Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello mamici dragi mie!

Noi cam rarut pe aici ca timpul parca s-a scurtat de cand merge L singurica Numai prostioare face si umbla peste tot pe unde nu are voie; mai rau e ca se catara peste tot, pe comoda, etajera, etc si trebuie sa o pazesc non-stop, nici la baie nu mai stau linistita; stam foarte mult pe afara, toata ziua aproape, cu pauza de pranz pentru somnic si papa, in rest luam micul dejun si cina afara
De cand umbla singurica doarme foarte putin ziua (doar o ora, si eu care credeam ca o sa fie mai obosita si o sa doarma mai mult); bine, obosita este, e terminata in fiecare zi, dar refuza sa doarma, e absolut superincantata ca poate merge ca oamenii mari si de cum se vede lumea de sus ca nu mai vrea niciun somn, o culeg de pe jos de prin parc sa o pun la nani si ea tot mai vrea sa mearga, se impleticeste si cade si uite asa se loveste (deja a luat prima tranta serioasa, a dat cu obrazul in coltul unei banci din parc si are o vanataie de toata frumusetea pe falcuta stanga).
Ea ca ea, dar eu sint franta alergand toata ziua dupa ea, aseara am adormit inaintea ei si m-a trezit sotul sa o culc , n-am mai stat atat in picioare de cand faceam garzi prin spitale, nu apuc sa ma asez si eu 15 minute, afara tot dupa fundul ei umblu, in casa cat doarme ea ii fac mancarea si pregatesc bagajul pentru parc, cand se scoala papam si fuguta afara, asa incat seara pic lemn si ea tot mai are energieee.... Cu cine o fi semanand ea asa energica nu stiu?!

Viss chiar ma gandeam la tine zilele trecute cum te descurci tu mami singurica cu 2 pui umblareti!?!? Eu te admir enorm, mai ales de cand am vazut ce inseamna cand merg singurei, cum trebuie sa fii toata ziua cu ochii pe ei, sa nu dea altii cu tricicleta/bicicleta peste ei, sa nu bage in gurita chistoace si toate porcariile, etc. Multi, multi si insanatosire grabnica piticilor scumpi!!!

Pup toate mamicile si puiutii fara exceptie si fug ca s-a trezit L!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna mamici, ...

Multam tare celor care mi-ati adresat 2 vb....

strumphy - sa-ti traiasca nepotelul, Doamne ajuta sa fie bine!!!
roxy- ai pofte de bb2 ???hmmm nu e rau, ...ma bucur ca v-ati hotarat. Micuta e mortala, ...palariuta sau cum ii spui tu e belea
bb_yasmi- uite aici mergem noi, ..sunt si finii nostrii, ...dar conditiile sunt super
http://www.turistinfo.ro/eforie_nord/cazare-eforie_nord/casa_radu/poze-casa_radu-c69013.html
madutza- am vazut pe fb pozele cu micutul biciclist, sa o forjeze sanatos
viss- sanatate puilor. Vazut poze...distractie nu gluma
mandreeac- sanatate puiului, ...ce vaccin i-ai facut? asa reactii sa aiba?e posibil?
simonacip- si mie imi este dor de tine
miki- scrii pe forum in loc sa muncesti?!Te admir ptr ca stii sa te mobilizezi....Creste Vlad fuguta, acusi scapi de perioada asta mai dificila...
ailed- tu draguta de tine mereu imi comentezi foto(si nu numai), si eu hop-top sterg foto cat ai zice peste...Rau imi pare de comentarii..Multam din suflet! Am revazut foto cu papusile tale
alina06- ai grija de tine, ...mai ai un pic ...

Sigur am omis pe cineva

Pitica doarme. Mesterii la casa au sistat luc ptr ca al meu sot si tata socru pleaca in pastoral si extractie ptr miere....dupa intra iar in forta... Am avut azi un nene la sapa prin gradina sa mai pun si eu una alta, ...dar la 11 s-a simtit rau si a plecat...oboseala cred... a tot fost zi de zi...

Lehat de copilasi, ... I inca nu baga nimic in gura de pe afara, nu are acest narav...adun tot ce se poate dar imi da mie in mina....sta pe ''vine'' sau in piciorele cu sprijin, nu in genunchi, nici in fundulet... INCA

Am vazut la o emisiune tv o discutie despre hiperprotectia bb...erau invitate 3 mamici...una din mamici care era suuuuper relax, era gravi cu bb2, spunea ca pe bb1 chiar il incurajeaza sa bage in gura toate prostiile, chistoace, nisip...etc chiar in locuri cu iarba...si ce daca sunt capuse??? Eu cred ca picase un pic in extrema cealalta... pana intr-o zi cand ar putea fi victima ma gindesc,...ca vezi Doamne, bacteriile trebuie sa se dezvolte..bla, bla

Tot am citit ca sunt bb nostrii fluturasi bolnaviori, de la ceea ce-ar fi putut baga in gurita....iata, deci sunt cazuri si cazuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Heellppp!
I-au aparut Dariei 2 bubite pe picioare. Am pus poze in album. Ce sunt oare?

Luni am facut doar vaccinul ROR (Priorix). Marti dimineata au aparut bubitele mici, am crezut ca sunt piscaturi de tantari, iar azi sunt marisoare!

Or fi piscaturi de tantari. A mai avut o piscatura de tantar pe fata si a trecut dupa 1 saptamana . Tot asa mare se facuse, dar astea parca au si un centru albicios. Nu se scarpina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

eu zic ca e muscatura de insecta irinuk, dai cu fenistil gel si o sa vezi ca paleste roseatza... daca era boala copilareasca sau reactie la vaccin aratau bubele de parca ar fi fost desenate cu carioaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, maine vreau sa fac placinta cu mere, reteta ta.... sper sa-mi iasa
yvy, asa e te obosesc rau copii acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Vad ca sunt fluturasi bolnaviori si acum eu credeam ca doar iarna se racesc1, sanatate multa, bebei de Viss si Rares, SI Cristi de Mada.

Roxy doamne ajuta la bebe 2!
Yasmy da si mie imi place cum ii sta cu parul prins desi are putin par! De vila ce sa spun e foarte frumoasa, dar citeste comenturile celor care au fost acolo, ca nu sunt toate de lauda. CAND SPUNEAI CA MERGI?
Catank imi place unde mergeti la eforie, si noi megem dar cred ca in august, cand vine fratele si cumnata de la italia, sa fim in gasca!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Strumpy multumim de comenturi! ANDA a cazut pe trepte la intrare si s-a lovit de usa si i-a ramas semn sper sa se treaca si asta. E asa energica ca nu mai pot tine ritmul cu ea, zilele astea eu eram bleaga de la vreme si ea alerga de ma termina.YVY cand citesc cum povestesti de Larisa parca citesc despre a mea, se aseamana fetele noastre la caracter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna

azi am umblat hai-hui toata ziulica

catank arata ff bine pensiunea! sunt finutii vostri?? poti negocia un pret bun??? voi cand mergeti?? eu parca as prefera ori mamaia ori neptun-jupiter-saturn-venus sa te poti plimba prin statiuni seara.

mary, nu am citit lucruri rele despre pensiune. ce ma incanta la maxim este pozitia vilei

andreea multa sanatate juniorului!

mada, esti la meci diseara?? daaa facem fff mult 12-13 ore pana pe litoral mai ales cu cedrumuri avem las ca in 20 de ani (vb ta ) ajungem in 6-7 ore

viss multa sanatate la puiuti!!

strumf, da mami, atat ne costa, 2 adulti 1 copil si 1 infant si nu avem nici zbor direct ci cu escala

da roxy, este bine oriunde doar sa fie conditii ok si personalul profi si amabil important este sa mergi undeva sa te simti in concediu

miki pai daca vreti si voi in iunie hai poate ne potrivim cu perioada si ne vedem cu toata gashka din dotare nebunieeeeeeeeeeee o sa fie!!!!!!!!!!!!!! in ce perioada vreti voi?? miki, daca cauti pe google gasesti mai multe poze de la vila.

merg sa desfac si eu plasele de la cumparaturi ca am sarit direct la voi

Mergi la inceput

Yasmi eu citeam ceva de baie ca e pe hol si trebuie sa iesi din camera, si de miros ca e un miros urat afara, si in unele camere miroase a mucegai!SUNT PARERILE CELOR CARE AU FOST CAZATI ACOLO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mary nu stiu ce ai citit tu de bai dar toate camerele au baie proprie...doamne cine mai merge in ziua de azi la cazare fara baie proprie... si cu copii...

la Hotel Club Tismana jupiter a fost cineva??

Mergi la inceput