Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
tina_80 spune:
Buna seara fete dragi!
Ilinca, frumos gestul sotului! nu ramane decat sa ti spun relaxare placuta!
Nu am mai apucat sa va scriu ca sapt asta ca m am tot dus pe la cumnata mea sa i fac toaleta de seara la bebe. dar de citit v am citit
Inca nu i face baie pana nu i cade buricul( eu i am facut lui R) acum fiecare face cum ii spune dr.
Fetelor, eu am uitat complet cum e cu un bebe asa mic, zici ca nu l am crescut eu pe Raducu.
Sa va spun de bona
A inceput sa vina de Marti si Vineri am fost nevoita sa plec la cumparaturi ca nu mai aveam ce pune in oalaCatalin a fost plecat toata saptamana din tara si a tb sa ma descurc cum pot.
Am plecat intr o mare fuga sa nu ma vada imbracata ca si dadea seama ca e rost de plecat papa. N am vrut sa l fac sa planga am iesit pe casa scarii desculta cu parul valvoi si deschisa la pantaloni. Am sta un min sa ma aranjez
Voi cum faceti cand plecati dimineata la serviciu?
Ma gandesc ca o sa tb sa ma aranjez si eu putin, sa ma imbrac omeneste....ce preocupari am si eu
Cand am intrat pe usa R radea cu gura pana la urechi,ca bona ii facea balonase mici dintr un balon mare care se sparsese. Asa de mult m am bucurat
Dupa am pus de macare si i am trimis afara, binenteles ca n a vrut sa plece fara mine, am cobora si eu pana in fata scarii si au stat afara 1 ora si 1/2 . Cica a pomenit o singura data de mine.
Si de data asta a fost ok.
I am dus si in mall la spatiu de joaca si s au jucat amandoi ca nu mai era nici un copil...deci si de data asta a fost bine
Dar niciodata nu am lasat o sa i dea sa manace. Ma gandeam sa inceapa sa i dea cand am sa plec eu de acasa si chiar sa l culce.
Sau sa inceapa sa i dea bona sa manace de cand sunt si eu cu ei? Ce ma sfatuiti?
Cat despre nani eu inca dorm cu el, la pranz, dormim in patul nostru. M am obisnuit sa dorm si eu cu R cate 3 ore pe zi, el mai fura si 4 ore, dar sa fie cineva cu el. Sunt siguraca atunci cand va ramane cu ona nu v a mai dormi asa mult. probabil se v a trezi mai tarziu. Acum se trezeste la 8 si l culc la 22-22,30.
tina_80 spune:
Am trimis din greseala mesajul anterior
Vroiam sa va mai spun de bona ca nu stie sa gateasca dar asta n ar fi o problema ca R la pranz manaca n fiecare zi ciorba, supa. Iar la ora 18 ii dau un felul II care il fac atunci, pe moment, fie ca e tocana, peste, salata, branza cu mamaliga, etc.
Intr adevar acum am timp dar cand ma voi duce la munca nu stiu daca am sa reusesc. Depinde la ce ora ajung
Job! Inca n am, stau la panda
Imi place de bona ca face si curat, spala vasele, scoate rufele, le intinde, spala pe jos, sterge praful. Intr o zi mi a spus ca daca n a pus aspiratorul sa nu ne trezeasca ea a periat covoarele si a sters parchetul.
I am spus sa si calce hainele lui R, le a calcat si incepuse si din ale mele, dar i am spus sa se opreasca ca se facuse ora cand ea tb sa plece.
Spuneti mi unde gresesc sau ce ar tb sa schimb, sa cer!
Va pup!
Nb
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata. Vin eu cu cafeaua caci ma simt tare ametita. Am tot alergat we asta. La asta se adauga faptul ca ma culc tarziu iar pe la 7 Theo incepe sa traga de noi
sa ne trezim.
Tina si mie imi e teama de momentul in care va trebui sa plec in fiecare dimineata caci Theo se tine numai dupa noi. Inca mai plange pana iese tati de la dus desi apoi cand iese pe usa ii face pa.
