Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

ziua buna!

deci am o pauza la job si uite ca imi permit o scurta 'escapada'...pe DC

in primul rand urarile:

Laaaa Muuuuulti Aaaani!!

Mircea!!
Laura, sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos si cuminte si sa creasca mare si voios!!
Teodora!!
Felicitari mami de 'gogoasa balerina' Sa creasca mare si frumoasa si cuminte si cum vi-o mai doriti voi..!!
Tudorica !!
Ralu, sa fiti fericiti si impliniti, toti 4!

Apooooi...m-a uimit sa citesc exact despre subiectul nostru de actualitate: laptele de migdale. Eu, spre deosebire de mamici harnicute de pe aici, l-am cumparat. Citesem eu de ceva timp despre el, dar sa ma apuc sa fac nu m-am invredinicit. La fel cu alimentatia raw...mi se pare bataie de cap...cred ca mi-am pierdut rabdarea sau sunt prea obosita...nu stiu!
Deeeci la noi e la maaaaare cautare acest lapte...Dra. s-a obisnuit sa bea o cana inainte de culcare, in fiecare seara. Nu e tocmai ieftin (nu e nici o avere, evident) insa e mai bine ca stiu reteta de facut de la Ylari Pare super simplu asa ca o sa incep sa ii fac si eu! Intrebarea intrebatoare este: il pot pastra la frigider dupa ce-l prepar? Si daca da, cat timp??

In alta ordine de idei succes cu gradi Luchinita de Alysh...mai ce recunosc leul din tine ca mamica!! Suntem taaaare protectoare noi mamicile leu...exagerate cateodata (vb de mine acu' :)) Hai ca o sa fie bine.

Micaela ! Mi-e dor de voi mai...asa m-am distrat cand am citit ca ati fost in gasca la medic si Daria a comentat...si deci nu-i mai iei data viitoare!! Parca o si vad! Ce zicea??

Lori

Gata...daca stie cineva cu laptele ala i-as fi recunoscatoare...ma scuteste de sapat pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello again,

Micaela, suntem la un club in Voluntari, cred ca iti va fi si mai peste mana. Dar e f mistocutz acolo. Si antrenor super.

Adriana, pai stabilisem demult sa-l dam la cresa la 2 anisori, asa cum a fost si Vlad. Varianta cu bona pt moment nu mi-o mai permit si oricum si-a gasit ceva intre timp, mai sta acum, cateva dupa amiezi cu Luchina pana se acomodeaza, de maine, poimaine incercam sa stam si la somnic. Si din toamna poate reusim sa-i dam la o gradi mai ca lumea.

Inais, da, asa e, urla leoaica din mine cand e vb de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Inais cica se poate pastra si la frigider 1 zi. Eu prefer (ptr ca am timp) sa fac in fiecare zi cantitatea pe care o consumam. M-am bucurat sa o vad azi pe Eva cum se duce singurica la pahar si il bea pe cel ramas. Tu i-l dai in cursul zilei sau seara? Mai bea si lapte de vaca? Mersi ptr rasp. Ma bucur sa vad ca mai sunt consumatori printre noi, mi-era teama sa nu ziceti ca sunt vreo ciudata despre retetele raw, intr-adevar iti trebuie timp sa le faci la fiecare masa ptr ca e de preferat sa le consumi imediat, nu prea se pastreaza, intr-adevar.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI
[Tu i-l dai in cursul zilei sau seara? Mai bea si lapte de vaca? YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

I-l dau cand cere...nu m-am gandit sa-i limitez consumul. Seara...azi a vrut de dimineata in locul laptelui obisnuit. Si da, bea si lapte normal, lapte de crestere sau lapte de-al nostru. E le-si-na-ta dupa lapte...de mica este asa. Dupa lactate in general...asa ca eu nu i-l scot din uz pe cel animal...doar variem.
Multum. pt raspuns cu pastratul...

Mai stii retete raw pe care sa le pot face rapid? Desi simt ca ma trimiti pe site-ul Ligiei! bravo tie pt cat ai slabit si mai ales cum...si eu vreau acelasi lucru: sa dau jos niste kg ce nu se dau duse, kg acumulate in timpul si dupa sarcina!

Aaa...belleane te admir si pe tine...imi amintesti de mine in vremurile bune. Faceam sport, eram toata ziua la clubul de sport...uoff ce vremuri! Tine-o tot asa!

Iar cu piata aia si toate verziturile...fie-va mila si sshhhttt ca mor aici! In BE nu prea gasesc ce gaseam in pietele din Ro! Mi-e o pofta de niste chestii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inais uite inca o reteta (tot de la CG luata, dar cu poze):
http://www.lalena.ro/500-reteta-Lapte-de-migdale-raw-vegan.html
-la comentarii Lena zice ca 2-3 zile.

Mai, voi ma faceti sa hidratez migdalele sa mai incerc o data cu ai mei.

