Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
strumphitza spune:
Buna dimineata!
..deci ploua la Londra ahh m-am saturat, o zi caldut si soare si 5 frig, ploaie si urat
Nici nu mai am chef de nimic pe vremea asta, as dormi si lenevi dar are grija piscoata sa ma tina in priza nici nu ma lasa sa ma delectez un pic pe forum, e peste mine, sa vada ea , sa apese pe taste, ieri mi-a scos 2 taste de la laptop cat nu am fost eu pe faza 30 secunde de dimineata de cum s-a trezit numai chiue, rade si alerg dupa ea, ba la scari, ba pe la baie la dulapioare, in dormitor la mine la masuta mea de machiat se intinde si ajunge ba o pensula, ba un rimel, parfum trebuie sa le pun cat mai in spate sa nu se intinda sa le ajunga Cat am fost pe jos si mi-am baut eu cafeluta si papat micul dejun mi-a scos din toate sertarele, prosoape, linguri, farfurii, pungi, caserole ... a lasat-o si eu ca ce puteam sa ii fac, sa isi faca numarul si ii trece
Va multumesc inca odata pentru urari si felicitari pentru nepotel am emotii si deja am inceput sa visez la propriu
yasmi, da ce scump mama sa mergeti pana in Sicilia , numa la avion 1200 euro ? pai pe 3 bilete si un infant ? ca la asta stiu ca nu platesti decat taxele de aeroport, adica pentru Luchi pana face 2 ani sper sa luati hotararea cea buna sau sa primiti o sponsorizare grasa
Mada felicitari lui Cristi pentru biciclit [baiat mare de acum, nu mai merge el cu trotineta a iesit soarele ? ti-a venit chefu de treaba ? Cata vad ca doarme dimi pana mai tarziu, asa a fost de mica nu ? la ce ora ii bagi la nani seara si cat mai doarme peste zi acum ?
Ailed poate are o atractie speciala Dodo pentru matusica, mai stii ? i-o fi semanand?
Cami noi in vacanta in iunie de ziua mea ma duce barbatu 5 zile la Praga si in august mergem cu socrii in croaziera pe Mediterana abia astept sa vad Coasta de azur, Barceloa Monte Carlo, Lisabona, Porto... Sora mea se numeste Cristina Mariana si multumesc, Doamne ajuta sa tina sarcina cu bine pana la termen si sa nu mai aiba probleme
Andreea cum se mai simte Rarea azi ? sper ca mai bine si ai apucat si tu sa dormi ceva mai mult si bine sanatate ca-i mai buna decat toate
Lidia ce mai faci burtica ? oate bune si frumoase? ai aflat ce ascunzi in culcus? Diana cum se mai simte ? ati terminat antibioticul ?
Yvyana tu nu mai spui nimic ? ce mai faceti ? ati scapat de bubite sper si nu mai stati in casa
Spiridisha am uitat sa iti multumesc de sugestia cu laptopul dar nu ne tine bugetul sa dam 1000 lire pe un laptop, ca nici nu am la ce il folosi asa intens si cu folos, facs i eu ca faci si tu pe el, adica poze, forum, skype , internet... deci nu dau o sacosa de parale pe ceva ce folosesc numai de distractie sa spunem cum e cu liniutele ?
Somleac voi ce mai faceti nou? tot la gradinarit ?pozici cu gasca ta cea mare si frumoasa cand ne arati ?
Lalely tu nu ne mai vizitezi deloc? trebuie sa fii iar in deplasare la Bucuresti? cum mai papa David supita si restul?
Miki voi cum sunteti? toate bune si frumoase?
Simona mami de 3 flacai mi-e dor de tine , cand ne mai faci o vizita?
ioanna16 tu pe unde esti? te-ai pierdut in spatiu ?
Iony nu a mai trecut de ceva timp pe aici, cateva luni, oare cum mai sunt? Ally stii tu ceva ?
Mi-e dor de Pisuc, salo_sama, Happiness, Copiloi poate ne mai citesc si ne mai scriu cateva randuri ?
