Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

hihihihi Ylari, nu e nimic raw...

aaa..mi-am amintit, un alt site de asta bun, pt raw, e totmai.ro

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

mah voi radetzi de mine

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui belleane

Noi purtam 26-27 si are aprox 110 cm si vreo 13-14kg. Cea mare cantareste 25kg si are 130cm si 32 la picior.

Aly: si la noi se inchide gradi cand merg in excursie, asa ca va merge si Elena in excursie undeva la olarit.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Belle - si noi mergem in excursie pe 25 la olarit, la Pietrosani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Si noi mergem in excursie de olarit, pe 1 iunie la Ciolpani. Bag de seama ca asta e o excursie la moda acum

Inais ce bine ca e vacanta, eu acum astept rusaliile sa mai fac pauza de serv. Pai sa iti zic cat de mult vorbeste fata mea? cred ca ai si tu o vorbitoare acasa . pana acum la Daria nu prea se intelegea ce zice, o intelegeam doar eu, o mai dadeam la intors, acum mor de rusine uneori. Uite la dr a inceput:'Doctore asta e piciorul? are degete? si eu am... asa si la maini, cu "Doctore" e rigoare inainte, are ochi? de ce tine mainile la urechi (saracul cred ca o auzea per sora-sa)' noroc ca doctorita e intelegatoare si iubeste copii, cu ea o sa si nasc asa ca ne-a suportat.

Lori sanatate multa mai mami. vreau sa te mai intreb ceva, tu ai facut vaccinul ala rh la 28 de saptamani? ca pe mine ma pune sa-l fac indiferent cum ies anticorpii. Dr e obsedata cu nu stiu ce programe nationale de prevenire... mi-a dat o punga de vitamine cica 'programul national de prevenire a anemiei la gravide' pai si am platit milioane pe ele... dc e program national de ce nu e gratuit?
Ce piciorus are si Ana avea dreptate Daria sa creada ca Ana e ea cand era mica, chiar seamana

Alysh cand citesc de Luca parca mi se strange imima stiind ca o sa trec iar prin asta. Uff sunt asa de mititei si e asa grea ruperea de mami...

Adriana da ma una din recomandarile pentru analiza aia este varsta, dar eu am zis ca fac celelalte teste si daca iese cea mai mica indoiala o fac, dc iese bine nu o fac... asta a fost alegerea mea, sper sa fie totul bine.

Dariuta mea are aproape 20kg (bine 20, dar asa zic eu sa o fac mai slabuta), la picior poarta 27-28 nu pare grasuta e doar bine facuta

Mergi la inceput

Micaela, ce vitamine ti-a dat?
Si eu iau o gramada si la fel, platesc mult pe luna pe ele, acum au intervenit si injectiile cu anticoagulant, 25 ron 2 seringi, si trebuie sa fac una pe zi. Primele 6 cutii le-am luat cu banii mei, apoi am reusit sa iau 9 cutii compensat 50%...
Simpatica foc Daria cu "Doctore"

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh – si eu il trimit singur pe David in excursie, initial am spus la gradi ca merg si eu cu el (uitand ca mai am un prunc acasa de alaptat…senila de mine…). Nu stiu ce se va intampla insa la gradi, daca se inchide sau nu… Mie nu mi se pare normal sa fie inchisa….Of micutul de Luca , stiu sentimentul acesta de cand il aveam pe David la bunici, iar eu plecam…Acum a trecut, David e foarte incantat sa mearga in vacant la ei…si e fericit….De fapt eu il lasam in deplina siguranta cu mama, dar la tine e si teama de necunoscut: Oare cum se poarta cu Luca.... Dar creste el mare...
Gabi – da, asa este simt ca este ok baiatul, chiar daca este urias…Sper ca fata sa nu mearga dupa acelasi tipar, nu e prea placut sa fii cea mai inalta din clasa…. Eu am 1.72-73, sotul 1.80
Adriana – nu suntem siguri, dar vom afla in curand daca facem varicela, mai avem 3-4 zile de asteptat… Ce interesanta excursia Larei…dar este si mai mare, poate merge departe 4 zile…si singurica..
Lorich – sanatate la urechiusa….Eu port 40…nu prea imi convine….gasesc cu greu ce imi place, dar si la reducere ramane mereu nr 40….
Lumi – l-am masurat in parc prin februarie si avea 110 cm
Micaela – o sa avem numai “olari” pe aici…

