Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia iese si al incepatori?? ca habar nu am sa o fac

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

ai pm
pai si
eu sunt incepatoare la placinte si mi-a iesit, dupa cum va povesteam ieri s-au batut pe ea...acum ma gandeam ca ar merge si cu mac
am mancat si eu azi dimi si e bunaaaa
aseara mi-a mancat-o Andra vezi ca eu am pus aluatul in masina de paine sa-l framante...nu stiu sa-ti zic la mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

yasmy,inceearca reteta de la catank, daca vrei ti-o dau
miki, stii cat ulei ai pus exact, ca eu sigur gresesc ceva, se intinde foaia,iese un pic mai tare decat era in poza, la mana se rupe, si drojdia o pui facuta maia sau doar sfarmata?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

mai a cam trecut ceva timp de cand am facut-o...nu prea mai stiu..dar am respectat reteta, parca chiar tu mi-ai dat-o..drojdia cred ca am dizolvat-o in lapte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia la ce explicatii mi-ai dat mai pierdut in spatiu pai eu am nevoie mami de cantitati exacte, nu asa "cat cuprinde"
multu' frumos dar nu ma bag asa ca sigur nu ajung cu bine la final . ma pun sa mai caut o reteta exacta eventual si cu poze/pasi de urmat

Mergi la inceput

hai sa va binedispun cu o poevstioara ce mi-a spus-o vlad acum 2 seri
eram pe pat inainte de nani si imi zice ca in seara asta imi spune el o poevste..nu-i mai spun eu lui
si zice, jucandu-se cu degetelele..mami ce-i asta ? eu fluturas el nu, e un paianjen..
si paianjenul asta are muuulti prieteni, pe mami, tati, andra, maria, alesia, oana si a insirat toata trupa de pe strada noastra si sa stii ca paianjenul isi lasa prietenii si pleaca fara ei..
dar unde pleaca mami ?
pai pleaca la servici...
auchh, cred ca e tare suaprat paianjenul ca pleaca la servici, nu-i asa ?
ba nu, nu ...nu e suparat!!
dar paianjenului nu-i place la servici ?
ba imi place!
pai si ce face el toata ziua la servici?
pai se jaoca, construieste, deseneaza, conduce masini, etc etc si sa stii ca paianjenul asta cand vine seara se intoarce la prietenii lui acasa..

off, sa-l manance mama de paianjen, ca tare m-a mai uns la suflet cu povestiaora lui..
de 3 saptamani ma rog de el sa-mi povesteasca si mie de la gradi ce face el acolo toata ziua si nimic nu spune, dar nimic..si acum deodata s-a hotarat sa-mi poevsteasca de paianjenul nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, super povestea paianjenului la inceput nu-mi dadeam seama daca povesteste despre tine, sau despre el. E destept foc Vlad
Nici mie nu-mi povesteste Cristi de la gradi, dar aseara prin curte a inceput sa cante La multi ani...el care nu canta nimic in cuvinte decat na-na-na...si asa am aflat ca a fost ziua unei colege , dar nu a stiut sa-mi spuna cum o cheama...sau me rog...nu am inteles eu
Ce mai face Vlad cu piciorusele? mai mergeti la masaj? cum mai calca?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, super povestea paianjenului la inceput nu-mi dadeam seama daca povesteste despre tine, sau despre el. E destept foc Vlad
Nici mie nu-mi povesteste Cristi de la gradi, dar aseara prin curte a inceput sa cante La multi ani...el care nu canta nimic in cuvinte decat na-na-na...si asa am aflat ca a fost ziua unei colege , dar nu a stiut sa-mi spuna cum o cheama...sau me rog...nu am inteles eu
Ce mai face Vlad cu piciorusele? mai mergeti la masaj? cum mai calca?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

da, sa stii ca zilele de nastere au fost deschizatoare de drumuri si pt noi..cam primele lucruri care le-am aflat despre gradi..
cu piciorusele e binisor as zice, merge mixt, dar incaltat afara merge f mult corect, pe talpa..mai ales de cand i-am luat niste adidasi noi, calca f f bine cu ei..sper sa-l tina..
masaj n-am mai facut ca n-avem cum, iar o sedinta pe saptamana nu o fac eu ca e degeaba..trebuie intensiv ca sa aiba efect..
n-am apucat sa o sun pe tipa care vine si face cu ei programele la gradi, e de la miko kids si face si kineto..sa vad daca imi permit sa paltesc sa faca sedinte cu el cand vine la gradi, asa vreo 3/saptamana min as zice eu..
astept apa si nispul de la mare sa faca minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

a venit buni pe la noi si am stat la un ceai si o cafeluta, ne-am jucat cu Anastasia. buburuza acum doarme.

bb_yasmi si mie tot retete din alea imi trebuie, de incepatori

catank ai dormit ceva ieri eu nu mai pot dormi ziua sau foarte rar dorm. sunt odihnita, cred ca de aia

cami da, intr-adevar, Germania este una din putinele tari curate, mi-au zis cei care au fost si au stat mult timp acolo. si o civilizatie ....bine, sunt si cateva orasele mai asa...dar per total este o tara foarte civilizata.
sper sa ai ocazia sa mergi cat de curand cu buburuzele tale, oriunde iti doresti, ca vad ca esti pusa pe plecat

ailed exact asta vorbesc mereu cu sotul...daca am avea bani am vizita toata lumea, toate tarile...am poposi cateva zile in fiecare tara, am merge la toate turneele de tenis, fotbal, ca noi suntem cu sportul... la mare, la munte...fara sa ne luam mai stiu eu ce palate si masini. asta inseamna o viata traita din plin, sa te bucuri de globul pamantesc si de frumusetile lui, alaturi de cei dragi

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

bb_yasmi poate ii mai da vreo maseluta lui Lucas? poate de aia a avut putina febra. sper sa fie bine

madutza ce boiereala pe capul tau eu daca as ramane singura acasa nu stiu exact ce as face cred ca as lenevi la tv cu un tort de inghe

miki ce frumos ai spus despre intarcat, nevoile bebelusului cam asa este, trebuie ascultat copilul...si vom intelege perfect ceea ce vrea

ailed lasa ca tu nu esti incepatoare la placinte si praji ca mai mereu faci. incepatoare suntem noi n-am facut deloc dar vine si vremea noastra
adevarul este ca nici n-am pentru cine..sotul nu se da in vant, Anastaisa este inca micuta si numai pentru mine nu-mi vine sa fac...dar clar o sa ma apuc. cand o sa creasca buburuza si o sa vrea de toate....trebuie sa execut

Mergi la inceput

miki superba povestirea lui Vlad sa-l mananci, nu alta, scump ce este bravo Vlad
apa si nispul de la mare sigur va avea numai beneficii.

merg sa pun de ciobita pentru buburuza. este un soaree, maine mergem la iarba verde iar

Mergi la inceput

ina tu de unde stii sigur ca laptele cu mierea nu are acele efecte? eu am citit intr-o revista de specialitate..mancaruri, bebei...chiar scria ca nu este indicat a se da la copiii mici lapte cu miere.
na, acum clar nu am facut eu experimente sa vad ce si cum
oricum, eu nu ii dau pentru ca nici nu mi se pare bun. mie nu-mi place lapte indulcit cu miere (de fapt, laptele indulcit in general) si nici nu vreau sa se invete cu dulcegarii.

Mergi la inceput