Clubul "babelor" FIV-oase 36

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

balanta ai foarte multa dreptate.
dar eu am sperat sa ajung la blasto. am vrut sa trec prin testul asta. daca nu ar fi bun deloc testul asta de cultura de blasto de ce s-ar mai face? doar pentru a-si testa ei laboratorul?
in legatura cu imsi am avut trecut in aplicatia lor bazata imsi. am intrebat si eu la fiecare pas de imsi. inclusiv in ziua punctiei si mi s-a spus ca este trecut acolo: daca este nevoie ei fac.
faza cu catheter test nu am experimentat-o pentru ca nu am crezut ca am o problema. poate nici nu am. nu stiu de fapt.
atata doar...puteam insista pe ziua 3. dar, ma crezi ca nu mi-am imaginat???
stiu caz de pe forumul asta care din 8 ovocite au obtinut 6 blasto la KW. eu zic ca nu sunt rele mediile lor de blasto. asa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata

Mai fetelor...vad ca in ultima vreme cand intru la topicul asta am parte numai de socuri...daca de aristica se stia ceva ceva ca pleaca in concediu...de Lara si Sabina SOC .
Sabinuta draga...sper sa fi inteles gresit ca n-ai avut nimic de transferat, dar daca e asa...sincer imi pare tare rau. Vad ca ai raspuns bine la tratamnet ai avut ceva oute, dar totusi ceva s-a intamplat de nu au rezistat. Nici nu mai stiu ce sa zic, sincer am ramas fara cuvinte. Sper doar sa va intareasca DD pe toate sa aveti puterea de a merge mai departe.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Sabina, am citit de 3 ori mesajul tau ... nu-mi vine sa cred :( Tu chiar ai facut FIV undercover...

Imi pare sincer rau... Nu am cuvinte

Fetele, ce ziceti de un contzed together la turci? Pumem mana de la mana ce avem fiecare mai bun... si la final impartim frateste (sau babeste? :)))) )

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

am transferat o morula draguta, frumoasa si cocheta irilac
dar na...era morula si era transfer de ziua 5.

Mergi la inceput

together cris. si babeste si frateste

Mergi la inceput

balanta dar si tu ai obtinut blasto din cate imi amintesc.
ai transferat la ziua 3 dar ai ramas si cu blasto inghetati nu?
eh...la mine...mai e drum de batut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna dimineata,
Eu am doar suvite blonde,dar tot nu inteleg cauza acestor nereusite.
5abina,imi pare rau!
Eu fac eforturi sa nu ma cert cu divinitatea, dar tot simt ca o iau razna uneori..pentru ca nu inteleg. Nu inteleg de ce femei care nu vor copii,au diverse boli ..care in mod real ar duce la sterilitate( nu am vrut sa numesc bolile) fac copii pe banda rulanta,copii care sunt abandonati apoi. Si apoi nu inteleg de ce femei care isi doresc si ajung
sa se caute de toate cele Nk-uri, mutatii etc,femei care e clar ca ar creste si educa un copil cu multa dragoste, femeile astea nu fac copii.
Nu ma mai gandesc mult ca o iau razna.
Ce frumos este afara!
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

o sa vina si vremea noastra fetelor.

fetelor...in trocul asta al nostru io dau embrioni...care sare cu endometru primitor???

eu astazi acasa...am fost le epilat...acum ma bag la curatenie,la calcat hainutele finului.
maine dimi la mani-pedi.

dupa-amiaza as vrea sa ajung pana in IKEA sa cumpar niste cutii de depozitare,niste polite si niste coltare metalice pentru la baie...dar la cum si-a dat ochii peste cam Samiroiu cand m-a auzit ca mai "am si eu nevoie" de niste cutii...nu cred ca vrea sa mearga cu mine...si de una singura parca n-am chef sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Daca in ce o priveste pe Lara, m-am prins de concediu, in ce te priveste pe tine, Sabina, am fost clueless. Imi pare tare, tare rau.... Nici nu stiu ce sa mai zic, prea multe esecuri pe aici.

Ady, ai plans la Vd sau doar eu sunt zdruncinata?!

Sami, aici se anunta pe maine 14 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

am transferat o morula draguta, frumoasa si cocheta irilac
dar na...era morula si era transfer de ziua 5.

Am citit intre timp..ca pana ce am scris eu mesajul meu voi ati mai scris 2 pag
Dragele mele...daca as putea face ceva concret sa va ajut pe fiecare in parte as face-o pt ca stiu ce este in sufletul vostru. Nu pot decat sa va port in rugaciunile mele pe toate. Nici nu stiu ce sfaturi sa va dau, mi- e sa nu super pe cineva... Eu am 31 ani (inca), sanse cu outele mele cica mai aveam dar era ultima incercare pe care mi-o mai permiteam...asa ca am ales sa-mi acord toate sansele si sa fac tot ce este posibil pt a reusi, chiar daca a trebuit sa renunt la materialul meu care oricum dupa feeling-ul nu era de calitate, de asta am ales donate. Acum privind in urma imi vine sa ma pup pt decizia luata.
Nu vreau sa influentez pe nimeni, stiu ca e o decizie grea de luat...eu doar v-am spus in maaaareee de ce am luat hotararea asta si ca e o varianta de luat in calcul pt cele care au probleme la calitate.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput