Clubul "babelor" FIV-oase 36

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu nu contest ça-s buni si de incredere bastocistii. doar ca nah, personal prefer et la z3.
asa este, in austria se merge mult pe blasto: si la kw, si la wunsch si la inssbruck si in mod cert si il alte clinici. despre mediile de cultura, nu am nici un dubiu ca au dintre cele mai bune.
insa am ideea fixa cum ca niste oua ale uneia de 34/36 ani (cum eram eu la fiv1 respectiv fiv2) care mai are si un amh de toata jena, impreunate cu niste spermatozoizi ametiti cum ii are al meu, nu reprezinta o combinatie care sa merite lasata la blasto si ca e mult mai bine sa ii punem in uter la z3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mda...am vazut ana ca din seara asta se raceste zdravan.
habar n-am cum sa ma imbrac maine...imi pregatisem ceva foarte lejer-pantaloni din bumbac pana la glezna si o bluzita flu-flu.
dar cred ca o sa-mi pregatesc si ceva mai zdravan putin ca eu sunt friguroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

te feliciti corect irilac
dar ma crezi ca mi-e greu sa ma gandesc ca materialul meu genetic sau cel al sotului nu e bun? daca as avea un diagnostic macar...in afara de niste simple analize pe care mi le-am facut de capul meu nimeni nu stie sa spuna nimic.
mie nu mi-e greu sa accept ideea de ovo donate sau embrio donati. sotul meu a spus ca este interesat sa simta ca poata sa trasnmita si el mai departe ce stie, ce simte si ce iubeste in viata asta cuiva fara sa fie neaparat vorba de provenienta materialului genetic. dar mi-e tare greu sa decid asta fara un diagnostic si niste explicatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

buna fetelor

beta: <1.2
progesteron: 16.60
n-a fost nici de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sabina,eu cred ca FIV cu material donat este o optiune reala.
desigur ca e nevoie de un timp de acomodare cu ideea pentru cuplul care trece de la FIV cu material propriu la cel cu material donat dar din punctul meu de vedere este o varianta minunata cand altfel nu se poate.

prefer sa vad partea plina a paharului.

Mergi la inceput

loreta imi pare rau

este o optiune reala sami cu care sunt foarte de acord.
dar, in nebunia mea, inca imi acord sanse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Imi pare rau,Sabina!Nu stiu de ce,dar cand scriai saptamana trecuta ca esti in deplasare cu job-ul,am crezut ca faci FIV,de fapt tu ai facut cu o saptamana inainte.Imi pare bine ca nu te lasi si ca vrei sa stii un diagnostic si ce ai de facut in continuare.Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand!

8+

Mergi la inceput

daca v-as ruga pentru inca un pahar cu apa?
nu stiti vorba nu?
mda
repetati si pentru curca de mine va rog foarte frumos modalitatea cea mai sigura si simpla de a lua legatura cu tayfun? va rog frumos. ati scris pe aici dar mi-s lenesa tare. sap daca e nevoie dar va rog totusi

loretta inca o data iti spun ca-mi pare rau, ca-ti doresc ca tu si sotul sa va adunati gandurile pentru o noua incercare si sa dea domnul sa se termine odata povestea asta urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

balanta dar si tu ai obtinut blasto din cate imi amintesc.
ai transferat la ziua 3 dar ai ramas si cu blasto inghetati nu?
eh...la mine...mai e drum de batut...

sabina, nu, nu am avut blasto. in ziua de et (z3) am avut asa:
- 3 embrioni de 8 celule clasificare a
- unul de 7 celule (sau de 9, nu-mi amintesc sigur) si unul de 5 (clasificarea nu mi-o amintesc, o am pe foaie, dar cum sunt in pat...)
am transferat 2 de 8 celule (noi am vrut pe toti 3, dar strohmer a zis ca nu e de acord, ca el nu vrea sa am o sarcina cu tripleti), iar pe restul i-a lasat pana la z5. si...nici unul nu a rezistat, asa ca n-am avut ce congela. cumva, eu cred ca teoria mea s-a confirmat: din oua nu prea grozave si spermatozoizi ametiti, nu se (prea) ajunge la blasto.

Mergi la inceput

no...chiar fusei cu jobul si mi-a prins bine.
mi-am gasit sotul mai trist dar mergem inainte.

Mergi la inceput