Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Iuliana, e frumos Andreea, imi place! Bine zici cu bietii delfinasi, ca nu reusesc sa duca si ei bomboane de ziua lor la scoala. No, ca la asta nici nu m-am gandit. De fapt , acum ma gandesc ca V prinde in iulie prima aniversare in colectivitate la gradi asta privata, unde e deschis si vara. Trebuie sa ma pregatesc, sa le duc ceva la copii.
Haha, tu fete, deci de regula trimit mesaje pesimiste, de ziceti ca va place de mine fericita.
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Iuliana, e frumos Andreea, imi place! Bine zici cu bietii delfinasi, ca nu reusesc sa duca si ei bomboane de ziua lor la scoala. No, ca la asta nici nu m-am gandit. De fapt , acum ma gandesc ca V prinde in iulie prima aniversare in colectivitate la gradi asta privata, unde e deschis si vara. Trebuie sa ma pregatesc, sa le duc ceva la copii. Haha, tu fete, deci de regula trimit mesaje pesimiste, de ziceti ca va place de mine fericita. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Eu si lui Tudor de aceea i-am pus si Constantin...pe langa faptul ca imi place si e un nume puternic se si serbeaza in timpul anului scolar....
Iar despre mesaje...nu erau pesimiste dar se vede ca acum esti odihnita si fericita ...Oboseala ne duce in pragul disperarii ...eu fara somn sunt un balaur...pentru mine si pentru cei din jurul meu. Eu te-am admrat cat de rezistenta esti...iar acum ma bucur din suflet ca s-au mai reglat lucrurile si pentru tine
Plus ca banuiesc eu...ca daca Vlad doarme bine ....acum te "impiedici" si tu mai des cu Vasi ...si de aici apare o alta stare de bine dispozitie ca doar are si asta rolul ei in fericirea noastra,nu?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
puiutz_mic spune:
Buna fete dragi!
[red]Ilinca, mamica frumoasa! /red] Sa fii sanatoasa si fericita!
Azi am evadat fara Raducu, numai eu cu nasa-mea. Doar 3 ore, dar a fost atat de relaxant sa nu trebuiasca sa alerg dupa copil
Am fost sa caut rochie si sandale pt. o nunta. Din fericire am si gasit, ieftine si frumusele. Am scapat cu 230 lei in total.
Racusor si noi avem problema cu degetelul in gurita. Deocamdata nu a functionat nici-o rugaminte, explicatie etc. I-am luat un lac de dat pe unghii, amar (din plante) dar nu stiu daca e ok, are alcool 15% . Inca nu l-am folosit.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Salutare
LA MULTI ANI ILINCA!!!!
Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume, multa fericire, sanatate si tot ceea ce iti doresti!!
Sa nu uiti sa ne spui ce ai primit!!
Eu nu sunt stresata cu suzi sau cu pampersul...Doar nu o merge la scoala cu ele!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
baby78 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Azi am evadat fara Raducu, numai eu cu nasa-mea. Doar 3 ore, dar a fost atat de relaxant sa nu trebuiasca sa alerg dupa copil Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Bravo pentru "evadare"ca aveai si tu nevoie
Cum s-a descurcat tati cu strumful?
25+
ilinca79 spune:
crissy, bumblebee, matusa, Iuliana, mycya, rodi, crispro, puiutz, paula va multumesc mult de tot pentru urari, mi-au dat lacrimile citindu-le, pentru ca va simt tare aproape de sufletul meu
Cadouri am primit un cantar de bucatarie, produse cosmetice, parfum, accesorii de bucatarie si bani.
Si sa va explic de ce am primit bani: i-am zis eu sotului acum vreo luna ca de ziua mea vreau niste sedinte de intretinere corporala - masaj, electrostimulare etc. El a fost foarte incantat de idee si am si mers la un salon mai de fite din apropiere unde un medic (proprietara salonului) m-a consultat si mi-a trimis pe email oferta de servicii care se "potrivesc" cu ce am eu nevoie. Contravaloarea totala a pachetului a fost de nici mai mult nici mai putin de 1400 de lei Eu m-am amuzat foarte tare si mi-am luat gandul din start, ca doar n-am innebunit sa dau atatia bani. El saracul a ramas cu ideea ca eu m-as duce totusi si a convins-o si pe mama si pe socrii sa imi dea bani ca sa pot merge
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
michelle1981 spune:
La multi ani fericiti, Ilinca! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
crispro - ce frumos povestesti de Vlad
Si noi suntem cu suzeta dependenti, dar si cu paturica ei pufoasa pe care trebuie sa o car peste tot daca e sa nu doarma acasa
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu
racusor2010 spune:
off, imi pare rau ca am uitat sa iti urez de dimineata..
