Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 6
belleane spune:
am eu rasad de rosii, ardei, ...am pus mai multe, erau si-n piata garla..ale mele sunt din semintele mele, puse de mine, in pamant curat, fara prostii. Maine sper sa pun poze...
stefany_p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Multumim fetele, Am sunat acum juma de ora la cresa, urla dupa mami, se tavaleste pe jos. Am tras si eu o portie zdravana de plans in wc, am ochiii umflati se uita lumea la mine ca la ursi. Ma simt atat de neputincioasa ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
doar nu te asteptai sa-ti spuna ca e cuminte, papa tot si e un zambet...da-i timnp sa se acomodeze, nu te mai necaji pentru asta...poti sa-i spui cucoanei ca nu ti-e negativist copilul, ca-i normal sa fie reticent la un mediu nou, la persoane noi, copilul incearca, isi testeaza limitele,vede cu cine are de-a face..o sa treaca si perioada asta!
YLARI spune:
Offf, Alysh, un pupic si tie! O sa fie bine! Scuze, poate ai zis dar neuronul gravid e pe duca si nu mai tin minte, nu este cu Vlady? Lasa ca se acomodeaza baiatul, ai sa vezi!
Belle si sotul mi-a zis la fel ca a vezut si el cu 50 ron kg ciresele I-am zis ca mai asteptam o saptamana-doua la preturile astea imi trece orice pofta...
Hm buna ideea cu mararul si patrunjelul, dar sa caut vase sa le prind, si ma gandisem de asemenea sa prind niste roshii cherry. Nu prea stiu eu cum se pastreaza semintele de roshii, cum se recolteaza am vazut la soacra-mea ca vreau sa pastrez de la rosiile coacramii vara asta, mooaaama daca nu are niste roshii in gradina de-alea de cred cat capul si neregulate ca forma dar gustoase nenicaaa
Eu laptele l-am strecurat intr-o batista, nu stiu daca am mai zis stiu de pungile alea, dar pana imi cumpar una am vrut sa vad daca ne place si daca ne acomodam cu el... O sa i-l introduc incet incet. Azi i-am dat deci o portie zdravana de dimineata, oricum am facut cam mult, trebuie sa exersez si la asta sa fac fix doua portii una ptr mine si una ptr ea, ca eu m-am umflat cu halba de-aia de 300 ml chiar peste, ca o umplusem si a trebuit sa beau din ea ca sa torn ultima tura de stoarcere. Oricum pe Eva a incantat-o ca noi facem lapte ca vacutzele, ha ha ha. Ah si vroiam sa spun ca nu am simtit deloc pe parcursul diminetii nevoia de a mai rontai ceva, pana la pranz am fost satula. Si fara starile de moleseala pe care le aveam eu pana luam fiola de fier. Oricum am luat si fierul, dar migdalele am inteles ca sunt super ok si dpdv al calciului si al fierului, si multe altele. Ma rog... Azi sunt in euforia laptelui de migdale poate si ptr ca am reusit sa-l filtrez foarte bine si chiar a avut textura aceeea binecunoscuta.
pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Nicole1980 spune:
La multi ani MIRCEA !!!!!!! Sa fii sanatos, sa te bucuri de o viata fericita si lipsita de griji si sa primesti multe , multe cadouri!!!!!!!
Doloress spune:
La multi ani MIRCEA!
La multi ani TEODORA!
La multi ani TUDOR!
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi, copii frumosi!
YLARI spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Tudor, Teodora si Mircea!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti o zi superba, cu multe cadouri si petrecere frumoasa!!!! Multi pupici!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Lorich spune:
La multi ani Mircea, cu sanatate, cu veselie si bucurii!!
La multi ani Teodora, printesa frumoasa, balerina isteata cu scumpa!!!
La multi ani Tudor!! Sa cresti mare, istet si sanatos!!
belleane spune:
Teodora
Mircea
Tudor
Ylari: zi-mi cu laptele, cat iese din 100 gr de migdale? cum le inmoi?
cu semintele: alegi o rosie coapta bine, o desfaci si-i scoti semntele, le speli intr-o sita, le scurgi si le intinzi pe o hartie( nu servetel) si le lasi la uscat cateva zile, apoi le tii intr-un loc uscat pana anul viitor cand le plantezi direct in pamant.