Nicole hihihi, cum zici greutatea, cum picam pe aici ca mustele :)), dar da, e incredibil! Robert are vreo 17, poate 18, vb Adrianei, ia cu gramutzele asa.
Lasa mai poneiul, sa fie sanatos, imi imaginez ce barbat va ajunge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Inais uite inca o reteta (tot de la CG luata, dar cu poze):
http://www.lalena.ro/500-reteta-Lapte-de-migdale-raw-vegan.html
-la comentarii Lena zice ca 2-3 zile.

Mai, voi ma faceti sa hidratez migdalele sa mai incerc o data cu ai mei.

Nicole hihihi, cum zici greutatea, cum picam pe aici ca mustele :)), dar da, e incredibil! Robert are vreo 17, poate 18, vb Adrianei, ia cu gramutzele asa.
Lasa mai poneiul, sa fie sanatos, imi imaginez ce barbat va ajunge!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Lorich foarte misto site-ul postat de tine multumesc
Ma voi benocla imediat in el mai in amanunt.
Ha, ha, da, ce haioasa esti cu incercatul laptelui de migdale sin nou!
Inais merci de rasp. In ceea ce priveste retetele raw ce pot sa iti spun, majoritatea se pregatesc repede, eu facusem o fixatie ptr guacamole si supa de roshii raw. Apoi diverse pesto, ciuperci marinate in sos de soja, supa de broccoli am mai facut... nu stiu, mie cand mi se pune pata pe ceva as manca numai felul ala de mancare, nu prea am nevoie de diversitate in alimentatie. Pe langa aceste feluri de mancare consumul de fructe si legume crude a crescut mult. M-a incantat ca nu m-am simtit slabita niciodata. Nu cred ca am fost 100% raw niciodata, in weekenduri mancam si o carnita (peste sau gratar de pui) cu garnitura si salata, darm-am simtit mult mai bine. Plus ca s-a vazut imediat aproape scaderea in greutate, a fost de-a dreptul miraculos, toata lumea ma intreba ce am facut de slabesc asa, practic am dat jos cele 10 kg intr-o luna jumate, ceva de genul... Retetele da, cel mai bine pe site-uri ca sunt frumos explicate si cu poze, mie imi mai scapa amanunte importante.
Mooaaaaama ce potop e afara nenicaaa....

Va puup.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Mai fetele care va minunati de greutatea feciorului meu, eu propun asa, dupa ce scapam de varicela (o asteptam sa apara peste cateva zile) punem de o intalneala cu mladite si mugurasi....si uite asa ne vedeti si live, ce ziceti ????

Cat despre cantar, pe al meu, David are aprox 26-27 kg (e din acela cum vezi in parcuri la bunicute sau bunici care mai castiga inca un ban din asta...), dar in weekend s-a cantarit la Ferma si s-a cantarit si la vecina, si ambele au aratat 30 kg...

Se pare ca al meu triseaza, nu ????? Off la David nu e o problema, dar ce ma fac eu cu 3-4 kg in plus ???

Cat despre greutatea lui, nu mai sunt ingrijorata, baiatul arata bine , nu e gras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si ca suntem uriasii odiseei, sa controlam si numarul de la pantof.
I-am luat saptamana trecuta sandale nr 32 (acesta este numarul care i se potriveste acum), iar saptamana aceasta o alta pereche, alt model nr. 34.
In fine , purtam la majoritatea modelelor 32 sau 33 (31 nu intra deloc...).

Voi ce nr luati la baietei (ca la fetitele gingase ma astept la 28-29...)?

Mergi la inceput

Buna dimineata, poftiti

Vlady a plecat azi in prima lui excursie cu gradi, la Cheia. aveam nod in gat de dimineata. Nu era prevazuta, eu spusesem ca nu il las, a tot fost plecat si cu bunicii la Cozia....plus ca nu ma simteam pregatita...sau nu-l consideram pe el pregatit (nu stiu) pentru o excursie fara mami sau buncii.
Dar aseara aflu ca se inchide si gradinita, si noroc ca o fetita renuntase si l-a pus pe Vlad in locul ei.

Mi-am exprimat insa nemultumirea fata de aceasta decizie de inchidere a gradinitei. Voua vi se pare normal???? Mie mi se pare o absurditate, adica cei care nu pot/ nu vor sa vina in excursie obligat fortat tb sa stea acasa. Ok si daca nu am cu cine sa-l las ce fac? Lipsesc iar de la job? Apelez iar la nu stiu ce matusa care n-are nici un chef sa stea cu el? samd.
Personal am fost foarte revoltata. Si iata, fortata sa-l trimit. Dar l-am vazut fericit, era in al noualea cer acolo, in autocar asa ca m-am mai calmat

Luca inca de acasa, cand i-am pus botoseii (ca eu il duc gata pregatit, nu-l mai schimb la gradi, il iau in brate , il pun in masina, etc) a inceput sa planga , sa se agate de mine, nu mai puteam face nici un pas...acolo iar urlete...sper ca acum sa se fi calmat.

Cam atat despre noi...va astept la coffee, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Nicole, Vlad are vreo 15 kg jumate - 16 max si poarta la pantofi 27-28

Mergi la inceput