Ma duc sa pun de supica la piscoata si sa ii dau ceva fructe sa rontaie ca ma bruiaza pe aici, nu mai are stare, deja am cules-o de pe scari, dar si din pod de vreo 2 ori cat am scris eu mesajul asta
Pupici si ne auzim mai tarziu, daca nu o iesi soarele sa iesim
viss spune:
-delia- tu ai auzit sa se dea la copii mici/?. noi in spital il evitam de dat si la adulti,tu ai dat?
- cred ca este enteroviroza luata de la locul de joaca din parc, nu are legatura cu mersul la tarao prietena din parc m-a sunat ieri ca a aflat de pitici, baietelul ei a varsat in aceeasi seara cu sonia-vineri,si l-a dus la spital ca s-a speriat,a stat internata cu el,deci..asta e.nici sa nu-i duc deloc pe acolo, nu pot,.o s-o mai raresc,dar na..cum ei ling orice prind, jucarie noua e problematic..
-am pus pozici cu piticii la tara,sa vedeti ce bine s-au simtit.desi erau muciosi, nu am putut rata ocazia sa merg la tara, mai ales ca noi nu avem bunici la tara, curte,si anturajul era placut,deci..mi-am luat aspiratorul cu mine ptr aspirat mucii,o trusa de medicamente ca o dadeam in tuse seaca, productiva, ser, apa de mare, picaturi de nas..dar nu treb facut focul in soba, sa fie aerul de nerespirat,si dc luam si nebulizatorul era perfect
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -delia- tu ai auzit sa se dea la copii mici/?. noi in spital il evitam de dat si la adulti,tu ai dat? - cred ca este enteroviroza luata de la locul de joaca din parc, nu are legatura cu mersul la tarao prietena din parc m-a sunat ieri ca a aflat de pitici, baietelul ei a varsat in aceeasi seara cu sonia-vineri,si l-a dus la spital ca s-a speriat,a stat internata cu el,deci..asta e.nici sa nu-i duc deloc pe acolo, nu pot,.o s-o mai raresc,dar na..cum ei ling orice prind, jucarie noua e problematic.. -am pus pozici cu piticii la tara,sa vedeti ce bine s-au simtit.desi erau muciosi, nu am putut rata ocazia sa merg la tara, mai ales ca noi nu avem bunici la tara, curte,si anturajul era placut,deci..mi-am luat aspiratorul cu mine ptr aspirat mucii,o trusa de medicamente ca o dadeam in tuse seaca, productiva, ser, apa de mare, picaturi de nas..dar nu treb facut focul in soba, sa fie aerul de nerespirat,si dc luam si nebulizatorul era perfect - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
viss, eu stiu ca exista si special pt copii, cel de 25 mg si se calc parca cu 5mg/kg corp/ zi in prize la 6 ore...la nou nascuti de pana intr-o luna era interzis stiu...
roxy_s spune:
ce faceti, fetelor?
mai este cafea si pentru mine ca parca as bea o gura mica
ailed si eu pun ardei gras in orez, iese foarte bun cu mai multe legume decat asa simplu
nici al meu nu se da in vant dupa orez dar n-are ce face, asta fac asta papa. mai ales daca este cu carne....chiar nu mai comentezaza
strumphitza tare greu asa ca nu o sa aibe cu cine lasa fetitele. cred ca o sa fie nevoie musai de cineva care sa o ajute ca nu stiu daca face fata. cumva , cumva trebuie sa se descurce.
am tot uitat sa te intreb...iar ti-ai sters semnatura? era asa frumoasa, trebuia s-o lasi
tu zici ca-i cald la 15 grade? brrr...mie mi se pare friggg, asa este acum la noi, frig, frig si mai si ploiceste putin
ala este marele dezavantaj ca stai la Londra...vremea nasoala
cate nazdravanii mai face si piscoata
cami stai ca n-am zis sigur ca venim, sa vedem merg si niste prieteni si poate mergem si noi. lasa ca iti mai zic atunci pe aproape. mi-ar place tare mult sa ne cunoastem
bb_yasmi ce de dintuci are Lucas, si maselute si canini.... si noi abia avem 8 dintisori, n-am mai vazut nimic in gurita, nici nu ma lasa.