ilinca, la multi ani mamica frumoasa si sufletista!! iti doresc multa sanatate si fericire pentru tine si pentru familia ta!!!
foarte frumos din partea sotului
Paula nici eu nu ma stresam pana ieri cand i-am vazut cum arata degetelul de la bagat in gurita ... imi e foarte frica sa nu faca vreo infectie ceva...azi arata ceva mai bine, dupa o zi in care a scapat de stat in umezeala ... cumva de vreo saptamana a inceput sa se inroseasca, nu stiu daca are vreo legatura cu caldura sau are el saliva mai acida acum, nu stiu...
apropos de asta, azi la pranz adormitul a fost si mai greu, pe la 1 cred ca adormea in 5 minute daca il lasam, a bagat celalalt degetel, dar i-am zis ca poate sa adoarma si fara si a zis ca nu poate si a mers la joaca...a si plans putin. pe la 2 jumate a adormit fara, dar deja era frant! dar intelege, nu i-am pus nimic pe degetele, incearca, dar e ticul foarte puternic....ce ma deranjeaza e ca bona nu o sa poata sa ii faca fata :(
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
onimir spune:
Buna dragi fete si delfinasi!!
La multi ani Ilinca!!! Sa ai o viata plina de impliniri si bucurii!!!
Eu nu am mai reusit sa intru de mult. Am incercat sa citesc din urma ca sa fiu la curent cu ce ati mai facut voi si delfinasii.Ma felicit ca v-am descoperit, am atatea lucruri de invatat de la voi si sunteti niste mamici cu totul speciale.
Aelita pentru cuvinte intelepte si principii sanatoase.
Crispro pentru cea mai clara exprimare a sentimentelor pe care toate le avem ,cred, fata de puii nostri, dar nu am gasit cuvintele potrivite asa cum ai facut-o tu.
Eu am inceput serviciul si sunt total dezamagita, am un program infernal, multe responsabilitati, salariul a ramas acelasi deocamdata.Inca stau in dubii daca am facut alegerea potrivita si daca nu cumva ar trebui sa revin asupra deciziei de intoarcere la serviciu.
Cu Victoras sta bunica, adica soacra-mea.Imi povesteste ca , dupa ce ies pe usa Victor se intristeaza si ii curg lacrimi pe obraz , dar fara sa se tanguie.Sta asa strist.De cateva zile ma cearta cand plec dimineata, iar seara nu se mai dezlipeste de mine.
In rest ma bucur ca e un copil sanatos si se adapteaza destul de usor.E sociabil , ii place sa se joace cu copii.Deocamdata nu as vrea sa-l duc la cresa .Sper sa se obisnuiasca si bunica cu noul statut si sa-l ducem la gradi de la 3 ani.
Tina, multumesc de info cu H&M, am fost deja, sa-ti spun drept am fost cam dezamagita.Am mai intrat intr-un astfel de magazin in Barcelona, dar nu se compara.
Vroiam sa va spun mai multe , dar nu vreau sa ma intind prea tare.
Vreau doar sa urez mamicilor gravidute, sarcini usoare si tuturor mamicilor si delfinasilor sanatate.
baby78 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 crissy, bumblebee, matusa, Iuliana, mycya, rodi, crispro, puiutz, paula va multumesc mult de tot pentru urari, mi-au dat lacrimile citindu-le, pentru ca va simt tare aproape de sufletul meu Cadouri am primit un cantar de bucatarie, produse cosmetice, parfum, accesorii de bucatarie si bani. Si sa va explic de ce am primit bani: i-am zis eu sotului acum vreo luna ca de ziua mea vreau niste sedinte de intretinere corporala - masaj, electrostimulare etc. El a fost foarte incantat de idee si am si mers la un salon mai de fite din apropiere unde un medic (proprietara salonului) m-a consultat si mi-a trimis pe email oferta de servicii care se "potrivesc" cu ce am eu nevoie. Contravaloarea totala a pachetului a fost de nici mai mult nici mai putin de 1400 de lei Eu m-am amuzat foarte tare si mi-am luat gandul din start, ca doar n-am innebunit sa dau atatia bani. El saracul a ramas cu ideea ca eu m-as duce totusi si a convins-o si pe mama si pe socrii sa imi dea bani ca sa pot merge Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Sotul tau are o bulina rosie pentru gestul lui frumos! E cea mai mare dovada de iubire ca incearca sa iti indeplineasca dorinta de a merge la acea sala.....
Sa fiti mereu asa cum sunteti acum
25+