Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 12
anaasta spune:
Sami, esti harnica, iar curatatul frigiderului si congelatorului imi ia si mie cateva ore si nici nu mai am pe urma chef sa mai fac si altceva. Vreau sa va spun ca eu de dimineata ma chinui sa fac curat in casa si mai am baia acum. Am facut un pic, pauza de stat la calculator. Am mai facut un pic, pauza de uitat la serial. Am mai facut un pic, pauza iarasi... Sunt varza... Si stau acum sa ma gandesc daca astea ale mele din ultima vreme sunt simptome de menopauza...
adrianaady spune:
Samira a ta va fi absolut deosebita, frumusete rara abia astept sa o cunosc ... eu am o mare slabiciune pt fetite, dar si baiat daca imi da Dzeu va fi cel mai iubit; asa ca nu prea conteaza, ma mai rasfat si eu ..
Azi dupa 3 zile de stimulare estradiol 96 o minune dupa spusele doctorilor, continui cu aceasi doza mica ; luni eco, estradiol si lh sa vedem exact productia de care dispunem...
5ab1na spune:
suna bine
90 aveam si eu dupa 3 zile de stimulare ca l-am testat in a 4-a zi dimineata. poate scoti 14 ovo dar cu final fericit
adrianaady spune:
Sabina sa te aude Dzeu Pt mine e mare lucru valoarea aia la asa doza mica, dar cine stie am prins o luna buna. Astept oricum eco de luni si atunci ma bucur cu adevarat
ioana3110 spune:
Samira
iti dai seama ca si mie mi s-a parut o idiotenie de proportii dar nu pot in clipa asta sa nu ma gandesc - dovada ca mi-am amintit tocmai acum de idiotzenia asta si mi-am mai amintit si ca al meu fiv de vara nu a iesit...
nu ma bagati in seama ca am luat-o si eu razna cred...
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ioana,eu nu cred tampenia asta cu Fiv-urile care nu reusesc vara. pur si simplu n-o cred. |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
faci cure de 10 zile. Cu 2 luni inainte
dar foarte important! sa o incepi la inceputul ciclului menstrual - cel tarziu in ziua a 3 -a
e mult mai bine si mai usor de dus.
eu am facut -o si ca sa ma detoxifiez dupa primul fiv
citat din mesajul lui 5ab1na ioana acum am vazut multumesc inca o intrebare: cand, cat timp inainte de fiv se tine chestia asta? |
5ab1na spune:
curca vrea sa fie sigura ca a priceput
cu 2 luni inainte bag hrisca 10 zile si apoi bag cafea, avocado, supa, bors, tocanita si ce mai mananc eu si nu mai am treaba cu hrisca pana la fiv?
5ab1na spune:
gata am priceput din link. so lacto-vegetarian in pauze...ok. dar niste oua tot pap macar nu?
ioana3110 spune:
Sami
ai sa razi dar eu am facut un adevarat experiment cu cura asta. Si eu si al meu sot.
Ne-am facut analizele inainte cu 5 zile sa incepem cura: colesterol la gara, vitamine dezastru mai ales eu cu Calciu si al meu cu vitamina D, transaminazele lui - nasol rau- erau peste limitele maxime. Hormonalele mele erau pe langa limite. respectiv prolactina mare, estrogen mare, Lh mic...etc
Dupa cura, le-am repetat. Au iesit perfect. Si cand spun perfect, spun ca doctora generalista a belit ochii mari stiind ca doar 3 saptamani in urma eram varza. Asta pe banii mei. Am vrut sa vad daca e efect placebo sau chiar e pe bune. A fost prima si singura oara in viata cand am avut calciu ionic in limitele normale si asta fara sa pun calciu in gura.
In plus, eu atata energie si chef de viata nu am avut niciodata. Dupa 5-6 zile simti cum ti se limpezeste creierul. Eu sunt fan sa o fac cel putin de 2 ori pe an. Doar ca prima data e greu de tinut. trebuie sa ai forta psihica. Faza e ca poti manca cat vrei. Cantitativ nu ai nici o opreliste.
Eu nu vreau sa va conving doar ca pentru mine a fost perfecta.
citat din mesajul lui samira33 ioana si in ce scop ai tinut cura asta???si mai ales cat timp??? te intreb pentru ca mi se pare ca te priveaza de foarte multe lucruri de care organismul chiar are nevoie...in special de proteinele si grasimile necesare obtinerii unor ovo puternice la FIV...deci,dupa mintea mea nu e de folosit inainte de FIV. poate dupa...ca si cura de detoxifiere. |