Cris si Theo are tot 11kg insa nu mi se pare slab. Cred ca Vladut e mai inalt.
Si eu sunt de parerea Aelitei. Copilul nu cred ca devine prea rasfatat daca ii arati afectiune. Mama insa mereu imi scoate ochii pe tema asta, in special cand face Theo cate o prostioara.
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 dar si cu paturica ei pufoasa pe care trebuie sa o car peste tot daca e sa nu doarma acasa ************************* |
O sa razi,nepotul meu (aproape 14 ani)are si acum paturica de bebelus, rupta si carpita, nu o arunca, nu doarme cu ea dar o pastreaza. Zice ca are "o groaza de amintiri cu ea" .
ooana spune:
Neata
Ilinca cu intarziere iti spun si eu La Multi Ani !!!
sa ai parte de tot ce iti doresti lanaga baietii tai...si sa vina bb2 daca iti doresti
sotului NOTA 10! sa ii transmiti din partea mea
sambata a fost o vreme superba...am fost la Ramona, l-am sarbatorit pe sotul ei
copiii s-au balacit, topogan, masinute, mingi, jucarii...a fost o nebunie totala!
ieri seara a inceput Matei sa tuseasca... Paula cred ca Raul e contagios totusi daca si Bogdi e bolnav!
...ioiii o iau razna ca nu pot sa stau acasa cu el daca se imbolnaveste
i-am dat deja oscillo...sa vedem azi cum se prezinta situatia
o sa merg sa ii iau siropul de carpen si incepem tratamentul homeopat
la amiaza sun bonasa imi spuna daca a mai tusit
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
anca_vlad spune:
Neata!
la multi ani Ilinca!
Aelita la acel fel de cercei ma gandeam si eu, dar din pacate s-au astupat gaurile si va trebui sa ma duc sa ii dau alte gauri!
O saptamana placuta va doresc!
crispro spune:
Neata!
Tina, pai deocamdata pare super bona, ca a reusit sa se descurce excelent in 3 situatii fara tine. Eu zic sa inceapa si sa ii dea mancare, de fata cu tine, eventual sa ii spui cum ii dai tu, daca e voie sau nu cu jucarii, maimutareli, alergat cu mancarea prin casa, etc. Si pare ca Radu o place, asa ca deja totul e muuult mai usor. Va fi bine, bravo!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Neata
Oana, imi pare rau, dar voi stiati situatia(si tu si Iza). Adica nu a fost o noutate ca Raul e cu tuse si Raisa cu muci, sigur nu v-am luat prin surprindere. Raul cu Raisa tot isi impart la virusi in veselie ( stiti vb aia - si la bine si la rau). Noi vineri cand am fost la control, dr mi-a zis ca nu mai e cazul de medicamente, doar aerosoli sa-i mai fac. Regretele oricum sunt tardive...oricum imi pare rau, daca ati luat vreun virusel de la noi. Si sper sa nu fie ceva grav, sa tb sa stai acasa cu el.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
tina_80 spune:
Crispro, Roxana, multumesc mult de sfaturi!
Oana, sanatate multa lui Matei!
Azi dimineata m a sunat sora mea cand R vroia sa manance md si am lasat bona sa i dea papa iar eu am iesit pe balcon la o tigara. A mancat aproape tot! Sunt fericita!
Acum calc si bona il distreaza pe R. E veselie mare!
Iar a facut pisu in pat acu 10 min, iar schimbam lenjeria dar mi a facut si la olitza....se mai scapa ca nu sunt eu pe faza
Sa aveti o sapt buna!
ooana spune:
Am vorbit cu bona, nu a tusit deloc de la 9 Doamne ajuta!!!
ieri seara a tusit de vreo 3 ori dar asa lungggg de tot
sper sa il fi ajutat osccilo
Paula stiam cum e Raul...dar oricum acum imi pare rau si oarecum ma simt vinovata ca decizia de a ne intalni a fost a mea in calitate de adult...trebuia sa ma gandesc mai bine...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip