Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
inais spune:
Deci si noi avem liber maine si poimaine...Asa ca multi si-au luat liber toata saptamana aici...Asa ca pot sa mai fac si eu pauze...
Deci 'neata!
Nicole...wooow. Ai baiat mare ce sa mai! Si nu, nu toate fetitele au 28-29...a mea are 24.
Si de aici al 2-lea wooooow...Looooriii cat poarta Ana noastra??????
Dra mea are 15.3 kg. La inaltime e tot piticutz...97 cm. Deci a crescut 50 cm de la nastere. Daca stau sa ma gandesc aprox. 50 cm au crescut toti copiii...ritmul de crestere normal pana la varsta asta. Conteaza startul si materialul genetic! Eu m-as stresa sa nu semene cu noi...sa fi fost cine stie ce 'urias' Asaaa...e perfecta, zau!
In alta ordine de idei eu am exemple din copilaria mea cu duiumul: colegi de generala si de cartier. Era o fetita care era extrem de dezvoltata pt varsta ei. Muuult peste medie. Imi amintesc ce o invidiam toate celelalte fete...eram in clasele 1-4 si ea era cu un cap mai inalta, incepuse sa aiba sanii bine conturati...avea admiratori si primea flori pe ascuns! Toate fetele vroia sa fie ca Raluca. Ei bine...Raluca acum, la varsta matura, este cu vreo 5 cm mai inalta decat mine, exact ca si parintii ei in raport cu ai mei. Exemplul invers: doi baietei pricajiti...mai mici si decat mine si decat oricine din clasa. Imediat dupa generala, in liceu fiind, au explodat efectiv. Unul dintre ei cred ca are 1.85m...nu stiu de unde au crescut asa, dar voila! Concluzia mea: sunt peak-uri de crestere, etape...nu e nimic concludent pana spre adolescenta incolo!
Alysh bine ca papa acolo mai...succes cu gestionatul emotiilor. Azi ai portie dubla!
Back to work...dar poate mai am timp sa arunc un ochi pe aici.
Lorich spune:
Lumi nu stiu mai, c anu am fost racita, nimic! Si eu nu cred in curent, oricum nu am stat in curent; o fi de la cotonete, o fi d ela apa asta cu clor, mi-o fi ramas la vreun dus de-al meu....
Belle cat stateam la dr am vazut afis/reclama cu FEVRAL si mi-am amintit de tine, mai, dar pe aia scria "pt febra pana in 38,5" ..paaaaaii....doar atat? Ca eu pana la 38,3 nu dau nimic. Si atunci cum functionmeaza? Zi-mi si mie ca ma intreseaza, eu am fost multumita de Biosept si alte chestii de asta naturale.
Lorich spune:
Inais wow, minivacanta!! Ma bucur pt voi, s-o petreceti minunat!!!
Da, eu-s cam, ingrijorata cu talpa, dar aia ei...va fi inalta! Dar stii cum e ? E fff ingusta, e o talpa inguuuuusta si lunga, asa a fost din day one.
Va pupam, azi si zilele astea m-am gandit la mami tau, acum inteleg cum se simtea, e groaznic!!!
Luminel spune:
Inais, sa va fie de bine minivacanta! am avut si eu de 1 Mai si asa bine a fost!
Cred ca ai dreptate cu inaltimea piticilor, daca stau bine sa ma gandesc si Cristi tot in jur de 50 de cm a crescut fata de cea de la nastere!
E adevarat ca sunt pusee de crestere si depinde de materialul genetic, dar totusi....30 de kg la 4 ani!!! wow! si nici nu pare gras
Nicole, David ce inaltime are?
belleane spune:
Lori: pe el nu scrie ca e pentru febra pana in 38,5, scrie pentru febra si durere. Nici eu nu dau nimic pentru febra mica. Picior asa subtire are si Elena, sandalutele pastrate de la Ana ii sunt largi.
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel hei, ce faceti fetelor?! mai aveam un pic si cadeam in "prapastie"...pe pagina 2 Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Ce, cum? Pagina 2? nununu, nu se poate, pai hai sa postam ceva, ia sa citesc eu din urma, ca am fost cam ocupata in dimineata asta, am vazut ca e liniste si pe FB Noroc ca acolo cu e cu pagini
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui belleane Ylari: stai tu linistita, ca s-a trezit si fb, e cu haleu. Te iubim, printesa Victoria!!! |
Cu ce-i ala??? Vorba aceea "Nu'stiu de-astea"!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Lorich spune:
hihihihi Ylari, nu e nimic raw...
aaa..mi-am amintit, un alt site de asta bun, pt raw, e totmai.ro