Grupuri private

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

@andacos:
eu mai degraba cred ca daca una dintre cele 200 de mamici sau 2 sau 9 sau 200 doresc sa intrebe ceva ce nu gasesc sau chiar daca ar gasi totusi ele ca si acum intreaba din nou si vor continua sa primeasca raspunsuri de la celelalte 1 -2 -9 -20 - 200 de mamici fara nici o problema.
Asa s-a intamplat si pana acum nu vad nici un motiv obiectiv pentru care o mamica sa nu intrebe ceva daca are nevoie sa intrebe.
Scenariul tau nu cred ca are acoperire in realitate.
Ca sa fiu si mai direct in a nu fi de acord cu acest scenariu pot sa iti spun ca un procent sub 1% utilizeaza functia cautare "search" ci prefera sa puna intrebarea si primesc raspunsuri.
Nici acest scenariu nu cred ca are acoperire.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

No,totusi mi se pare ca asa va fi.....

Da` acu` sincer probabilitatea pe care am zis-o eu e posibila,nu?
Sau....cam asa o sa fie.....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Adica brusc o mamica X care nu este intr-un grup privat oarecare si care poate habar nu are de existenta unui grup oarecare, nu va pune intrebarile care o intereseza?
Si brusc nu va primi raspunsuri?
Nu am nici cel mai mic motiv sa cred asa ceva.


www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Uite, eu am fost urmarita, nu numai pe forum ci si pe blogul personal, si o postare de pe blogul meu a fost citata incomplet si trunchiat pentru a fi perceputa ca o plictisita, iubitoare de ciini, care imi bat joc de femeile care se lupta cu problema infertilitatii si care a facut un copil de plictiseala.
Cu aceasta experienta inca proaspata in minte, sincer va spun ca sunt probleme pe care nu le-as expune public pe forum. Nu as vrea sa discut despre pastrarea sau intreruperea unei sarcini acolo unde imediat va sari cineva sa povesteasca despre fetusi care se retrag din fata chiuretei, nu as vrea sa discut despre o problema de cuplu delicata acolo unde stiu ca vor sari citeva personaje numai ca sa solicite detalii picante sau sa vina cu vesnicele "miros de ceapa calita versus weekendul romantic in 2 la munte", etc

Eumada, eu sunt absolut sigura ca exista citeva persoane cu mare potential de a li "se pune pata" pe cineva cu care au avut vreun conflict vreodata, eu am vazut folosite citate, regasite in topicuri deja inchise la momentul vinatorii de capete. de ce, nu stiu sa-ti raspund, eu am citeva personaje care ma scot din pepeni mereu, pt ca nu suntem niciodata pe aceeasi lungime de unda in legatura cu nimic, si sincer, chit ca ele nu stiu cine sunt eu cu adevarat - cum stiu colege de la odisee/club, de exemplu - tot nu as vrea sa citeasca ce probleme mai dau peste mine.



http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mi se pare grotesc si absurd ce povestesti; ca o femeie adulta si intreaga la cap cel putin legal sa o urmareasca pe alta pe forum, blog, etc cu singurul scop de a se lua de ea.
Imi pare rau daca ti s-a intamplat asta. Mie haraielile de pe internet mi se par nesemnificative, sau macar presupun ca toata lumea face cum fac eu , ca uita totul cand inchide browserul
Daca-i pe-asa atunci probabil grupurile private chiar ar fi o idee buna.

Cat despre bisericute, n-au decat, cu atat mai bine. Inseamna ca macar se vor aduna la un loc 3, 5, 35 de femei care se inteleg sau macar pornesc de la considerente comune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E plin forumul de useri care citesc cu luare aminte si sapa la nevoie in arhiva pentru a dezgropa subiecte vechi de o mie de ani doar ca sa dea peste bot altcuiva.

Pe de alta parte, ce-ti trebuie sa-ti insiri probleme intime, pe care nu le vrei publice, intr-un spatiu public? Oricat de privat ar fi grupul ala, nu poate fi format numai din persoane de incredere, tot se vor strecura si useri pe care nu-i cunosti, nu ai incredere in ei, poate nici nu-i placi, ca nu e grupul privat al lui Pisigri, e grupul de mamici de la o anume odisee, imposibil sa nu fie una Gica contra si pe-acolo. Cum am spus noi am migrat pe facebook si o data cu noi si cele care doar ne citeau si ne citesc in continuare. Diferenta este ca pe FB eu aleg ce si cu cine impart. Ce povestesc pe grup sunt lucruri pe care mi le asum, dar pozele nu le sharuiesc pe grup ci pe wall-ul meu pe care il vad doar prietenii mei, nu si cei cu care sunt intr-un grup dar nu sunt prietena cu ei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu fac reclama la FB, doar am argumentat ca si acolo, intr-un grup inchis pe care nu il vede tot poporul si in care nu intra cine are chef ci este adaugat de adminul grupului, au venit oameni pe care nu-i cunosc si impartasesc ce as impartasi si cu oameni pe care nu-i cunosc.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sunt foarte atent la toate opiniile si/sau experientele. Nu e vorba de reclama ci de eficienta.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Nu as vrea sa discut despre pastrarea sau intreruperea unei sarcini acolo unde imediat va sari cineva sa povesteasca despre fetusi care se retrag din fata chiuretei, nu as vrea sa discut despre o problema de cuplu delicata acolo unde stiu ca vor sari citeva personaje numai ca sa solicite detalii picante sau sa vina cu vesnicele "miros de ceapa calita versus weekendul romantic in 2 la munte", etc
exact!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Chestiunea este ca odata cu "privatizarea" asta o sa pierdeti membrii noi, dar ma rog e alegerea voastra. Eu am o secretara insarcinat, i-am zis de DC, acu daca vrea fata sa vorbeasca de scutece si alaptare (eu nu o pot ajuta ca am trecut de faza) unde o sa se mai bage si ea, daca toate fetele sunt pe privat.

Am o alta amica din Romania, citeste la greu la Femina Intim si la In doi si unul si Cabinetul psi, daca si astea se fac private, pe cine mai intereseaza.

E doar o parere. Pe facebook fac parte dintr-un grup, colegi din toata lumea pe acelasi job, e inchis, ce scriem noi nu apare nicaieri, decat membrilor. Insa...si aici va fi buba pentru DC zic eu, daca vrea cineva sa intre in el, nu stie de el, daca cineva pomeneste despre el, degeaba daca nu exista acordul celorlalti membri, dceci aproape imposibil.

Mergi la inceput