Eu l-am exilat pe David la bunici pana luni in asteptarea varicelei…Daca se intampla o sa il tin la mama 2 saptamani. Era atat de fericit ca pleaca la ai mei….Astazi i-am zis de dimineata programul pentru toata ziua: gradi, somn acasa, inot, plecarea la microbus (a venit mama sa il ia). Cand a iesit de la bazin, avea un zambet imens pe fata:”Gata mami acum pot sa plec la mamaia ???????”… Cat de mult astepta el vacanta asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

YLARI pai mi-a dat centrum materna, maltofer, omega3, magne b6, vitamina c 1000, in conditiile in care m-a pus la regim ca am luat prea multe kg Ce de bani dai pe tratamentul tau, uff e tare greu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

YLARI pai mi-a dat centrum materna, maltofer, omega3, magne b6, vitamina c 1000, in conditiile in care m-a pus la regim ca am luat prea multe kg Ce de bani dai pe tratamentul tau, uff e tare greu...

Aha, merci de rasp!
Da, alea sunt numai injectiile, in rest mai iau acifol, femibion 2, magne b6, cetebe 500 si fier tothema. Culmea fierul nu il am sub limite dar hemoglobina e 11 ...

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mihaela nu am facut injectie in timpul sarcinii, am facut testari, anticopi nu au iesit si nu era nicio problema; la noi, Ana era ca prima sarcina, pt ca Robert are Rn negativ. Ana are pozitiv si am facut vaccinul dupa nastere, desi sunt 1000% sigura ca nu-mi doresc bb3, am zis sa fie alegerea mea, nu alegere ca nu am vaccin de rh.
In sarcina cu Ana mie nu mi-au mai dat complexul ala de gravide (centrum/elevit), dr. Nuraltay a zis ca poate duce la ingrasari , de fapt pofta d emancare aiurea, asa ca am facut analize si am completat pe unde a fost nevoie - da, magneB6 si in ultimul trimestru, mai mult pt a ne pregati pt nastere am luat Tardiferon. Am luat si Omega, cel mai concentrat, ca cica ajuta la intelighentzia copilului; in rest, toate analizele erau bune si nu am luat nimic. Si nici kilograme nu prea am luat, cred ca vreo 8 kile, 9 poate. Dupa nastere am ramas cu 5.
Moama, cat m-am intins

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Neata scumpele,

Vlad a venit extrem de entuziasmat din excursie, am baiat mare, manca-l-ar mama pe el. Iar eu ma felicit ca am avut puterea sa-l las, ca la un moment dat ma gandeam ca eu pana la 18 ani nu-i las nicaieri.

Luchinitza, n-a mai plans de acasa, dar a plans acolo iar.

De purtat, nu stiu cum se poarta Nicole, nu cred ca il consoleaza prea mult. Sunt destul de plictisite si nu prea cred ca au chef sa-l giugiuleasca. Imi povestea una iesi dupa amiaza ca a intrat directoarea si l-a vazut pe Luca tavalindu-se pe jos...si ea (educatoarea/ingrijitoarea) a dat sa-l ridice, iar directoarea i-a spus, lasati-l acolo ca isi revine el

Ce m-a uimit cand m-am dus sa-l iau a fost ca stateau toti la masa (mai putin Luca) si nu aveau nici o jucarie, stateau asa cu manutele pe masa. Si imi amintesc ca si pe Vlad il gaseam asa la cresa. Cred ca la 4 strang toate jucariile sia steapta parintii , dar ce fac cei care vin sa-i ia la 6, stau copiii 2 ore la masutze si isi freaca manutele????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ah, asta mai vroiam sa spun Nicole, ca si Vlady adora sa mearga la bunici, e atat de fericit vinerea cand vine tata sa-l ia si il duce la curte. Are o relatie speciala cu buncii, mai ales cu mama, se adora reciproc...desi mama face niste greseli, mai ales cu dulciurile. Dar ce conteaza e ca se iubesc, eu nu prea am avut parte de bunici, de dragostea lor nici atat si consider ca e un mare handicap.

Mergi la inceput