Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
ILINCA, LA MULTI ANI ITI DORESC (si aici) MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Bravo Puiutz pt evadare! Io zic ca e musai cate un respiro din asta, saptamanal daca poti!!! te incarci cu energie si buna dispozitie!
Ilinca, pt sotul iubitor!
Onimir, offf, cred ca iti e greu... Dragul de Victor, sper sa ii treaca tristetea de dimineata! Si imi pare rau ca nu esti nici motivata financiar. Mai stai un pic la munca, vezi ce alte alternative ai- poate mutat in alt departament, poate alt job (desi e greu de gasit unul bun). Putere multa iti doresc! Sa va acomodati toti cat mai bine!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
ilincaaaa, la multi ani!!
vin si eu la spartul targului
stai ca a iesit marius de la Mara si o injura pe vecina de deasupra ca umbla in tocuri prin casa :)))
noi azi am plecat dimineata, la 9, la breaza. erau niste prieteni acolo si am mers si noi, doar cu radu. mi-a parut asa putin rau la inceput ca o las pe mara acasa (am si eu o problema), dar am facut bine, ca a plouat aproape toata ziua si s-ar fi plictisit in casa
cristina
elena, bv pt evadare. cum s-au descurcat barbatii intre ei?
Victo spune:
ILINCA, LA MULTI ANI, CU MULTA MULTA FERICIRE SI INTELEPCIUNE SA O GASESTI IN LUCRURILE MICI!
eu am fost tare ocupata azi, am petrecut mult timp cu un prieten de-al lui S..l-am tinut sa doaarma la pranz la noi..chin sa ii culcam, noroc ca avem multe camere si a dormit fiecare in cate una.:)
n-am avut nici net, dar cu ocazia asta am vazut si eu un film- Discursul regelui, vi-l recomand, Colin Firth este minunat!
ooofff..si eu am avut azi o discutie cu Mihai- despre gradi, ca mergem maine..sa stiti ca s-a intristat..:(...ca o sa doarma acolo..uff..parca l-as mai tine o saptamana (saptamana trecuta a stat pana la 13)..si sotul cred ca ar fi de acord, da sa merg eu la 1 sa il iau..uff...dragul mamei..
si azi cd au plecat baietii mari (au fost si la celalalt acasa, ca se plictisisera aici)..asa plangea ca vrea si el...
el si ar vrea si n-ar vrea...e ok ca e cu copiii, da sa fim si noi.
si asa bine doarme la pranz! pana pe la 4,30, chiar 5!
Rodi,tinem pumnii!
ramonavlas spune:
Ilinca, la multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
29+
crissteo spune:
Ilinca, La multi ani! Sa ai sanatate, fericire si o viata minunata, asa ca tine. Pupam cu drag.
Si tuturor mamicilor le doresc o saptamana usoara si frumoasa!~
tina_80 spune:
La multi ani ILINCA!!!!! Sa fi sanatoasa, iubita si fericita pana la adanci batraneti! Te pupam cu drag!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Azi am evadat fara Raducu, numai eu cu nasa-mea. Doar 3 ore, dar a fost atat de relaxant sa nu trebuiasca sa alerg dupa copil Am fost sa caut rochie si sandale pt. o nunta. Din fericire am si gasit, ieftine si frumusele. Am scapat cu 230 lei in total. |
Sa le porti sanatoasa si sa te distrezi frumos....pana la rupi!
Sa ti fie de bine iesirea!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onimir Tina, multumesc de info cu H&M, am fost deja, sa-ti spun drept am fost cam dezamagita.Am mai intrat intr-un astfel de magazin in Barcelona, dar nu se compara. Vroiam sa va spun mai multe , dar nu vreau sa ma intind prea tare. Vreau doar sa urez mamicilor gravidute, sarcini usoare si tuturor mamicilor si delfinasilor sanatate. |
Pai bine, bine! Ai fost si n ai dat nici un semn de viata!
Ai dreptate! Magazinul nu se compara nici cu cel din Baneasa B, nu exista termen de comparatie cu cele din alte tari.
Eu ma bucur ca s a deschis si la noi C&A si H&M. Pt Braila e f bine, decat nimic