anul asta cred ca renuntam la iesitul afara si mergem si noi la marea noastra de 2 lei, asta este. este bine si acolo la urma urmei, mare, soare si nisip sa fie.... si curatenie dar noi vrem sa mergem pe la sfarsitul lui august. ce fain era sa ne intalnim la mare
imi place vila din Saturn, mai ales ca este pe malul marii, asa as vrea si eu, sa sar in mare de la balcon
viss cat de scumpi sutn bebeii la tara, ce s-au mai jucat pe acolo, Sergiu vad ca a si gustat pietricelele ca alea erau mai gustose decat in Bucuresti si mai curate ce frumos era afara...soare, verdeata, paturica pe iarba....
tare frumosi sunt si cred ca au fost rasfatati de toata lumea
cum mai sunt puiutii acum? ai mers cu ei la dr sa vezi ce-ti zice? mai bine mergi cu ei. deci tot locul de joaca este banuit.... mie, sincer, nu-mi place deloc la locul de joaca
madutza bravo lui Cristi ca stie sa mearga pe bicicleta deja si ce iubitor este si darnic cu surioara lui
mandreeac cum se simte Rares? dar de la ce a fost asa? sper ca este mai bine acum si tu te-ai putut odihni
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
Multumim pentru cuvintele de incurajare! De la vaccin ni se trage. Azi e pe regim, sa vedem cand mai face kk. DELIA i-am dat hidrasec si smecta si acum astept, poate a fost doar un episod.
Febra tot imi face, astept sa isi faca efectul antibioticul si ii dau si antitermice.
E marait, plangacios,deci nu se simte bine.
Pupici tuturor.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac Multumim pentru cuvintele de incurajare! De la vaccin ni se trage. Azi e pe regim, sa vedem cand mai face kk. DELIA i-am dat hidrasec si smecta si acum astept, poate a fost doar un episod. Febra tot imi face, astept sa isi faca efectul antibioticul si ii dau si antitermice. E marait, plangacios,deci nu se simte bine. Pupici tuturor. Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 Sa o ajutam pe Ionela |
scumpul de el, sper sa fie mai bine de la tratament
roxy_s spune:
fetelor, mie azi mi-a venit cm-ul...cred ca nu sunt sigura asa fara nici un simptom nimic, numai am simtit ceva si gata.... dar a curs putin, acum nu mai curge si parca ma doare putin mijlocul. astept sa vad, vine sau nu vine
ailed_dota spune:
roxy, welcome back, ca sa zic asa...! nu cred ca ti-a fost dor, nu? mie una nu mi-a fost cat n-am avut...
plec sa iau fata de la scoala!
pup all!
apropo azi n-a vrut sa doarma decat 30 min si s-a trezit la 7.50
miki1979 spune:
hop si eu
ce face fetele..am reusit sa va citesc si eu azi..
sanatate puiutilor bolnaviori ce o fi cu enterovirozele astea, si vecina mea cu o fetita de varsta fluturasilor vomita de vreo 2 zile..
ai mei sunt bine, sanatosi..eu f f ocupata cu serviciul si tot asa o sa fiu de acum incolo sunt si f nervoasa in ultimul timp, probabil de la oboseala, de la faptul ca n-am deloc un time-out asa pt mine..ma rog, nu ma mai tin nervii si intru des in conflicte cu vlad si se termina urat, e mai tot timpul circ..
madutza, sa inteleg ca e bine cristinel dupa antibiotic ? bine ca s-a rezolvat..eu tot speram in sufletul meu ca daca ii operam nu vor mai avea probleme..dar certitudinea asta nu mi-o poate da nimeni
sa stapaneasca sanatos bicicleta..si noi de la inceputul lui aprilie tot vrem sa-i luam lui vlad, de fapt era cadoul de ziua lui si inca n-am ajuns sa-i luam..dar i-a zi, ca tot i-ati luat..de unde ? decathlon ? ca am tot studiat piata si nu stiu ce sa-i iau..si de cat e, de 16 inchi ? aveam o nedumerire daca la 16 inchi mai au si rotite ajutatoare...
roxy, spor si voua la bebe2
bbyasmi, arata f bine vila..poate te duci si ne spui si noua cum e si eu vreau ceva pe litoralul nostru si tot prin iunie vroiam, cat mai aproape de plaja..pt aerosoli pt copii..ca n-am rezervat decat vreo 5 zile la bulgari si nu mi se pare suficient
gata, inchid ca sunt la servici
pup