Nici eu nu stiu ce voi face, va fi vai si amar...
De dimineata i-am dat san si apoi ea tot rontaia si nu vroia sa-i dea drumul si sa se culce la loc si i l-am scos si i-am dat suzeta si sa vezi ce urleteee, ce jaleee
Eu i-am mai dat lapte de vaca din cana normala ca venea si cersea de la mine si mananca, nu-i problema, doar cu adormitul va fi foarte greu!
roxy_s spune:
yvy si Anastasia bea din cana dar lapte de vaca, lapte praf nuuu nu vrea si gata. il gusta si apoi se stramba, imi impinge mana. ala de vaca cred ca-i place mai mult. bine, este si mai bun la gust, clar.
eu cred ca o sa incerc si cu lapte de vaca in canita sa vad, asa merge? dar de titi greu se va desparti dupa cum o vad eu. dar incercam treptat, treptat...
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
yvyana spune:
citat din mesajul lui roxy_s yvy si Anastasia bea din cana dar lapte de vaca, lapte praf nuuu nu vrea si gata. il gusta si apoi se stramba, imi impinge mana. ala de vaca cred ca-i place mai mult. bine, este si mai bun la gust, clar. eu cred ca o sa incerc si cu lapte de vaca in canita sa vad, asa merge? dar de titi greu se va desparti dupa cum o vad eu. dar incercam treptat, treptat... Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Pai si de ce insisti sa-i dai lapte praf? Dupa un an nu mai sunt probleme, daca-i place cel de vaca eu zic sa-i dai!
catank spune:
salutare!
madutza, somleac, miki- multam mamici ptr randuri!
Somleac, multam ca mi-ai spus exact cum sta treaba, am crezut ca e mai ''simplu''... Sunt prea corecta sa-i propun dr asa ceva...nu am stiutacum am aflat, ...Renunt! Asta e..ma intorc la 1 aprilie...
Multumesc inca odata!
roxyIoana nu bea lapte cu canita deloc...scuipa si pace. I-am pus si in biberon..a tras cu pofta(a crezut ca e apa, apoi a scuipat tot si se scutura)I-am dat si simplu, si cu miere ffffff putina, ...nu vrea
Incerc si cu lp dar mai las sa treaca vara Parca vad ca fac toples la plaja...ma lasa I fara sutien sau bluza ptr titi
Mai nou cand papa titi, atat de alinta ca se ridica in piciore...si cu capul in jos la titi..e carachioasa, eu o asez la loc, ea din nou se ridica cu fundu in sus...si apoi in picioare..ea uita ca e titi meu si trage de ea de mor de durere. Aaaaaaa sau nu trece juma de ora ca hop vrea titi...trebuie sa o tin ocupata non-stop...cum are o clipa de respiro...hop la titi. Azi am scos-o la 11 afara, ptr ca de dimi a papat, si stiiam ca nu va trage de mine f curand, ei ...incepuse pe la 11...si am fugit cu ea afara pana la 12.30(ca e racoare, dar cand revin caldurile ce mai fac?)...apoi supita si acum asteapta titi ptr nani. Imi este greu...ma tine pe post de suzeta mult timp....ce sa-i fac. Sincer...abia ma mai odihnesc si eu ....dar si cand intoarce capul la tv cu tot cu titi meu in gura ei mor de durereRabda mama, rabda ...dar pana cand?
Au mai scris fetele una alta dar greu...de la teorie pana la practica ...ufffffff. Imi aduc aminte de somleac cand vine I spre mine ptr titi....ma fac ca sunt ocupata, ma jos, ...imi ia jucariile..ne alergam..dar nu merge mereu. Pana la 1 an juma e ok, dupa ....e mai greu
roxy_s spune:
yvy dar nu insist deloc cu lp. am incercat-o doar miercuri seara si atat. aseara am vrut sa-i dau iar dar incepea Burlacul (ce m-am mai distrat cu sotul la emisiunea aia) si am pregatit-o repede de nani si da-i titi
ce usor si simplu este cu san. nu incalzesti apa, nu pregateste-l, stai raceste-l....o porcarie
dar trebuie s-o facem si pe asta. ma gandesc, cand n-o sa-i mai dau san, dimineata la 6-7 o sa trebuiasca sa merg sa-i pregatesc laptele asa cu ochii inchisi poate incepe si doarme si ea pana mai tarziu.
de cateva nopti se tot trezeste de 2 ori, nu stiu de ce.
