Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 13
smaick spune:
lily, roadetot de la donate a fost cu avionul pe ruta buc-viena si viena-brno cu autobuzul; nu este direct; am cautat si eu ruta aeriana pentru ET dar pana la urma tot cu masina cred ca am sa plec
adrianaady si eu abea astept sa numeri luni fetitele; si mie mi-a recomandat zadori 2-3 luni gynex si apoi fiv cu stimulare usoara dar nu m-au mai tinut nervii si buzunarele; bafta multa iti doresc!
ioana3110 spune:
Sabinutzo. Acum treaba aia cu 2 luni nu e fixa. Eu asa am facut. Dar cred ca minim 2 luni ca sa nu intri dupa aia cu regim normal de mancat brusc. Ideea e ca poti manca orice dupa aia. Dar revii asa cum simti si cum iti cere organismul. Adica nu te arunci brusc in grasimi si altele ci cum simti ca ai nevoie. O sa vezi ca nu iti vine sa pui gura pe orice. Doar ca dupa alea 10 zile ai senzatia ca si iarba are gust . E interesant. Atentie - nu ai voie nici ulei, nici otet nici condimente.
Si inca ceva, garantat iti reda optimismul
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
aaaa ....am vrut sa zic 2 luni inainte
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
5ab1na spune:
zambesc
eu ca eu. stiu sigur ca pot.
dar sotul? il felicit pe al tau. al meu e pe principiul "nici o zi fara carne"
era o vorba: nici o masa fara peste.
samira33 spune:
nah ca am gugalit nitel si am gasit un articol conform caruia...tocmai in lunile de vara e mai bine sa faci FIV
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/3585943.stm
poate ca altele sunt condsiderentele pentru care nu sunt recomandate FIV-urile vara:ca ba e medicul in concediu,ba embriologul etc etc.
balanta_tm spune:
pacat ca sunt departe de laptopul unde am salvate studiile (nu articole) in care sunt listate motivele pt care se recomanda a se evita fivul vara.
era inclusiv un studiu al lui feichtinger pe tema asta, despre care el insusi mi-a spus.
dar nah, fiecare crede ce vrea.
in alta ordine de idei, aadina, iti doresc din suflet sa nu fie vorba de seu .
adriana, bafta si de aici inainte .
5ab1na spune:
dom'le iarna nu-i ca vara nici in fiv. dar ce-i drept am vazut niste reusite frumoase pe timp de vara. si nereusite pe masura iarna.
la mine fu primavara. ioc