Clubul "babelor" FIV-oase 36

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Samira, ecografic nu a vazut-o, mi-ar fi aratat-o cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

samirealizezi ca am in cap si varianta asta...dar acu nu pot din lipsa de money...mi-ar placea sa merg cu cineva care merge in ac perioada, sa nu ma duc asa solo...
fetele exista avion direct buc-brno?aveti idee?
eu pana acu m-am uitat la tvr 2 la gimnastica,sunt ff happy ca fetele au luat aurul
si am o noua placere :ciuc cu lamaie...la buda aveam berea cu cirese
ady ,merge f bine berea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lyly bea una si pt mine te roggg
Eu m-am delectat cu niste capsunici
Fetelor din cite stiu eu,si sper sa nu spun prostii, trebuie sa mearga si sotul cand se face transfer de embriono congelati, ca sa semneze actul respectiv,conditii, informari etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aadina,bun..perfect!!!pe trompa nu a vazut-o dar in uter a vazut-o???
ca SEU se poate ascunde...se poate cuibari la intratrea in ovar.
deci undeva trebuie s-o fi vazut...chiar si neviabila cum e...trebuie sa fie undeva ca Beta ala nu creste degeaba...un sac embrionar trebuie sa fie.

adriana,e cald???din casa nu pare asa cald.
eu am iesit doar dimi vreo ora jumate si apoi am stat numai la treaba.
am dovedit frigiderul si congelatorul sa le dezghet,curat,spal toate tavile,tavitele,politele...sunt boboc amandoua acum
da nici ca mai fac ceva pe ziua de azi.
pregatesc ceva pentru cina si cu asta basta.

mai fetelor...am primit capsula din aia cu ceara de unica folosinta si cu tot cu aparatul de incalzit ceara si benzi pentru epilat cum sunt la saloanele de cosmetica.
azi mi-am jumulit tot la salon,mai putin bratele...am zis sa incerc sa ma fac eu cu zgaiba asta acasa...sa vedem daca sunt in stare.
nu prea ma simt capabila ca mi-e mila de mine...da macar incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetelor voi cele care ma cunoasteti, credeti ca am vreo sansa sa am si eu asa o fetita frumoasa si cu ochisori albastri, pupacioasa ca cea din poza mea? asa mi-o imaginez, si mor de drag de cite ori imi vad poza
Oficial - am luat-o razna

Mergi la inceput

lyly,cred ca Buc-Praga gasesti low cost si de acolo iei trenul...parca asa stiu...da nu stiu daca e bine.

adriana si eu papat capsunici dimi.
am nimerit d-alea naspa de data asta...d-alera care miros a benzina i care s-au mucegait numaidecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

oficial ai toate sansele
fara emotii inainte la atac!

Mergi la inceput

adriana,bineinteles ca o sa ai o fetita ...mult mai frumoasa ca aia din poza...si o sa se joace cu fetita mea,fetita cu mult mai frumoasa ca cea din poza de la avatarul meu.
AM ZIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ady,dar cred ca poti o bere ..ca ciuc cu lamaie are 1,9% alc
io ma sacrific
si eu cred ca tb sa mearga cu mine...nu m-am interesat dc nu se poate merge cu o declaratie ,ceva, data la notar

samiro,harnicuta,ca de obicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu nu te cunosc, Ady, nu stiu sa raspund, spun doar ca iti doresc sa iasa pentru ca e o scumpete de fetita in poza ta...

Mergi la inceput