catank vad ca Ioana este si mai si dupa titi si eu pateam asa, se intorcea cu titi in gurita dar acum, cand suge, nu mai aprind nici tv nici nimic, n-o mai atrage nimic, sta acolo cumintica si suge in schimb, cand suge da dintr-un picior, il urca pe mine, ma bate cu manuta, ma mangaie, ii dau degetul si se joaca cu el...
la mare, ce crezi? asa vei pati, vei ramane fara sutien
la mare ii vei face tu mancarica?
merg si eu sa stau putin cat doarme buburuza.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
catank spune:
simonacip- multam mami!concediu fara plata nu vreau, ...aveam eu o alta strategie, dar nah....nu o pot face publica
o mamica superba si 3 flacai rupti din soare!
roxy- ptr I voi gati, ...am acolo conditii...cat sa-mi ia sa-i faca o ciorbica la 2-3 zile? Nu asta ar fi problema, dar I momentan papa ca un purcelus, nu as avea tupeu sa-i servesc ciorbita unde mancam noi...nu ar manca mai nimic...am nevoie de scaun de masa...etc, mai problematic. IAurt ea nu serveste..baza tot gris, orez, bidincute...etc
Asa ca....vb lui madutza, nu cred ca vin bronzata de la mare hhhhhhhhhh
Somleac spune:
Roxi eu ii dau ilincai laptele din sticluta. Ce daca se obisnuieste, o va lasa singura in jur de 3 ani. Acum deja il accepta si bea seara 20-30 ml din sticluta inainte de tzatza.
Catank, nu te supara pe mine , dar este numai vina ta ca ai ajuns in situatia asta. Nu-i mai da aiurea si peste tot sa suga. Eu ii dau doar in dormitor , intr-o atmosfera mereu aceeasi, indiferent ca e zi sau seara.
Nu mai pot sta
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
madutza_bra spune:
scrisesem un mesaj, apoi m-am razgandit..ca nu e treaba mea...
fetele care alaptati tare confuza pare treaba din afara, ori sunteti incantate de alaptare, ori nu va place? ca eu nu mai inteleg...
yasmi, spor la cautat cazare
azi nu mai dorm, casa e curata, tb sa mai fac bagajul lui Cristi si gata...parca n-am ce face cu timpul
Apopos de ce povestea viss ca-i lipsea o greutate din mana..asa ciudat m-am simtit eu ieri cand am fost sa-l iau pe Cristi de la gradi...aveam mainile goale, nu tu o sacosa, un carut, o umbrela..nimic...parca nu stiam cum sa le tin si ce sa fac cu ele
yvyana spune:
citat din mesajul lui madutza_bra scrisesem un mesaj, apoi m-am razgandit..ca nu e treaba mea... fetele care alaptati tare confuza pare treaba din afara, ori sunteti incantate de alaptare, ori nu va place? ca eu nu mai inteleg... yasmi, spor la cautat cazare azi nu mai dorm, casa e curata, tb sa mai fac bagajul lui Cristi si gata...parca n-am ce face cu timpul Apopos de ce povestea viss ca-i lipsea o greutate din mana..asa ciudat m-am simtit eu ieri cand am fost sa-l iau pe Cristi de la gradi...aveam mainile goale, nu tu o sacosa, un carut, o umbrela..nimic...parca nu stiam cum sa le tin si ce sa fac cu ele Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Raspund eu Madutza
In ceea ce ma priveste, nu e vorba ca nu sint incantata, imi face placere maxima sa o tin la san, dar ceea ce ma nemultumeste partial este atunci cand vrea sa stea toata ziua la san cand e maraita cu durerea de maselute sau mai stiu eu ce o deranjeaza si ea ar vrea sa stea numai cu tzitzi in gura pe post de suzeta; or asa ceva nu se poate fizic, ca nu stau 24h/24h nedezlipita de ea si atunci trebuie sa accepte ca nu e disponibila non-stop tzitzi Exact cum spunea Somleac, eu ii dau doar acasa, de 3 ori/zi si nu vreau sa schimb acest obicei, chiar daca ea ar vrea!
catank spune:
citat din mesajul lui Somleac Roxi eu ii dau ilincai laptele din sticluta. Ce daca se obisnuieste, o va lasa singura in jur de 3 ani. Acum deja il accepta si bea seara 20-30 ml din sticluta inainte de tzatza. Catank, nu te supara pe mine , dar este numai vina ta ca ai ajuns in situatia asta. Nu-i mai da aiurea si peste tot sa suga. Eu ii dau doar in dormitor , intr-o atmosfera mereu aceeasi, indiferent ca e zi sau seara. Nu mai pot sta Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Sunt convinsa!De ce sa ma supar?