Clubul "babelor" FIV-oase 36
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
era un noname de la arcadia la care ma dusesem strict pentru ca asa pica ziua 12 in care aveam eu un batz sa fac si o eco chiar daca KW nu ceruse. mai mult pentru endo vrusesem.
soco e buna la eco. si el. dar ea e suficient de buna. el cica mai bun??? stii ca sunt taciturni amandoi...as merge la el si, daca nu, la ea. cred ca ea e mai disponibila.
am ramas cu ideea ca ea e buna la eco de cand a fost singura capabila sa-mi vada niste polipi la eco.
samira33 spune:
tannoo,sigur ca nu te trmit in spate sa citesti.
am decis sa merg pe mana turcilor pentru urmatoarea incercare.
dr.T mi-a descoperit Adenomioza-asta este o inflamatie a muschiului uterin si mi-a spus ca vrea s-o tratam 3 luni cu ajutorul unui sterilet cu eliberara treptata de progesteron si apoi facem FIV.
deci se mai amana lucrurile la mine.
in rest...suntem bine.
ioana,eu nu cred tampenia asta cu Fiv-urile care nu reusesc vara.
pur si simplu n-o cred.
5ab1na spune:
aadina doar la avicena mergeam si sunam direct la numarul de telefon al cabinetului.
dar am numarul ei de mobil din 2010 de cand m-a operat. sper sa-l mai aiba tot pe asta. ti-l trimit pe pm.
samira33 spune:
fetelor...o SEU la asemenea varsta se vede clar.
chiar asa de greu este sa gasesti un loc unde sa faci o eco la voi in oras???
intreb...fara niciun alt substrat.
5ab1na spune:
mda...
chiar e greu
stii ideea aia de doctor care te face sa crezi doar ce crezi tu deja?
nu-si asuma nici o responsabilitate?
ioana acum am vazut
multumesc
inca o intrebare: cand, cat timp inainte de fiv se tine chestia asta?
samira33 spune:
aadina,eu n-as vrea sa te sperii dar cel mai bine e sa inlaturi complet posibilitatea unei SEU.
samira33 spune:
ioana si in ce scop ai tinut cura asta???si mai ales cat timp???
te intreb pentru ca mi se pare ca te priveaza de foarte multe lucruri de care organismul chiar are nevoie...in special de proteinele si grasimile necesare obtinerii unor ovo puternice la FIV...deci,dupa mintea mea nu e de folosit inainte de FIV.
poate dupa...ca si cura de detoxifiere.