Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 7
Luminel spune:
Aly, te imbratisez tare, tare! hai, curaj, o sa se obisnuiasca el! vorba Irinei, doar nu credeai ca o sa fie "floare la ureche"
Ylari, cum faci mama laptele ala?
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Teodora Mircea Tudor Ylari: zi-mi cu laptele, cat iese din 100 gr de migdale? cum le inmoi? cu semintele: alegi o rosie coapta bine, o desfaci si-i scoti semntele, le speli intr-o sita, le scurgi si le intinzi pe o hartie( nu servetel) si le lasi la uscat cateva zile, apoi le tii intr-un loc uscat pana anul viitor cand le plantezi direct in pamant. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Pfuuu, nu stiu, eu il fac "din ochi" adica o ceasca medie de migdale, le spal bine bine si le pun seara pe la 22.00 intr-un castron acoperite bine de apa (plata) pana a doua zi cand prepar laptele. O sa le vezi ca sunt mai umflate si mai deschise la culoare. A doua zi arunc apa aia (atentie daca pui prea putina apa o vor absorbi si nu se vor inmuia calumea) le pun in cana de blender cu 500 ml apa si o lingura de miere (inca nu am ajuns sa cumpar curmale - daca faci cu curmale si pe acestea le lasi la inmuiat 2-3 ore) si le las la blenduit cam un minut. Dupa care se strecoara. dupa care se bea Evei i-am dat si azi 125 ml. l-a acceptat simplu, nu i l-am mai facut shake cu banana. are gust diferit, mi-a zis-o si azi incercand sa-l refuze la primii 5 ml, dar sunt sigura ca se va obisnui cu el si-i va uita gustul celui de vaca. Se poate face si iaurt din laptele de migdale. cu pulpa de la laptele de migdale se poate face gomaj sau poate fi folosita ca si ingredient ptr prajituri raw. Spor si pofta buna
Edit: ultimii 20 ml i-a baut singura Diseara incerc inca o tura. De fapt eu laptele de seara icerc sa i-l inlocuiesc, ca alt lapte oricum nu mai bea peste zi...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Edit: Foarte important, Migdalele trebuie sa fie crude! Nu prajite! Am uitat sa mentionez
Alysh spune:
Buna scumpelor,
La multi ani si de la mine lui Mirci, Teodora, Tudor!! Sa fiti fericiti copii frumosi, sa aveti viata lina si frumoasa, sa va bucurati de tot ce e bun!
Multumesc fetele ca va ganditi la mine, la Luchina. L-am dus dimi, ma strangea de gat efectiv, nu vroia nicicum sa coboare din brate, pana la urma mi l-a luat educatoarea, l-am lasat plangand....am sunat la 10, mi-a spus ca a plans mult si tare dimineata, dar pana la urma a acceptat gustarea, i-au pus desene si s-a linistit.
E grea despartirea asta.....sper ca din septembrie sa le gasesc un mediu mai propice, doamne mai dragute, mai calde, mai blande, mai istete...
Nu mai stiu daca am scris, am vizitat o gradi particulara (alex sara stie) care mi-a placut insa unde nu se fac cine stie ce activitati. Apoi am mai vizitat inca doua, mai scumpe, cu activitati mai multe...dar cu sali mici, parca nu se putea respira acolo, cu curticele mici si pline de soare. Si oricum la una dintre ele, am ramas asa, surprinsa deoarece, cand o vizitam, m-a anuntat directoarea ca acum intram in clasa unde se face engleza, si mi-a zis asa de important incat am crezut ca cine stie ce jocuri inteligente in engleza fac, cand colo copiii se uitau la tom si jerry, iar prof de engleza vb linistita la fereastra la telefon.
Micaela06 spune:
La multi ani Teodora!
La multi ani Mircea!
La multi ani Tudor!
Alysh mult succes cu Luca la cresa si tie multa rabdare! la ce bazin merge Vlad? Noi mergem la Berry si ma gandeam in anul cat o sa o stau eu acasa sa o duc regulat pe undeva si acolo imi e peste mana.
Adriana_78 spune:
La multi ani, Mircea!
La multi ani, Teodora!
La multi ani, Tudor!
sa fiti sanatosi si norocosi!
Alysh, mi se rupe si mie inima de tristetea lui Luca. De ce nu pot poate sta cu cine statea pana acum?
E tare greu sa gasesti ceva frumos si cu educatoare dedicate si bine pregatite ot. jobul asta.
De rasu plansu ce-ai povestit despre "clasa de engleza"
Ylari, ce harnicuta esti
Si eu vroiam sa te intreb din cate zeci de grame, kg de migdale iti iese asa mult lapte?
Mihaela si cand trebuie sa nasti?
in august parca, nu?
si eu stiam ca amniocenteza se face atunci cand ai peste 35 de ani, alte motive nu stiam
Adriana
Nicole1980 spune:
Am uitat sa va povestesc despre prima problema de greutate....
Sambata am fost la Ferma Animalelor si David a vrut sa se plimbe cu poneiul. Greutatea maxima admisa 30 kg... Cate kg credeti ca arata la David? 30,50 kg... Mai, mai sa planga copilul ca nu se plimba cu poneiul... Si i-am zis lui Nenea ca ii dau adidasii jos, imbracamintea, numai sa imi plimbe feciorul...
Pai ce, noi la 4 ani nu mai suntem copii ? Ce e de vina "micutul" ca are sistemul osos foarte greu si este asa de dezvoltat...Off, manca-l-ar mama de baiat frumos cra, cra
Alysh- si eu ma gandesc la mititelul de Luca, of prin ce treci... Mi se rupe inima...
La multi ani TEODORA - sa fii fetita sanatoasa, frumoasa, vesela si sa ii bucuri pe toti din jurul tau!!!!!!!!
La multi ani TUDOR, sa fii sanatos, sa cresti mare si sa iti bucuri parintii!!!!!!!!
Adriana_78 spune:
Nicole, deci eu sunt intr-o continua uimire cat de multe kg poate sa aiba David - sincer din poze nu mi se pare sa fie vreun zdrahon.
Cand vorbeam noi ca avea 26 kg? in decurs de cateva luni a mai luat inca 4??? deci nu stiu cum se lipesc kg de baiatul tau, ca noi abia atrageam cateva gramute acolo in cateva luni
Victoria_mami spune:
La multi ani Teodora!
La multi ani Mircea!
La multi ani Tudor!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Nicole, vroiam sa zic ce a zis Adriana, ca nu pare de 30 de kile in poze. (Victoria are 13! )
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Nicole, 30!!!! de la 26, in cateva luni!!!! la 4 ani
nici nu stiu ce sa mai zic! oricum e dezvoltat pentru varsta lui! (poate prea dezvoltat!?)